Teraz jest 6 kwi 2025, 00:59

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2004, 13:21 

zazwyczaj nowi gracze maja ciezko na początku. Często dostaja kicka z servera za nic, np gdy jest pełny server "nieznajomy wylatuje 1szy bo trzeba zrobic miejsce lepszym" :wink:

PS. Okota jak ktos na 4webie wyskoczy z samolotu(zabierze komus fraga) daj mu kicka a gdy sie sytuacja powtorzy bana, jak sie bedzie pytal za co to powiesz ze za glupote :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2004, 13:56 

Moze za wysiadanie z uszkodzonego czolgu bedzie tez dawac kicka bo nie oddalem fraga :?: samolot czolg to prawie to samo 8)

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2004, 14:19 

po prostu SOUD nie graj na lamerkich serverach.

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2004, 14:23 

POL napisał(a):
PS. Okota jak ktos na 4webie wyskoczy z samolotu(zabierze komus fraga) daj mu kicka a gdy sie sytuacja powtorzy bana, jak sie bedzie pytal za co to powiesz ze za glupote :lol:

ale o co chodzi, przecierz to gra i mozna robic wszystko :?

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2004, 15:23 

mirobanan1 napisał(a):
wszystko? Ok to np jak bedziesz miał czołg i chwilowo go naprawiasz, a ja podejde do niego i se go zabiore kiedy skonczysz....to co? Powiem "przecież to, można robić wszystko"

jak to sie ma do wyskakiwania z samolotu?

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2004, 15:36 

POL napisał(a):
mirobanan1 napisał(a):
wszystko? Ok to np jak bedziesz miał czołg i chwilowo go naprawiasz, a ja podejde do niego i se go zabiore kiedy skonczysz....to co? Powiem "przecież to, można robić wszystko"

jak to sie ma do wyskakiwania z samolotu?

tez sie przez moment zastanawialem, ale sobie darowalem :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2004, 15:39 

Chodzi mi tu o wymiane czolgowa. Ktos mi tak uszkodzil czolg ze sie pali wysiadam z niego bo nie oddam latwo fraga tak samo ma sie sprawa samolotow. Jezeli admin kopie kogos ze ktos wysiada zeby nie oddac fraga to cos jest nie tak. Rozumiem ze jakby ta sytuacja miala miejsce na coral sea na otwartym morzu :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2004, 15:46 

Wyskakiwaie z samolotow to raczej kwestia honorowa lotników. Kto jest nowy to moze tego nie rozumie i nie stosuje ale starsi stosuja te niepisane zasady.
No chyba ze dany serwer ma w regulaminie napisane ze nie wolno skakac z palacych sie bo to lame.

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2004, 16:19 

I jak bumerang powraca temat skakać czy nie skakać.

A jak by mi sie czołg palił to nie moge z niego wysiąść ,bo to nie honorowe ??

Jakim honorem jest zginiecie w samolocie lepiej wyskoczyć i przydać sie na coś (wyjatkiem jest chyba coral sea ;] ).

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2004, 17:05 

Jaki tam wykatek, skazesz na wyspie i zestrzeliwujesz przeciwnika :). Prawda jest taka, ze nie ma nic nie honorowego w wyskakiwaniu z samolotu. Jeszcze troche i med nie bedzie mogl uzywac apteczki, bo to nie honorowe ;).

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2004, 22:03 
Maskotka BF.pl

marcinek napisał(a):
Jaki tam wykatek, skazesz na wyspie i zestrzeliwujesz przeciwnika :). Prawda jest taka, ze nie ma nic nie honorowego w wyskakiwaniu z samolotu. Jeszcze troche i med nie bedzie mogl uzywac apteczki, bo to nie honorowe ;).

