Teraz jest 28 lis 2024, 09:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 43  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2007, 12:00 

supelek napisał(a):

No to zróbmy to w końcu, jest kilka klanowych serwerów może by któryś udostępnić public? I tak stoją w 99% puste i niewykorzystane.

Może któryś klan się zaoferuje?

Moze bedzie troche lagowac ale .pl 4web.pl SPQR.pl Multi Clan 193.239.206.150:14567 mapcykl: battleaxe, bocage, stalingrad, aberdeen, BOTB, berlin, coral sea, el alamein Map vote i Kick vote on. Jak sie rozkreci to ktos grzeczny i odpowiedzialny dostanie adminki :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2007, 14:51 

Virtual Line [PRGK] Clan Server

217.76.112.126:14567

Mapki:

kharkov, battleaxe, kursk, stalingrad, wake, tobruk, el alemein, aberdeen, ivo jima, battle of the bulge, liberation of caen, bocage, berlin.

Jeśli serwer bedzie zaludniany regularnie to bedziemy dawać voty na mapy jakie bedą na serwerze i takie tam :P, a na razie WCHODZCIE I GRAJCIE

Na czas meczy/sparingów/treningów serwer bedzie niedostepny ale to rzadko kiedy 8)

Zapraszamy :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2007, 17:25 
Moderator forum

A mam pytanie do adminow PRGK : czy bedzie mozna wreszcie pograc czy reakcja na moja prosbe zeby wykopac goscia ktory dwa razy mnie zTKowal bo chcialem wystartowac samolotem znowu bedzie: "cicho bo obaj wylecicie"?

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2007, 18:01 

Zulus napisał(a):
KonewA napisał(a):
1. market kradne czolg z bazy axis, kiedy wyjezdzam widze ze koles biegnie do drugiego czolgu, strzelam raz do pustego czolgu

A to wolno? Jeśli tak dokładnie przestudiowałeś moje obrazki, to też powinieneś przeczytać co jest w tym temacie napisane. No ale, chyba nie miałeś już czasu lub faktycznie ludzki umysł jest ograniczony.

Widzisz Zulus moj blad, ze nie doczytalem. Ale prosze wytlumacz mi dlaczego Zep moze zabijac w bazie glownej (czytaj zabijac, a nie strzelac do pustego czolgu), a innym nie wolno, i dlaczego skoro zostaly wprowadzone nowe zasady dalej uwazacie ze wszyscy je znaja.

HeadBreaker (24-12-2006 16:29)
ty jestes nienormalny
Boni (24-12-2006 16:29)
ale odkrycie

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2007, 18:38 
Redaktor Battlefield.pl

Majak serwer PRGK byłby dobrym rozwiązaniem jakby po meczach admin przywracał publiczny status serwera i mapcykl z gry, gdyż nie wszyscy mają mapy robine przez fanów.

Inna sprawa to to o czym pisze Strzelec. Chciałbym aby nie było "panoszenia" (tu oczywiście nie jest dygresja do PRGK tylko ogólnie powiedziane) się ludzi z danego klanu na serwerze bo "siedź cicho i graj bo to nasz serwer" - z tym będzie cieżko bo jakby do tego doprowadzić że na serwerze byli by ogólnie wybrani admini.

Serwer SPQR ma tą wadę że nie jest widoczny przez ASee a niestety wiele osób używa tej wyszukiwarki serwerów.

Ja bym taki serwer widział tak:

- publiczni admini wybierani na forum by nie było tak że admin według siebie zmienia mapcykl
- pełny map cykl z gry by było dla każdego kto co lubi, z ustawieniami meczowymi (20/200/20min) serwer po meczu można przywrócić do ustawień "publicznych" wczytując jeden plik
- jedyny zakaz, kampienia na nieprzejmowalnej fladze i nie chodzi mi tu jak kiedyś była zadyma o to że Colar chodził medykiem na Powerzonie w bazie axis na market garden i zabijał wszystkich i wszystko co się dało, tylko o prawdziwe kampienie, expaki na spawponcie, stanie czołgiem 20 metrów od spawna i radosne w niego napieprzanie

Ja myślę że trochę dobrej woli ze strony SPQR i PRGK i dało by się to zrobić bo ludzi grających wciąż w classica w Polsce jest masa i nikt nie będzie się musiał martwić że za statsy wyleci z serwera.

Ma to ten plus jeszcze że gralibyśmy we własnym znajomym gronie, znów można by bardziej scene scalić bo przecież gra to nie wszystko a można by jeszcze w czasie gry popitolić o banialukach ;) I nikt za polish nie wyleci z serwera :)

Ostatnio edytowano 17 lip 2007, 18:42 przez supelek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2007, 18:40 

Strzelec napisał(a):
A mam pytanie do adminow PRGK : czy bedzie mozna wreszcie pograc czy reakcja na moja prosbe zeby wykopac goscia ktory dwa razy mnie zTKowal bo chcialem wystartowac samolotem znowu bedzie: "cicho bo obaj wylecicie"?

Zagadaj do mnie na gg (i każdy inny) jak bede postaram sie pomóc, gram w miarę często, ale jak mnie mnie będzie to zawsze można napisać do innej osoby z PRGK (tygrys, morswin <--ci którzy najczęściej grają) i innych.

