Teraz jest 5 kwi 2025, 19:05

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2005, 17:56 

Też dostalem takiego samego bana na mg uciekalem w pzkw 4 przez most a obok mnie jechali niemcy w halftrucku mialem lufe wycelowana w nich ale nie strzlealem, nawet napisalem za ja tylko ten czolg zabieram a admin upośledzeniec mi pisze że dostaje bana za kampienie czołgiem w bazie lol to mnie powaliło !!!

PS : to nie był polski serw

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2005, 18:03 
Moderator forum

.Gildean. napisał(a):
nawet napisalem za ja tylko ten czolg zabieram

PS : to nie był polski serw

wiec sie nie dziw ze dostales bana :lol: pewnie Cie nie zrozumieli pauko :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2005, 18:11 

264 napisał(a):
.Gildean. napisał(a):
Macu napisał(a):

===killer=== napisał(a):
O lol osobiście grałem na neostradzie w tedy jak strzelałeś w jego samolot i nie wkręcaj ze tak nie było i nie rób z siebie jakieś ofiary losu osobiście żal mi ciebie !!! Aha co do tego bana to dostałeś kicka a nie żadnego bana (następny wkręt) tak samo jak grałem na powerzonie na Marker Garden Only to niejaki koleś o nicku "Macu" wziol samolot żeby oddać go Axisa jeszcze pisał na czacie "axis chcecie samolot?" i potem się dziwicie czemu na powerzonie jest taki gnój !!

To to juz kompletne oszczerstwa. Po pierwsze: gdzie napisałem, że za ostrzelanie dostałem bana? Po drugie: nigdzie nie twierdze, że nie strzelałem do tego samolotu. Po trzecie: co do przytoczonej przytoczonej sytuacji, to nie przypominam sobie żeby takowa miała miejsce przynajmniej przez okres miesiąca wstecz.

LOL to wtedy ja porwałem ten samolot i sprzedawałem sprzet axis !!! na ksywie Gildean nieobwiniaj więc za to Maca bo on nic takiego nie zrobił !!!

to mnie zwalilo z nog.... musial sie pochwalic :D

No wiesz, dzięki temu nie jest przynajniej na mnie... Zaraz by było, że zaslaniam sie niepamięcią...

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2005, 19:05 

dobra ssory ... zdarza mi sie... obiecuje że się poprawie a jeżeli nie w ramach akcji wiosna skasujecie mi all posty ... taka umowa moze byĆ?

zebym to nie zostalo uznane za spam : dyskusja jest bezsensu pojdzie pograc i na piwo ...

A wogóle to jak z tym bailowaniem... przecież grunt to się nie dać zabić a jak sobie wyskocze to zaraz trollu nie skacz daj nabić saty :)

edit: aaaa 666 postów ! :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2005, 19:50 

TuReK napisał(a):
edit: aaaa 666 postów ! :twisted:

a kysz, precz szatanie ! mam tu kołek, wode święcony i czosnek ! wołajcie ojca tadeusza zeby wyganał demona z ciała tego chłopca ! :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2005, 20:07 

no Turekowi coś ostatnio jest. GRałem z nim niedawno na Gazali to bez przerwy nadawał na radiu: Enemy submarine spotted :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2005, 20:12 

oj dobra ... nie obgadujcie mnie tu :) przewidziało mi się jakaś yellow submarine a to jakas lamka w b1 byla :lol:

@fidzio: 8)

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2005, 22:08 

Kurde jak to wszystko czytam to sie przerażam. Lole wyskakujące z samolotu, lameriada na polskich serwach, kick za podpieprzenie czolgu na MG brrrrrrrrr boje sie. Chyba zaczne grac w bierki albo Chińczyka bo z tego co mowicie to juz chyba tylko to pozostalo.

a tak bardziej tematycznie.: Czy Macu to naprawde taki straszny trol?? Jak gralem z nim na serwie to nie bylo tragedii. Po co tyle sie rozwodzic. Moze prosbe o zdjecie bana wystosowal zbyt pretensjonalnie ale bez przesady bana mozna mu zdjac.

a teraz do pilotow mcmt, killera i bombera - WYZYWAM WAS LAMKI NA POLSKIM ZLAMIONYM SERWIE NA MALEGO DOGFIGHTA ;) ja wam pokaze jak sie lata :P

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2005, 22:24 

Kamikazze napisał(a):
a teraz do pilotow mcmt, killera i bombera - WYZYWAM WAS LAMKI NA POLSKIM ZLAMIONYM SERWIE NA MALEGO DOGFIGHTA ;) ja wam pokaze jak sie lata :P

Przyjmuje wyzwanie !! ;)

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2005, 22:39 

Kamikazze napisał(a):
Kurde jak to wszystko czytam to sie przerażam. Lole wyskakujące z samolotu, lameriada na polskich serwach, kick za podpieprzenie czolgu na MG brrrrrrrrr boje sie. Chyba zaczne grac w bierki albo Chińczyka bo z tego co mowicie to juz chyba tylko to pozostalo.

a tak bardziej tematycznie.: Czy Macu to naprawde taki straszny trol?? Jak gralem z nim na serwie to nie bylo tragedii. Po co tyle sie rozwodzic. Moze prosbe o zdjecie bana wystosowal zbyt pretensjonalnie ale bez przesady bana mozna mu zdjac.

