AKCJA WYSYŁKA zakończona........
Wysłałem wszystkie koszulki. Nieobyło się bez perypeti. Wyobraźcie sobie minę ludzi stojacych w kolejce do okiennka na poczcie gdy zobaczyli mnie z kartonami napchanymi paczkami ( oj czułem ciary na plecach kiedy na mnie patrzyli ). Ci co mieszkaja poza miastami dostana prawdopodobnie koszulki w poniedziałek reszta niech oczekuje dostawy w piątek ( taką informacje otrzymałem na poczcie ).
Pozostały koszulki, które ludzie zdeklarowali sie odebrac je ode mnie... Prosze o kontakt w tym celu.
WAŻNE : większości z was jestem winny 40 gr. za przesyłke ( okazało sie że zmiescilem sie w wadze ). Niewiem jak wam to oddać. Jeżeli ktoś jest zainteresowany odzyskaniem 40 groszy proszę o kontakt w celu ustalenia numeru konta na wplaty.
POSZUKIWANY POSZUKIWANA - Poszukuję gracza o nick-u
PIOTERRR - jego adres jest niepełny przez co koszulka z jego ksywą zalega u mnie .....Ktos go zna niech mu przekaże ( pisałem do niego na gg oraz na poczte wysłałem wiadomośc - bez odzewu ).
PODSUMOWANIE
" BATTLEFIELD TO MY" napisze w osobnym topicu
cougar -- czyli pomysłodawca
ps. mieszkam w kawalerce i będę tęsknił za tą górą koszulek koło mojego łóżka ( wogole w całej chałupie przez trzy dni mialem wszędzie napisy BATTLEFIELD TO MY ) . Mam nadzieje że niezapakowałem komus koszulki wraz ze stanikiem mojej dziewczyny ..bo po wysyłce mówiła że jej zginął