Teraz jest 20 sie 2025, 05:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 18:36 

Po 1-sze on napisal nie wchodzcie do AA, ja napisalem wyjdzcie z AA bo latac sie nie da(zero wyzwisk i nie ladnych slow,tym bardziej nie byly skierowane do konkretnych osob), bo mnie wkurza startuje z pasa wznosze sie w gore, a tu AA po mnie jedzie (oczywiscie z mojego teamu) i mam 2 czasami 1 kreske energiii ;o, po tych napisach zycie napisal "ZAMKNIJ MORDE", a michal na to, "jakbys byl kolo mnie bys tak nie poweidzial bo bys dostal po mordzie", zycie na to "ssij mi laske" czy cos o takim samym przeslaniu.
Nie mowilismy nic o lamusach, ja raz napisalem "patrz idioto na radar" (po tym jak mnie zestrzelil)koles napisal sory, wiec mu odpisalem spx.

Tak sie zastanawiam, zycie ty chcesz cos udowodnic, czy poprostu zwracasz na sibie uwage ??

Co do sorry za postrzal to nie widzialem tego.

Tutaj nie ma podzialu, ze on jest klanowcem to on zawsze ma racje, przynajmniej ja tego nie odczuwam.

Co do sprzetu zawsze bylo i pewnie bedzie, ze kto 1-szy ten lata.

4 sa wierze na bob.

Cos jeszcze chcesz uslyszec ??

Tak na marginesie ile ty masz lat ? 10 ?

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 18:46 
Moderator forum

Nazin2_ napisał(a):
Tak sie zastanawiam, zycie ty chcesz cos udowodnic, czy poprostu zwracasz na sibie uwage ??

To już mu się udało. Dawno nie było tak szybkiego w reakcjach topicu.

Nie widzę innego rozwiązania jak najszybsze zamknięcie wątku.

Nie widze sensu umoralniania jakiegoś niedorosłego "dzieciaka"

Zacznie się pyskówa, przyklaskiwanie kolegom, powrót do przeszłości co kogo gdzie i kiedy, etc.

EOT.

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 19:09 

otoz Nazin,nie widzialem zadnego "jakbys stal obok mnie to bys tak nie powiedzial bo bys dostal w morde" co do grozb, smieszy mnie to .. ktos nie wie jak druga osoba wyglada,a grozi ze mu "najeb***" to typowy przyklad dzieciaka,bo kazdy kto jest rozwazny nigdy nie wypowie takich slow bo moze sie przejechac:),michal nie byłbym co do tego taki pewny. Nastepna rzecz.. bylo wyzwisko i byla "KUR$^^" ... i mysle ze sam Michal temu nie zaprzeczy ! Pozatym,jak mowilem PRZEPROSILEM GO OD RAZU,a zaczalem mu wrzucac tylko dlatego ze mimo moich przeprosin agresywnie zareagował!
Nazin,a uwazasz ze to dobra zasada ze jak ktos dluzej czeka,to i tak nie dostaje samolotu ? czy po prostu jest to wygodne dla Ciebie i reszty i dlatego to stosujecie..?? czemu nie skomentujesz tego co napisalem o maniacu i titusie co powiedzieli "mnie kolejka nie dotyczy" :wink: boisz sie bo to sa liczacy sie zawodnicy :)?? :lol: 8) Powiem tak, CHAMSTWO TRZEBA ZWALCZAC CHAMSTWEM! :arrow: dla mnie chamstwem bylo u Michala to ze mimo iz powiedzialem "sorry stary " [czy cos takiego,bo inaczej skad by wiedzial do kogo sie zwracac] to on do mnie z geba wyskoczył i z "KUR$@%" i to bylo na 100%. Nie naleze do osob ktore lubia zmyslac,nie widze w tym sensu,chce tylko pokazac jak bylo naprawde,i jak osoby typu Nazin i Michal moga wplynac na admina,ktory nie ma wiedzy o tym co sie stalo. Pozatym Nazin,dlaczego milczysz o sprawie rzekomych donosow na mnie u Kriza?;) czyzbys to wymyslil i to ze kriz sie na mnie "czaił" jakos grałem pare razy podczas jego obecnosci i nie dostałem bana :) [wiem ze teraz kriz dla dobra sprawy moze zmienic swoje zdanie na przeciwne mi , ale coz :wink: ] Nazin, niczyjej uwagi nie potrzebuje,po prostu chce ukazac sprawe taką jaka byla,i przyznaje sie ze bluzgalem,ale michal tez bluzgał, a pozatym ja go PRZEPROSIŁEM,on na to odpowiedzial ATAKIEM wiec?? :idea:

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 19:24 

Przeprosin nie bylo nie widzialem, ani ja ani michal, wiec nie wazne.

