Teraz jest 11 kwi 2025, 05:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2003, 21:16 

Nie wiem jak mozna grac na joyu ja nie umiem grac choc probowalem, najlepsze config to klawaturka + mysz. :D Mam jakiegos joya(Interact) ale zalalem go cherbata i do dupy sie nadaje? a mam pytanie czy joye od Atari pasuja do kompa??? albo czy chce ktos kupic? :?: :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2003, 10:25 

Marschall napisał(a):
Nie wiem jak mozna grac na joyu ja nie umiem grac choc probowalem, najlepsze config to klawaturka + mysz. :D Mam jakiegos joya(Interact) ale zalalem go cherbata i do dupy sie nadaje? a mam pytanie czy joye od Atari pasuja do kompa??? albo czy chce ktos kupic? :?: :D

no wiesz ja wczesniej tez tak myslalem ze mysz+klaw jest the best ale joy daje ci duza przewage nad graczem ktory nie uzywa joya normalnie lata sie wyjebiscie nie moge wyjsc z podziwu :D

masz jeszcze dzialajacego atari? szkoda ze ja juz nie mam dobrze ze jeszcze emulatory zostaja

UPDATE:
Marschall napisał(a):
@Kai
Nie lubie wogle joystkikow... w niczym... a Atari sprzedam za skoromna sume 30zeta. chce ktos kupic? :roll: :wink: :D A w tym CDA pisali ze samolotem sie lata w cholere trudno, itp. itp. itp. przesadzili jak cholera. Na klawiaturce= mysz dobrze latalem po 20minutach.. :twisted: :D

na mysz+klaw spox sie lata ale na joyu to juz wyjebiscie radze ci polubic
to atari masz z magnetofonem "Turbo" ? :D

Unit: 9.SS-Panzer Sanitätssturmbann

Ostatnio edytowano 22 sty 2003, 22:30 przez Kai, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł: Thrustmaster
PostNapisane: 22 sty 2003, 12:43 

Używam pad'a THRUSTMASTER FIRESTORM DUAL POWER, lecz jedynie do latania samolotami do innych pojazdów czy też kontrolowania mojego wojaka używam standardowo: klawiatury i myszki, gdyż jest wygodniej. Ostatnio zdobywam "boje" np. w "BATTLE OF MIDWAY" krążąc nad nimi samolotem jest to szybki i najlepszy sposób. Po za tym w każdym symulatorze lotu steruje moim padem. Ma dwie gałki analogowe, dwa button'y od spodu cos na kształt "cyngla".
Nie ukrywam, pad ułatwia mi sprawę :D , ale piloci też używają wolantów, a nie klawiatury...

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2003, 16:38 

Heh Yacoos ja tesh latam na Wingman Attack 2 i jest to joy nie do pobicia
lata sie nim swietnie i ta przepustnica jest o wiele lepsza niż w innych w postaci pokrętła.

P.S. Ile za niego dałeś???

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2003, 20:33 

@Kai
Nie lubie wogle joystkikow... w niczym... a Atari sprzedam za skoromna sume 30zeta. chce ktos kupic? :roll: :wink: :D A w tym CDA pisali ze samolotem sie lata w cholere trudno, itp. itp. itp. przesadzili jak cholera. Na klawiaturce= mysz dobrze latalem po 20minutach.. :twisted: :D

PostNapisane: 23 sty 2003, 11:12 

Wypoor PL napisał(a):
Używam pad'a THRUSTMASTER FIRESTORM DUAL POWER

Ten pad nie nadaje się do symulatorów czy to lotniczych czy samochodowych z prostej przyczyny - zakres ruchu gałek analogowych jest w postaci koła co powoduje że kierując na ukos nie uzyskujesz ani maksymalnego wychylenia na bok ani maksymalnego wychylenia w pionie. W samochodówkach skręt na gazie powoduje że nie skręcasz maksymalnie oraz że odejmujesz gaz.

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2003, 00:37 

Oczywiście możliwe, używając jeszcze statecznika pionowego nie mam żadnych problemów. :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2003, 00:39 

Po za tym są dwie gałki (!!!), jedna odpowiada za sterowanie, druga za przyśpieszenie.

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2003, 12:26 

Wypoor PL napisał(a):
Oczywiście możliwe, używając jeszcze statecznika pionowego nie mam żadnych problemów. :D

Nie napisałem że nie możliwe, napisałem że jest utrudnione.
Nie broń tego pada tak zajadle tylko dlatego że taki masz. Ja też go mam i zauważam jego wady.

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2003, 12:28 

Wypoor PL napisał(a):
Po za tym są dwie gałki (!!!), jedna odpowiada za sterowanie, druga za przyśpieszenie.

No dobra, jak lubisz tego typu sterowanie to w samochodówkach jeszcze da się to przeżyć. W symulatorach lotu już niestety nie.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2003, 22:19 

Ja mam Logitech WingMan Attack 2 i musze powiedzieć że jesem baedzo szczęśliwy :) (kosztował mnie 89 zł w Geant lub Max Media (takie same ceny są) w Centrum Janki). Wcześniej latałem na klawiaturze (myszki nie użwyałem bo wiem trudno wtedy zapnować nad samolotem) i nawet mi wychodziło :). Kai ja używam przepustnicy i od rzu mam nastawione na "ODLOT" :D ja tam nie lubie postojów :). A i wszyskie przycsiki mi działają po prostu podłaczyłem pod USB i nie musiałem niczego ściągnać :). A co do efektu wstrząsów to dobrze że WingMan go nie am bo nie lubie jak mi coś drga :) (wiem wiem da się to wyłaczyć ale :)).

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2003, 11:12 

ja wole tradycyjne metody

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2003, 09:50 

A ja sobie latam na klawiaturze chodź mam Logitech Wingman Attack 2 :)

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2003, 10:44 

To bardzo rezolutnie z twojej strony.
Zapytam tylko jeszcze dla pewności czy to wina joya czy twoja :D

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2003, 15:56 

James Ryan napisał(a):
A ja sobie latam na klawiaturze chodź mam Logitech Wingman Attack 2 :)

powiem tyle straciles tylko kase :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2