:D Ban był na 8 minut ;), ale koleś kłamie, bo wie doskonale za co dostał. Zapis z tamtej "wybitnie kulturalnej" rozmowy jest w drodze i zostanie przedstawiony w tym topicu.

Co do dogfightu - BRZMI ŚWIETNIE :D. Ale bomberek się obraził i nie chce ze mną :twisted: ...

Tytuł:
PostNapisane: 19 kwi 2005, 00:39 

mcmt napisał(a):
Kamikazze napisał(a):

:D Ban był na 8 minut ;), ale koleś kłamie, bo wie doskonale za co dostał. Zapis z tamtej "wybitnie kulturalnej" rozmowy jest w drodze i zostanie przedstawiony w tym topicu.

Co do dogfightu - BRZMI ŚWIETNIE :D. Ale bomberek się obraził i nie chce ze mną :twisted: ...

No nie wiem czy osiem minut, bo jeszcze dzisiaj rano na serwa wejść nie mogłem. Dopiero przed chwilą udało się i od razu miałem "przyjemnośc" grać z mcmt. Tym razem zostałem obsmarowany za to, że obstrzeliwałem nieprzyjacielskie b17 i przez przypadek trafiłem mcmt... <śmiech na sali>

[edit]
gwoli uściślenia: z AA

Tytuł:
PostNapisane: 19 kwi 2005, 01:21 

Być może połączenie utrudnił ci Punkbuster (taaa, to ten z krainy cheatlandii), z którym słyszałem też masz zatarg i to dość ostry.

Wiem wiem, nic takiego nie pamiętasz i OCZYWIŚCIE nic nie masz do ukrycia, ale tym razem odświerzę ci pamięć dowodem: http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=9370&start=0

Co do owego obsmarowania, to narazie tylko możesz się obsmarować wazeliną :D. Oczywiście logi dotyczące również i tego incydentu znajdą się w topicu :lol: .

A jak jeszcze raz usłyszę, że strzelałeś do swoich, BEZ WZGLĘDU CZY:
:arrow: był pierwszy w samolocie
:arrow: ukradł ci fraga zestrzeliwywując b17 szybciej
:arrow: czy na neo czy jakimkolwiek innym serwie
to dogadam się z adminem, aby ban został ci przedłużony na wieki wieków.

Polowanie na trolli uważam za rozpoczęte 8) :twisted: .

Tytuł:
PostNapisane: 19 kwi 2005, 07:53 

@Gildean - To ty sprzedawałeś na OMG samolot AXIS'om za tigera i cie zabili, tak? Tak to tykoles wzial przede mna samolot dobra mialem slabego respa naszczescie mialem 2 a on na czacie AXIS chcecie samolot, mysle sobie koles zartuje beke sobie robi chwile pozniej widze jak u nich laduje axis go nei zabijaja, ale po chwili jak bral tygrysa kulka w łeb przed czolgiem samolot wziety i tekst. "Co za noob" potem dogflight :twisted: i wszystko wróciło do normy ale zachowanie jego doprowadziło mnie do szału tym bardziej że było jeszcze 2 pilotów na serwerze, tzn takich umiejących latać :D

BTW: moze postawimy serwer 4Fun i bedziemy grac np jak na srodku El-Ala snajper bedzie widzial kolesia to mu napisze idizesz do niewoli czy kulka w łeb, albo jak dobry pilot pokaże swoją siłe na czołgu który jedzie na środku pustyni, napisze mu stań i się poddaj i oddaj czołg :lol: :twisted:

To na tyle z mojej strony ;] ale jak gramy to grajmy pożądnie i tak żeby nas nie zabili ;]

Tytuł:
PostNapisane: 19 kwi 2005, 08:27 

mcmt napisał(a):
Być może połączenie utrudnił ci Punkbuster (taaa, to ten z krainy cheatlandii), z którym słyszałem też masz zatarg i to dość ostry.

Wiem wiem, nic takiego nie pamiętasz i OCZYWIŚCIE nic nie masz do ukrycia, ale tym razem odświerzę ci pamięć dowodem: http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=9370&start=0

Co do owego obsmarowania, to narazie tylko możesz się obsmarować wazeliną :D. Oczywiście logi dotyczące również i tego incydentu znajdą się w topicu :lol: .

A jak jeszcze raz usłyszę, że strzelałeś do swoich, BEZ WZGLĘDU CZY:
:arrow: był pierwszy w samolocie
:arrow: ukradł ci fraga zestrzeliwywując b17 szybciej
:arrow: czy na neo czy jakimkolwiek innym serwie
to dogadam się z adminem, aby ban został ci przedłużony na wieki wieków.

Polowanie na trolli uważam za rozpoczęte 8) :twisted: .

Czekam z niecierpliwością na logi. Co prawda mówisz o nich już od dwóch dni, ale co tam. Jestem ciekawy czy będą one w stanie odświeRZyć mi pamięć. Bo jak na mój gust moja relacja w pełni odzwierciedla przebieg wydarzeń.

Ps. Szkoda, że ci, którzy są tak święci na forum, na serwerze przeczą wszystkiemu temu co mówią.
Ps2. A tak w sumie to możemy już powoli zamykać ten wątek, bo bana już nie mam, a takie personalne utarczki powinno się prowadzić "oczy w oczy". Abstrahując już od tego, że w takich sporach z zasady obie strony do końca tkwią przy swojej racji.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2