Mr luki napisał(a):
@Zorak bez przesady jak by pokonali to mysle ze tak by nie bylo ... po prostu szukacie dziury w calym jak CpS po przegranej no szkoda .. kolejny polski klan ma coraz mniejsze szanse na wyjscie ...
Odpowiem za Zoraka

Ja byłem od początku przekonany, że PTSy nie mają większych szans z Yes i to mnie wcale, ani to wcale nie zdziwiło, ale z tego co słyszałem od ludzi grających w tym meczu to KAŻDY twierdził, że panowie z Rosji jakby mieli przy autmatach celowniki od snajpy i bez problemu trafiali heady z drugiego końca mapy (!). Czy to normalne? Nawet SPQR (chyba najlepszy obecnie klan infantry w Europie?) tak nie grało. Ja tu jestem dalko od posądzania kogoś o czity, ale z tego co słyszałem ich gra była conajmniej "dziwna".
Sidor Retired napisał(a):
Artih wiele osob tak to zrozumiało.Przegraliście i tyle, a jak masz problem to pogadaj z !YES, o nas to nie interere
Forum to miejsce gdzie można podyskutować o tym i o owym, więc nie rozumiem dlaczego nie moglibysmy poznać opinni doświadczonych klanów, jak widzą tę sytuację, a że ciebie to nie interesuje to Twój problem. Po co czytasz posty graczy naszego klanu.
Sidor Retired napisał(a):
xD
Co to jest to "xD" bo jakoś nie "kumam" nowych trend00f?
I ja (my) wcale nie szukamy jakiegoś usprawiedliwienia tej porażki bo dla mnie była ona wiadoma jeszcze przed rozegraniem meczu, ale nie spodziewałem się aż tak wysokiego zwycięstwa Rosjan.
Podzdrawiam