Teraz jest 2 wrz 2025, 22:12

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2004, 20:48 

Stary kup Bf 1942 i sciagnij moda DC :wink: oplaca sie bo gra na tym duuuuzo ludzi

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2004, 21:38 

Lailonn napisał(a):
A co ma ilosc postow do znajomosci netykiety i dobrego wychowania? Tak sie sklada, ze prowadzilem juz wiele forow aktualnie tez pare duzych moderuje. Nie ucz ojca dzieci robic...Zawsze wszedzie jest 1 zasada. Nie podoba ci sie jakis post to nie zagladaj do niego i nie komentuj. :shock:
i na wszystkich forach pytasz sie jak masz dalej zyc :?:

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2004, 00:26 

Nie, na wiekszosc i to ja doradzam jak grac (bo to fora o RPG). I nie pytam jak zyc tylko czy gra ktos jeszcze w bf skoro jest nowsza wersja. To pytanie ma jak najwiekszy sens bo malo kto lubi wywalac kase na darmo.Ale i tak jutro kupie i mam nadzijee, ze predzej czy pozniej spotkam cie i odstrzele ci lepek a potem do niego :roll: Przypominasz mi lolkow z forum csa taki sam poziom IQ. Ale EOT z mojej strony nie bede sie znizal do twojego poziomu

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2004, 13:42 
Maskotka BF.pl

W vietnamca gra mniej osób i jest droższy; lepszym wyborem jest classic ^-^ Jest do niego wielemodów - więc jak znudzi Ci się zwykły BF42, to zawszemożesz pograć w któregoś moda...
Jeśli chodzi o BF2 - to jeszcze troszkę czasu zostało do premiery - a poza tym... nie sądzę, żeby wszyscy (albo nawet większość) przeszła na BF2 - po pierwsze nie wszyscy będą mieli kasiorkę na grę, po drugie - nie na każdym kompie ta gierka pójdzie :>

Ja też zostaję przy classicu ^-^ Więc będziesz miał z kim pykać :P

Btw. nie przejmuj się Pawłem, on zawsze tak reaguje, jak jakiś chłopak mu się podoba :P (joke)

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2004, 16:30 

Kupilem i juz zaliczylem rundke w sieci :wink: Jak na 1 raz 3 zestrzelone samoloty 1 Headshot to chyba nie zle :D Aby nie zakladac nowego topica wklepie to tu. Czy link z bf.pl do moda DC jest poprawny? Stanelo mi na 99% i ani rusz :?

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2004, 00:11 
Moderator forum

Lailonn napisał(a):
Kupilem i juz zaliczylem rundke w sieci :wink: Jak na 1 raz 3 zestrzelone samoloty 1 Headshot to chyba nie zle :D Aby nie zakladac nowego topica wklepie to tu. Czy link z bf.pl do moda DC jest poprawny? Stanelo mi na 99% i ani rusz :?

Witamy zatem w Battlefield'owej braci ;) GL n' HF!

Linki do DC są tu:
http://www.filemirrors.com/search.src?t ... ction=Find

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2004, 21:26 

Igor [PL] napisał(a):
hehe bf1942 to taka nudna przygodówka;) Osobiście gram w Vietnama, ale po wyjsciu BF2 oczywiście się przeżucę. Jeżeli masz mocnego kompa i trochę kaski, to radzę kupić teraz BF1942 a za jakieś 3 miechy BF2. Jeżeli nie masz trochę kaski i do tego Twój komp to złom( :wink: ) to kup BF1942 i śmigaj :!: :twisted:

Sam jestes jak nudna przygodowka :) Jak niedajesz rady grac i pokonywac nowych Troli to nic dziwnego ze masz taka opinie na 1942 :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2004, 19:11 

Lailonn napisał(a):
Nie, na wiekszosc i to ja doradzam jak grac (bo to fora o RPG). I nie pytam jak zyc tylko czy gra ktos jeszcze w bf skoro jest nowsza wersja. To pytanie ma jak najwiekszy sens bo malo kto lubi wywalac kase na darmo.Ale i tak jutro kupie i mam nadzijee, ze predzej czy pozniej spotkam cie i odstrzele ci lepek a potem do niego :roll: Przypominasz mi lolkow z forum csa taki sam poziom IQ. Ale EOT z mojej strony nie bede sie znizal do twojego poziomu
koles dla mnie jestes wielkim lolem bo pytasz jak masz dalez zyc za 29.90 zl(strasznie duzo bys stracil gdyby gra okazala sie niewypalem).
A na serwie to napewno sie nie zobaczymy ze wzgledu na to że od czasu jak podobni tobie (wybrali sciezke zycia za 29.90 zl atmosfera sceny strasznie upadla).

p.s celem tego postu nie bylo obrazanie ludzi

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2