Co do meczu.. początek ok.Wszedli na server,no i zaczynają gre.
=CpS= axis / DeC allied -> skuteczna taktyka CpSów pozwoliła przejąć most i własną flage bez odniesienia żadnych strat.
Przez 2 minuty udało im się to trzymać, dopuki jeden z DeC pod mostem nie poszedł i przejoł ich flage.A potem to różnie,raz CpS 2 flagi, raz DeC 3
runda kończy się wynikiem 66:0
Czas na kolejną runde.. dostaje pm od Sunnake że chciałby po specować..

to się
wpierw się zapytałem,dostałem odpowiedź yes i yes choć przed napisaniem czy może przyjść spec, zapytałem się czy są ready.. no i dostałem dwie odpowiedzi "Yes" - ja zrozumiałem to tak,że Spec może siedzieć
Co dalej..prze chwilkę siedział u nich w Teamie(w CpS),przez 20 sec bo dopiero co wbił a tak btw to nie był jeszcze live ( druga runda BoS)
hm Sunnake pisał do mnie na xfire.. miał wpisany NoClan więc nie wziołem pod uwage,że może grać w innym klanie pod innym nickiem
Co dalej, 2 runda na BoS(27:0 dla DeC) się kończy i czas zmienić server ( tak ustaliłem z dwoma teamami)
Tylko tutaj troche przedłużali.. nie wyszli z servera pisali że tutaj mają lepsze pingi, nie mają lagów itp.
Powiedziałem trudno ja adminuje i tyle.
Wchodzą na polski server,wszystko ok.Nagle klan DeC chce zrobić zmiane w składzie.. za któregoś z nich ma wejść Sunnake.. no ok ale mówi mu że nie dodany do teamu.Wchodze w panel administratora patrze na keye - > porównuje z wpisanymi na forum.. i faktycznie jest podany tyle,że pod innym nickiem.No to zgadzam się,że może grać.Luki się trochę wkurzył i wywalił speców(nie wywalałem ich ponieważ nie dostałem żadnej oznaki że CpS nie chce żeby specowie byli na servie)
Chce zacząć pierwszą rundę na Snowstorm.. pytam się czy ready?
CpS ready a DeC nie.Pytam się po 30 sec znowu i dalej nie gotowi.Pisze że mają 30 sec i live bo nie ma co tego przedłużać..
No i grają.. w połowie rundy Luki ściąga Main admina.Przychodzi Nightelv i panowie z DeC zaczynają pyskować.. pytają się kto to itp. że powinienem go zbanowac z servera.. Grają dalej runda się kończy
=CpS= allied DeC axis 56:0 dla DeC
o ostatniej rundzie nie chce mi się pisać
179:0 dla DeC
Jak by ktoś chciał coś wiedzieć dokładnie to na privie
PS: Sorry za błędy ortograficzne itp.
Mam nadzieje że idzie to przeczytać