morswin napisał(a):
Yacubek- nie martw sie, spotkamy sie za miech-dwa na polach BF2 :].
Raczej za więcej niż 2 miesiące - będę away całe wakacje, prawdopodobnie wliczając również wrzesień. To znaczy net przez GPRS w telefonie i route: morze, Mazury, and the country side

Co najważniejsze w miłym towarzystwie i raczej tęsknić nie będę. Może pod koniec września powalczymy coś w modern combat style

morswin napisał(a):
A co do zamknietej grupy to pomyslales co mowisz?Co bedzie jak bedziesz musial dodawac ludzi cala dobe?(teraz userow jest 4100userow )No sorry chyba ze ty masz na to czas...
W przeciwieństwie do wielu nowych osób na tym forum możesz mi wierzyć, że myślę zanim popełnię post'a. Poza tym źle mnie zrozumiałeś - kiedyś już podobna kwestia była poruszana, ale jej wprowadzenie nie doszło do skutku. Nie chodzi mi o całe podforum BF2, lecz o jeden dział, w którym pisać będą mogły jedynie autoryzowane osoby, dzięki czemu unikniemy chlewu. Naturalnie 'problemy' czy 'ogólne' pozostałyby wolne.
Aha, one more thing - skoro Aiv wrócił możecie się spodziewać, że dokona się pewna czystka etniczna i jest nam niezwykle przykro, ale rasą/gatunkiem dyskryminowanym staną się trolle. Więc - to już Wasze ostatnie dni.