Teraz jest 18 kwi 2025, 15:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 19:59 
Moderator forum

tia ja nie pisałem czy to jest wygodne :) tylko o tym ze się da :) bo ktoś napisał że nie ma takiej opcji. Więc się mnie nie czepiaj. :)

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 21:11 

Najlepiej obrzucić kogoś gównem i udawać że nic się nie stało. Mowa było o zwiekszeniu realizmu a nie o zakazie lotów. Nikt nie zaprzeczy że dzisiaj lotnictwo jest przegięte. Taki mati (emocjonalność na poziomie dziesięciolatka) z konstruktywnej wymiany zdań zrobił sobie pole od obrzucania innych błotem, z powodu utraty bezpieczeństwa własnej pozycji w grze.
Jeżeli się przypieprzamy do lotników to tylko z powodu tego iż mają duzo prostrze życie w grze niż jak wy to mówicie ziemniaki. Was co może przez przypadek inny samolot zestrzelić i w przypływie farta jakieś działko AA co do karabinów i stosowania ich jako przeciwlotnicze to porażka. A taki ziemniak musi pilnować się na każdym kroku. Jak nie czołg, to "BWP", jak nie granat to bazooka, jak nie assault to scout a do tego jeszcze bomby, artyleria, granaty ... trochę tego jest co ? A wy mówicie że jak bedziecie z kokpitu kierować to wam się świat zawali. Śmieszni jesteście - wielcy lotnicy. Spróbójcie zejść na ziemię zobaczycie jak łatwo tu się zdobywa punkty.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 21:13 
Oldboy Battlefield.pl

bo lotnicy to ELITA :!:

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 21:15 

Okota napisał(a):
bo lotnicy to ELITA :!:

Elita ??? chodzi ci o ten kabaret - tak.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 21:15 
Oldboy Battlefield.pl

Railman napisał(a):
......
-co najmniej 3 ludzi do obslugiwania czolgu.
itd itp
ciekawe jaka bylaby grywalnosc z takimi ustawieniami?
....

A grales w Operation Flashpoint???
tam wlasnie jest taki realizm (poza lataniem helikopterami :) )

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 21:37 

W zyciu tez tak robicie ze wam zle to innym ma byc gorzej

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 21:45 

Miśkowie - policzcie do dziesięciu i dopiero piszcie. Bez zadym na forum bo mordoklejki wręczymy.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 21:53 

Chociaż latam przeważnie śmigłowcami w DC to widok z kokpitu nie sprawia mi większego kłopotu . Grałem kiedyś na serwie z zablokowanym widokiem ( na kokpit ) stwierdzając że dużo pilotów ma wtedy problem i faktycznie trzeba się wykazać techniką i opanowaniem :)

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 22:07 

FUNNY JOE napisał(a):
W zyciu tez tak robicie ze wam zle to innym ma byc gorzej

a jak, to sie tak ladnie nazywa - "sprawiedliwosc spoleczna" :D

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 22:16 

Zb0y napisał(a):
Najlepiej obrzucić kogoś gównem i udawać że nic się nie stało. Mowa było o zwiekszeniu realizmu a nie o zakazie lotów. Nikt nie zaprzeczy że dzisiaj lotnictwo jest przegięte.

ja zaprzecze. Jak sie nie potrafi celowac do samolotow to przykro mi...
Znam wielu graczy ktorych trzeba omijac szerokim lukiem gdy siedza we flaku albo w karabinie na czolgu. A jak myslisz ze klamie to zapraszam na maly pojedynek - ja we flaku, Ty w samolocie :) hle hle

Taki mati (emocjonalność na poziomie dziesięciolatka) z konstruktywnej wymiany zdań zrobił sobie pole od obrzucania innych błotem, z powodu utraty bezpieczeństwa własnej pozycji w grze.
Jeżeli się przypieprzamy do lotników to tylko z powodu tego iż mają duzo prostrze życie w grze niż jak wy to mówicie ziemniaki. Was co może przez przypadek inny samolot zestrzelić i w przypływie farta jakieś działko AA co do karabinów i stosowania ich jako przeciwlotnicze to porażka.
Zb0y napisał(a):
tu wystarczy tylko powiedziec: bzdura, mow za siebie...