Popieram! Zaczyna się od samolotów, później będzie, że nie można uciekać ze zniszczonego/palącego się czołgu, a na samym końcu pojawi się zasada, że nie można się leczyć, bo Twój przeciwnik wywalił cały magazynek w Ciebie i należy mu się frag... Bez sensu!
Jeśli jakiś pilot nie rozwalił mi samolotu do końca i zdąrzę wyskoczyć nie dając mu fraga, to widocznie przeciwnik nie zasłużył na tego fraga - bo spierniczył robotę i mnie nie zabił!
Poza tym w tej grze chodzi o zwycięstwo którejś ze stron, a jaką korzyść będzie miał mój team z mojej 'honoowej' śmierci? Rzadną! Już lepiej żebym wyskoczyła i pomogła swoim na ziemi.
Co innego jak koleś mi zniszczył samolot nad otwartym morzem - i jak wyskoczę, to nie mam szansy dopłynąć do brzegu - wtedy wyskoczenie IMO jest głupotą - jak pozwolę się zastrzelić przeciwnikowi, to tamten zdobędziefraga, ja nie będę miała -2 punktów i oszczędzę sobie czas na próbę dopłynięcia do brzegu.

Gruppenfuhrer napisał(a):
Wyskakiwaie z samolotow to raczej kwestia honorowa lotników. Kto jest nowy to moze tego nie rozumie i nie stosuje ale starsi stosuja te niepisane zasady.
No chyba ze dany serwer ma w regulaminie napisane ze nie wolno skakac z palacych sie bo to lame.

No co Ty! Co jakiś czas temat ten powraca na forum i jakoś do tej pory nie doszliśmy do porozumienia - część ludzi uważa że nie powinno się wyskakiwać z płonącego samolotu, a inna część że nie ma w tym nic złego. Więc nie uważam tego za niepisaną zasadę - skoro nie ma zgodności co do tego, jak powinno się zachowywać w takiej sytuacji.

@spadak - sorry, ale co Ty jesteś jego CL? a może trener? Co Ci do tego jak on gra? To jego klan powinien uczyć go grać, a nie Ty! Uważam, że za coś takiego nie powinieneś go kopać.. co innego za basecamping, baseraping, TK albo nawet wulgaryzmy, ale za skakanie z rozwalonego samolotu? Przesada...

P.S. czy jeśli będę jechała jakimś pojazdem i go niechcący rozwalę, to też mnie wykopiesz z serva, ponieważ nie umiem jeździć? Bo jeśli tak, to trzeba będzie zorganizować w klanie naukę jazdy różnymi pojazdami ;]

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2004, 01:08 

spadak napisał(a):
Małe wyjasnienie
Dostał kicka (a co to wielkiego :D ) nie za to że nie oddał fraga .
Wyskoczył z uszkodzonego samolotu nad lotniskiem a mógł wylądować i go naprawić .Ale po co lepiej wziąść nowy . Następnie odtańczył wojowniczy taniec :D wokół gracza z bardzo nowego klanu wypisująć na czacie ,że następny lizak tfu samolot jest jego :D .Aha rzekomy mustang który go gonił poleciał w inną stornę :D Soud dostałeś kicka nie dlatego ,że grałeś pod nowym nickiem tylko dlatego ,że grałeś z tagiem .Tag zobowiązuje
I to jest moja ostatnia odpowiedz na jakiś post w stylu dostałem kicka jaki jestem biedny :D

Hmmm, mam wrażenie że nikt z tej strony (tzn. 3) nie przeczytał odpowiedzi spadaka (na str. 2). Przecież napisał wyraźnie że kick nie był za to że wyskoczył z samolotu tylko za jego zachowanie wobec innego gracza na serwerze. Posiadanie taga starszego klanu nikogo nie uprawnia do zabierania komuś sprzętu, tym bardziej jak ten ktoś na ten samolot grzecznie czekał sobie w kolejce. SouD jak rozwaliłeś sobie samolocik to poczekaj na swoją kolejkę i nie płacz na forum :lol: . Na freeplayu kazdy ma prawo latać i o tym musisz pamiętać.

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2004, 01:36 

Niektorzy niezrozumieli jaki byl przebieg zajscia wiec ja to postaram sie wyjasnic najlepiej jak umiem.

Soud uciekal przed Mustangiem i uciekl nad swoja baze gdzie Mustang odpuscil i polecial w inna strone. On bedac nad baza w uszkodzonym samolocie (nadajacym sie dalej do latania) wyskoczyl na swoja baza i zaczal przepychanki z kolesiem czekajacym juz jakis czas na samolot. Z tego co mi wiadomo to nawet napisal na chacie, ze ten samolot jest jego itp. Po czym udalo mu sie wsiasc w samolot przed tym kolesiem i odleciec.

A wiec teraz mozecie sobie debatowac za co dostal kicka i czy dostal go slusznie.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2