Teraz jest 14 lis 2024, 01:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 286 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 01:18 

SouthMan napisał(a):
Mick napisał(a):
mi się zdażyło być pierwszym na liście najlepszych :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol:

To zalicza sie jako "Śmieszne" czy "Dziwne" ? :twisted:

Z zasady nie wypowiadam się na forumie nie mając nic do dodania, ale tym razem nie wytrzymam...
MEGALOL :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 01:41 
Moderator forum

Ja dzisiaj na Stalinie na HQ mialem tyle samo punktow i kilsow co Raklez a jak mnie wywalilo to mialem rajd 10 : 10 : 0 ^-^ Czy to jest smieszne? bo mi sie morda cieszy ^-^

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 09:21 

Mick napisał(a):
mi się zdażyło być pierwszym na liście najlepszych :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol:

lolersi RoX :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 09:22 

przykre...

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 14:25 

nie pamiętam czy to był spar czy mecz... stalingrad... przydzielono mi dbanie o stan techniczny piaska czołgu (chyba pierwszy mój mecz prgk). aby nie obrywać granatów jeździłem sobie na pace za wierzyczką i dokręcałem śruby. w między czasie strzelałem do piechoty przekradającej sie tu i uwdzie więc czesto zmieniałem klucz na moje no 4. piasek nawiązał walke z pancerem ja zastrzeliłem piechura szybko wyciągam klucz i bum. pomyłka w numeracj :? . spaliłem sie ze wstydu przy kompie. :oops: najgorsze dla mnie było jak piasek sie spytał: co to było?? i musiałem mu powiedzieć co zrobiłem. :lol: każdy kto grał klanówke wie jakie to uczucie przyznać sie do takiego fatalnego błędu.

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 15:35 
Moderator forum

battleaxe bunkier alliantów - bunkier pusty ale na wszelki wypadek wrzuciłem 2 expacki do środka i 2 na zewnątrz odsunałem sie i przejmuję flagę - nagle respown 6 przeciwników ......... 4 wyleciało dużym łukiem przez dach a 2 poległo na zewnątrz. I jak już miałem przejąć flage nadleciały pieknym lobem 3 granaty. Moje zwłoki całkiem miło w różne strony. Oczywiście rzucał mój team ....

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2003, 18:34 

Czy moze ktos z was ogladal film "Pearl Harbor" ?
A wiec ostatnio na mapce Charków mialem taka sytuacje jak Danny i Rafe w wyzej wspomnianym filmie , a konkretnie chodzi mi o ten moment, kiedy zagrali z japonczykami w "kurczaka", po tym jak udalo im sie wystartowac :wink: = lece se i lece, a tu nagle widze przed soba czolowe zderzenie dwoch messerschmitt'ów :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2003, 18:40 

Dzisiaj na nowej mapce, stoje sobie normalnie na plaży, patrze leci achi-va z torpedą, wywala torpede to wody koło wyspy, i nic nie ma wybuchu, podchodzę bliżej a ta topeda śmiga se w kółko jak by chciała czubkiem dotkąć końca, podszedłem bliżej i kabbom :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2003, 19:03 
Moderator forum

SouthMan napisał(a):
Dzisiaj na nowej mapce, stoje sobie normalnie na plaży, patrze leci achi-va z torpedą, wywala torpede to wody koło wyspy, i nic nie ma wybuchu, podchodzę bliżej a ta topeda śmiga se w kółko jak by chciała czubkiem dotkąć końca, podszedłem bliżej i kabbom :D

buhahahhaa, bo to byla torpeda akustyczna ktora uslyszala twoje kroki ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2003, 21:32 
Oldboy Battlefield.pl

no to ja was teraz zabije... 8)
od patcha 1.2 mialem straszne problemy z bfem - nie chcial mi chodzic... EAhelp powiedzialo mi ze znaja ten problem i jak chce to mam 90 dni na oddanie gry do sklepu :lol: oki niewazne...
jakos sobie z tym poradzilem ale ostatnio - po reinstalacji xp - glownego "winowajcy" wg - EA (pad plyty glownej - przejscie z via na nforce2...) wszystko poszlo oki - nawet nie musialem wywalac bf - tylko nainstalowalem go do katalogu w ktorym byl wczesniej.. i wsi dziala - smiga z plytka i ja "uznaje" 8)
sprawdzilem zaraz po instalacji i ok... no tak ale ostatnio a wlasciwie dzis sie zdziwilem... i to bardzo... bo caly czas w stacji lezala plytka nr 2!! :?: 8)

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2003, 22:01 

Spoko akcja byla tez na bocage. Wsiadlo do b17 trzech zolnierzy, no i lecimy, przelatujemy obok mlynu, ja prowadze to cacko, wkoncu dolatujemy do bazy axis od strony blizej kosciola, a tam witaja nas flakami, no to my im oddajemy, ale sto razy mocniej. Wciskam przycisk numer cztery w moim joysticku i bomby leca na szkopow. Pozabijalem kilku z nich, moze ze czterech, a wsrod nich byly flaki, ale nie o to mi chodzi. Jeden z zalogi wyskoczyl, a ten co siedzial w wierzyczce, z ktorej mozna ostrzeliwac ziemie, wystrzelil ostra seryjke w niemcow i zabil dwoch z karabinow. Nie wiem czy sobie chodzili po ziemi - niesadze. Raczej siedzieli w jeepie lub w wespie. Wiem, ze takie cos sie juz zdarzalo, nietylko pilotom, ale rozwalil ich w momencie kiedy robilem nawrot nad baza, gosc mial niezlego cela ;]

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2003, 22:13 

michał napisał(a):
nie pamiętam czy to był spar czy mecz... stalingrad... przydzielono mi dbanie o stan techniczny piaska czołgu (chyba pierwszy mój mecz prgk). aby nie obrywać granatów jeździłem sobie na pace za wierzyczką i dokręcałem śruby. w między czasie strzelałem do piechoty przekradającej sie tu i uwdzie więc czesto zmieniałem klucz na moje no 4. piasek nawiązał walke z pancerem ja zastrzeliłem piechura szybko wyciągam klucz i bum. pomyłka w numeracj :? . spaliłem sie ze wstydu przy kompie. :oops: najgorsze dla mnie było jak piasek sie spytał: co to było?? i musiałem mu powiedzieć co zrobiłem. :lol: każdy kto grał klanówke wie jakie to uczucie przyznać sie do takiego fatalnego błędu.

A co wyciągnąłeś :?:

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2003, 22:16 

mine wyciagnał :P

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2003, 23:28 

to ja sobie na MArket Garden gram jako axis...
patrze leci sobie b-17 (tylko jakies dziwne skrzydło miał ale o tem potem)
zasiałem z tego co miałem (tomson) raczej nic mu nie zrobiłem :lol:, leci nade mną a tu nagle z niego spada jeep ... zdębiałem :shock: :shock: :shock: a jeep na mnie ... :? smiałem sie chyba przez 2 minuty i dziwiłem sie jak wsadzili tego jeepa i odlecieli :lol: ... ROTFL

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2003, 23:30 
Moderator forum

KIBOL napisał(a):
mine wyciagnał :P

Może coś innego - wszakże często gania z grubą rurą. :twisted:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 286 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2