Co do kolejek uwazam ze nie ma owakich, bo nikt i tak by ich nie przestrzegal, a kiedy moze se pilot pocwiczyc, jak bedzie czekal na samolot dluzej, a tutaj mu jakis koles wbije mu sie do samolotu, co on mu zrobi ?? zestrzeli go ?? I jeszcze bedzie musial odawac samolot innym, ktorzy byli przed nim, chyba by se nie polatal za duzo. A zaloze sie ze titek i maniac zartowali z tym, ze nas kolejka nie dotczy, bo nie ma czegos takiego jak kolejka w BFie. Dla mnie to jest na tyle oczywiste, ze chyba nie trzeba tego powtarzac.

Ja nic nie zmyslam bo nie mam po co, teraz pisze te posty, bo mi sie nudzi, jakbym nie mial czasu bym to poprostu olal, bo klade lache na takie dziecinne wypowiedzi, jak twoje. Mam troche czasu bo nie nawidze grac FFA!!!! dla mnie ffa jest tylko po to, zeby sie rozgrzac przed trningiem/meczem. Nawet skilla nie cwicze juz na ffie, tylko ide do najlepszych ass/med w europie(albo sami mnie zapraszaja, zdarzylo sie 2 razy) i strzelamy sie na dignitas_infatry map za****** mapa do treningu skilla ass/med.

PS Tomy ma racje zamknac temat, bo to bedzie takie obledne kolo, Zycie bedzie sie wlumaczyl jaki to on nie winny, a reszta bedzie pisac jaki to z niego dzieciak i chce sie popisac na scenie albo nie wiem gdzie, moze u siebie na piaskownicy i powie"ale pojechalem po tych kolesiach z PRGK-42 takie cfaniaki z 9 miejsca w europie, ale jestem twardy".

Co do admina to jest moj kolega z teamu, wiec komu on ma ufac, jak nie koledze z teamu ?? tyle pieknych meczy razem rozegralismy (przegranych i wygranych), ze juz nie moze byc inaczej niz to ze mamy zaufanie do siebie.

PostNapisane: 30 paź 2003, 19:30 

Art napisał(a):
Clone mam nadzieje że nie masz na myśli mnie :) , pewnie zbieg okoliczności
...

Nie chodzi o Ciebie, istnial taki gracz jak art(one). Ale skoro mnie wywolales, to tez pamietam serie w plecy od Ciebie na Market Garden. Na pytanie dlaczego? : "bo lubie do Cibie strzelac" - nc.

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 19:51 

zyciejestpiekne napisał(a):
Powiem tak, CHAMSTWO TRZEBA ZWALCZAC CHAMSTWEM!

Wg mnie, to ban na forum też powinien już być.
Widać koleś niereformowalny i jego tu obecność niczego dobrego dla sceny nie przyniesie.

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 20:02 

Cubituss napisał(a):
Pre100 --> pisałem o moich metodach adminowania dość wyczerpująco, ale muszę się zastanowić nad Twoją propozycją, bo wydaje mi się kusząca.

Chodzi ci o:
:arrow: bluzganie na siebie
:arrow: BAN za każdego TK
:arrow: a moze o nalot na chalupe za kamp na respawnie? :P
heh, chyba musze sie zreformowac :)

BTW: czasami zaluje ze nie znamy sie wszyscy "in real" - jak by byly jakies watpliwosci, dalibyscie sobie po gebie i bylaby kwita... :)

Pzdr serdecznie
Pre100

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 20:03 

jakos ci nie wieze zycie. i denerwuja mnie te usmieszki. moim zdaniem powinnes sie cieszyc ze nazin jeszcze cie na forum nie wyzwal

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 20:17 

OCH WIECIE CO TO JEST ŚMIESZNE!
Zamiast wyciągnąć logów z serwerów obrzucacie sie błotem! NIE WIERZE ANI NAZINOWI ANI ŻYCIE. Jak zobacze logi to się przychyle do kogoś, ale mało mnie obchodzi to że życie jest nowy a nazin jest w klanie i jest jednym z lepszych. Mało mnie to obchodzi dopóki nie zobacze z logów :/. Sprawiedliwość jest taka sama dla wszystkich a nie dla osób wybranych.

Jeśli PRGK wyjmie logi i je pokarze na serwie DOPIERO będziemy gadać o tym kto kłamie.

Nazin "nie widziałem sorry więc nie ważne" boże wiem że się teraz narażam ale to że napisał sorry świadczy o tym że jest kultularny. Co ma pisać 500 razy wielkimi literami sorry?

Mam nadzieje że PRGK 42 zachowa twarz i nie zmieni logów na korzyść nazina i michała.