I tu prośba do adminów :arrow: bądzmy bezstronni (nie tak jak na CC :? ) to może bedzie 1 serwer polski na którym bedzie można pograć normalnie.

EDIT:
supelek zgadzam sie z toba w 100%, nie wszystkich ze sceny BFa że tak powiem "lubie" ale nie ważne. Ja jestem bezstronny i zawsze stanę po stronie graczy, ale w kwestii zasad to juz nie moja działka Trza po prostu to ustalić.
Co do widoczności w ASE to serwer jest widoczny (a przynajmniej ja widze).

PS. mam nadzieje że nikt z PRGK nie bedzie mial do mnie pretensji ze tak sie rozporządzam ale dostalem zgode gł. admina serwera :roll:

Ostatnio edytowano 17 lip 2007, 18:54 przez Majak1, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2007, 18:42 

supelek napisał(a):
Serwer SPQR ma tą wadę że nie jest widoczny przez ASee a niestety wiele osób używa tej wyszukiwarki serwerów.

Jak nie jest widoczny, jak jest ;)
http://img57.imageshack.us/img57/5749/c ... d02aw1.jpg

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2007, 18:47 

To nie są nowe zasady. Nigdy nie bylo wolno niszczyć, uszkodzić lub minować niczego w głównych bazach podczas lub po kradzieży.

To co widziałeś na forum CC, to są te same zasady które zawsze panowały, tylko w bardziej przejrzystej formie i wszystko w jednym miejscu.

A co do Zepa, to on też nie może zabijać w głównej bazie i jeśli go na tym złapię lub kogo kolwiek innego to też wylecą. Tylko muszę tam być lub o tym wiedzieć

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2007, 18:48 
Redaktor Battlefield.pl

Kamillos napisał(a):
supelek napisał(a):

Jak nie jest widoczny, jak jest ;)
http://img57.imageshack.us/img57/5749/c ... d02aw1.jpg

Ja musiałem go recznie dodać :)

To co? Idziemy grać na SPQR?:)

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2007, 19:26 

@Zulus

Widzisz, moim zdaniem nigdy ich nie zlapiesz gdyz czuja respekt do Ciebie.
Zapewne moje slowo tez Ci nie wystarczy, ale mozesz sprawdzic logi gdzie jako "kod pin" prosze o kicka za bc. Nastepna sprawa, to wtedy na serwerze bylo z 10 z CC w tym z 3 adminow napewno, wiec dlaczego nikt z nich nie zareagowal.

Wiesz, czasami wydaje mi sie ze nie bardzo wiesz,co sie dzieje na serwerze pod Twoja nieobecnosc. Gwarantuje Ci ze wyglada to zupelnie inaczej.
Jak chcesz moge Ci odstapic jakis cd-key i sprobuj pograc zgodnie z zasadami, gwarantuje ci ze juz po pierszych 10 min bedziesz mial problemy, bedziesz sluchal durnych lub obrazliwych komentarzy (ktore tez sa niedozwolone) i wszystko bedzie zmierzac do kicka

HeadBreaker (24-12-2006 16:29)
ty jestes nienormalny
Boni (24-12-2006 16:29)
ale odkrycie

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2007, 19:37 

KonewA napisał(a):
@Zulus

Widzisz, moim zdaniem nigdy ich nie zlapiesz gdyz czuja respekt do Ciebie.
Zapewne moje slowo tez Ci nie wystarczy, ale mozesz sprawdzic logi gdzie jako "kod pin" prosze o kicka za bc. Nastepna sprawa, to wtedy na serwerze bylo z 10 z CC w tym z 3 adminow napewno, wiec dlaczego nikt z nich nie zareagowal.

Wiesz, czasami wydaje mi sie ze nie bardzo wiesz,co sie dzieje na serwerze pod Twoja nieobecnosc. Gwarantuje Ci ze wyglada to zupelnie inaczej.
Jak chcesz moge Ci odstapic jakis cd-key i sprobuj pograc zgodnie z zasadami, gwarantuje ci ze juz po pierszych 10 min bedziesz mial problemy, bedziesz sluchal durnych lub obrazliwych komentarzy (ktore tez sa niedozwolone) i wszystko bedzie zmierzac do kicka

Twoje słowo, w większości przypadków w zupełności mi wystarczało.

A co do odstąpienia cd-key i pogrania trochę jako Konewa, to muszę przyznać że jest to kusząca propozycja.

Jeden z bałwanów z CC próbował już coś podobnego, zmienił swój nick na ARSE.Konewa, i długo sobie nie pograł. :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2007, 22:29 

Majak1 napisał(a):
tygrys,

Jak on ma tam admina to lepiej nie wchodźcie :D

A tak btw. - dalibyście mi tam admina :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2007, 22:48 

Server SPQR'u jest tylko dla fetyszów ostrych :D tam sa takie lagi że normalnie się nie da :) ale na PRGK są pr0 pingi, Kohorta tak samo :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2007, 22:52 
Moderator forum

Dzisiaj gralismy chyba w 16 osob na 4webie, co prawda czasem troche lagowalo, ale generalnie raczej dalo sie grac ;]

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2007, 23:00 

Strzelec napisał(a):
ale generalnie raczej dalo sie grac ;]

Hehe to fajnie bo mi się oddychać w tym posranym domu nie da a co dopiero grac teraz włączyłem o 22 kompa i się opalam i tak :()

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 43  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2