NAZIN , GDYBYM NIE PRZEPROSIŁ MICHAŁA to by nie wiedzial do kogo bluzgac! czy ty tak bardzo nie lubisz logiki

? wiec nie mow ze o przeprosinach nie wiesz nic Ty ani Michal bo to po prostu nielogiczne

) [macie tu pierwszy przyklad zmyslania] . Po 2-Nazin, piszac "jakis tam klan ktory ma 9 miejsce w Europie" ty chciales wywrzec na mnie wrazenie

? Wiesz,dla mnie moglibyscie byc 1 na swiecie,nie zmienia to faktu ze nie umiecie sie zachowac, a na dodatek teraz zmieniacie wersje zeby wszystko poszlo na mnie wykorzystujac ze WAS tu znaja i lubia . Coz,ja tego nie zmienie.

Pozatym,sytuacje ktora zaistniala ,opisujesz troszke zmienioną;) ale tego tez Ci nie udowodnie,bo podobno nie ma log-ów z chatu,a szkoda,bo wtedy nie moglbys sie wdac w kombinowanie tylko byloby czarne na białym cala historia. Pepsee, piszac ze nie wierzysz ze Michał klął,troszke mnie zdziwilies..zapytaj sie jego samego czy nie przeklnał;)) Co do Nazina,to nie powiedziałem ze on klnął,w ani jednym zdaniu.
Po prostu radze,zastanowcie sie co robicie. I nie chce tu zdobywac zadnej popularnosci w scenie, jak ktos napisal [w ogole co za pomysl

] wiec nawet zmienie nicka,zeby nie bylo ze "o to ten zycie co wywołał afere" i zeby nie potwierdziła sie wersja osoby ktora mowila ze wlasnie po to to robie. Pozostawiam Tobie jedno,ze wiesz jak naprawde bylo,a przeciez wielki [PRGK]Michal,nie moze teraz przyznac jak to bylo naprawde,bo przeciez pochodzi jak Nazin powiedział z "9 klanu w Europie" (nazin , zaimponowales mi

) i nie jemu upadki autorytetu
Coz..nie bede sie przejmował,bo z takimi ludzmi nigdy nie dojdzie sie do prawdy, bo przeciez "was" jest wiecej

)