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 20:30 

Dowodca - a Ty wiesz co jest w logach? nie wiesz. więc nie zabieraj głosu. nie ma w każdym razie logów z czata.

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 20:31 

Nie no wszyscy sie rzucili na jednego,nikt nie stanal w jego obronie ,ludzie co z wami jest :?: to pytanie kieruje rozwniez do siebie bo nie mam zamiaru bronic głupoty i bezmyslnosci.
dajcie mi admina na serwerze PRGK to ja zrobie porzadek(nie bede sie pieprzył tak jak wy)u mnie bylyby tylko bany.

Inny problem dotyczy polskich graczy ktorych nieraz sie prosi po 100 razy aby zagłosowali na kika dla danej osoby.
Ludzie ja wiem ze jak was nie dotyczy problem to nie chce sie wam pisac ok zgoda moze byc tak ze ktos chce kiknac kogos niesłusznie ale jesli znana osoba na polskiej scenie prosi o to juz 10 raz to moglibyscie napisac te 4 literki i jeden albo dwa nr.

P.s mam madzieje ze moja odezwa odniesie jakis skutek

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 20:37 

Dobra. Krótka piłka. Znam nazina i michala do cholery. Na tsie jak ktos powie brzydkie słowo to proszą nas zebysmy powstrzymywali język. Koleś mi tu mówi , że michał i nazin go zbluzgali, to tak jakby mi powiedział, że Matka Teresa skopała małe dziecko w Kalkucie. Kamon. Jestes beszczelny koleś. EoT i bana i niech spada.

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 21:20 
Moderator forum

mały OT

skopanie dziecka przez matkę teresę to akurat zły przykład może nie robiła tego przed kamerami ale jak reszta tej zakłamaniej bandy ma też swoje za uszami np wywalanie matek w ciązy bo nie są katoliczkami ze swoich domów pomocy itd nie chce mi się dalej pisać.

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 21:33 

Dopiero znalazlem ten temat wiec powiem kilka slow od siebie.
Mialem prawie identyczna sytuacje jak Michal czyli "starcie" slowne z "zyciejestpiekne" . Pozniej doszlo do wymiany TK i innych bezsensow.
Nie chce mi sie opisywac tego wszystkiego ale powiem wam ze ten koles jest jakis stukniety i bede wdzieczny admina jesli ban na niego zostanie na wieki wiekow na wszystkich serwerach.
ps.: z tamtej gadki tez wywnioskowalem ze jest to ktos kto dobrze zna scene i gra pod faknickiem.

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 21:35 

NAZIN , GDYBYM NIE PRZEPROSIŁ MICHAŁA to by nie wiedzial do kogo bluzgac! czy ty tak bardzo nie lubisz logiki :)? wiec nie mow ze o przeprosinach nie wiesz nic Ty ani Michal bo to po prostu nielogiczne :)) [macie tu pierwszy przyklad zmyslania] . Po 2-Nazin, piszac "jakis tam klan ktory ma 9 miejsce w Europie" ty chciales wywrzec na mnie wrazenie :D ? Wiesz,dla mnie moglibyscie byc 1 na swiecie,nie zmienia to faktu ze nie umiecie sie zachowac, a na dodatek teraz zmieniacie wersje zeby wszystko poszlo na mnie wykorzystujac ze WAS tu znaja i lubia . Coz,ja tego nie zmienie. :? Pozatym,sytuacje ktora zaistniala ,opisujesz troszke zmienioną;) ale tego tez Ci nie udowodnie,bo podobno nie ma log-ów z chatu,a szkoda,bo wtedy nie moglbys sie wdac w kombinowanie tylko byloby czarne na białym cala historia. Pepsee, piszac ze nie wierzysz ze Michał klął,troszke mnie zdziwilies..zapytaj sie jego samego czy nie przeklnał;)) Co do Nazina,to nie powiedziałem ze on klnął,w ani jednym zdaniu.
Po prostu radze,zastanowcie sie co robicie. I nie chce tu zdobywac zadnej popularnosci w scenie, jak ktos napisal [w ogole co za pomysl :o ] wiec nawet zmienie nicka,zeby nie bylo ze "o to ten zycie co wywołał afere" i zeby nie potwierdziła sie wersja osoby ktora mowila ze wlasnie po to to robie. Pozostawiam Tobie jedno,ze wiesz jak naprawde bylo,a przeciez wielki [PRGK]Michal,nie moze teraz przyznac jak to bylo naprawde,bo przeciez pochodzi jak Nazin powiedział z "9 klanu w Europie" (nazin , zaimponowales mi :lol: :lol: ) i nie jemu upadki autorytetu :)
Coz..nie bede sie przejmował,bo z takimi ludzmi nigdy nie dojdzie sie do prawdy, bo przeciez "was" jest wiecej :))

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2