Zb0y napisał(a):
A taki ziemniak musi pilnować się na każdym kroku. Jak nie czołg, to "BWP", jak nie granat to bazooka, jak nie assault to scout a do tego jeszcze bomby, artyleria, granaty ... trochę tego jest co ? A wy mówicie że jak bedziecie z kokpitu kierować to wam się świat zawali. Śmieszni jesteście - wielcy lotnicy. Spróbójcie zejść na ziemię zobaczycie jak łatwo tu się zdobywa punkty.

no to umil sobie zycie i zacznij latac ;)

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 22:20 

a widac, ze zboy chyba mial okres niedawno, spodziewa sie go albo ma menopauze....
poza tym moj tekst to wbicie kija w mrowisko, a czy to ktos sobie wzial powaznie do serca to mam to w dupie :!:
a ty nightcos tam morda w kubel, pokaz sie na serwerach i dopiero grajac zacznij sie wykazywac, bo widze tutaj duza liczbe graczy-gadaczy...
tacy tylko potrafia pisac, samemu nie grajac, bo... i tu wymieniac nie bede, bo mi szkoda klawiszy
a realizmu w lotach to sobie szukajcie w MFS ( dla niewtajemniczonych Microsoft Flight Simulator)
tak wiec zboy czy jakos tam - shut up :!:
a jak masz cos do mnie to albo na priv albo sie spotkac mozemy w celu domowienia na miescie :!:
ja rzucalem do ogolu, ale widac uderz w stol to bolacych zaboli... :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 22:23 

ja nawet nie wiedzialem ze ktos lata z wlaczona kamera z 3 osoby ja ,,bombarduje"(o ile mozna to nazwac bombardowaniem0 z kamery z wylaczonym kokpitem

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 22:29 

[quote="RailmanTaki mati (emocjonalność na poziomie dziesięciolatka) z konstruktywnej wymiany zdań zrobił sobie pole od obrzucania innych błotem, z powodu utraty bezpieczeństwa własnej pozycji w grze.[/quote]
normalnie popuszczam w spodnie ....
hehehehe no bo wlasnie wczoraj mialem 10 urodziny, wiec skad zescie o tym sie dowiedzieli :?:
uhuhu no ladnie wszystko sie wydalo, no trudno....
a tak bezpieczna i ciepla byla ta moja pozycja w tej grze, gdzies zaraz za bogiem i kolo krishny :!:

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 22:36 
Moderator forum

morde w kubeł to sobie sam wsadz :) gówniarzu. i idz już spac tylko najpierw się wylej zebyś w gacie nie popuścił nocą. i niezapomnij ząbków wymyć.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 22:41 

[Night]MaX napisał(a):
morde w kubeł to sobie sam wsadz :) gówniarzu. i idz już spac tylko najpierw się wylej zebyś w gacie nie popuścił nocą. i niezapomnij ząbków wymyć.

synku synku, nie to zeby do gliwic bylo daleko, ale wspanialy dialog, jaki prowadzimy moze doprowadzic czasem do utraty zdrowia...
i zanim napiszesz gowniarzu, ciolku to zajrzyj w swoja metryke, cieciu :!:
aha i gratuluje wszystkim wspanialej psychoanalizy, tylko mam pytanie, jak szybko przeprowadziliscie taka cudowna ekspertyze, ktorej nie powstydzilby sie sam Frieud lub Jung :!:
nic tylko pogratulowac, to mi by zajelo troche wiecej czasu, mimo lektur paru ksiazek z tej tematyki
a ty night -gowno idz juz sie poloz, bo cie chyba leb boli..
proponuje barana w sciane :!:
tylko,z e to moze nie pomoc
ups, ale wyszedl juz fajny offtopic :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2