Teraz jest 13 kwi 2025, 07:08

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2003, 22:17 

Jak mialem 11 lat, to pamietam jak sie pewnej grudniowej niedzieli rano wstalem, wlaczam tv, a tu nie ma teleranka!!! A za oknem czolgi i transportery opancerzone jezdzily :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2003, 23:56 

aNDY^aND napisał(a):
Jak mialem 11 lat, to pamietam jak sie pewnej grudniowej niedzieli rano wstalem, wlaczam tv, a tu nie ma teleranka!!! A za oknem czolgi i transportery opancerzone jezdzily :wink:

Ja mam ze stanu wojennego dwa wspomnienia, które dobrze pamiętam (tylko z późniejszego okresu tak 1983-84; a więc nawet nie sam stan wojenny, a jego konsekwencje). Pierwsze to stojący przy ulicy SKOT. Przyłaziliśmy z chłopakami i się podniecaliśmy jego widokiem :) Drugie to jak z ojcem i jakimś jego kolegą z pracy przechodziliśmy wzdłuż ulicy Banacha (Warszawa). I w pewnym momencie ulicą jechał długi pochód czołgów. Po prostu mysłałem, że padnę z wrażenia. I pamiętam dialog z ojcem.
-Tato skąd oni wracają?
-Z wojny
-Z jakiej wojny? Z kim walczyliśmy?
-Z wojny domowej

I pamiętam wtedy, że nic nie rozumiałem. Z jakiej wojny domowej?! Co za głupoty? O co chodzi? :)

Zresztą podobno z brakiem Teleranka było to samo i u mnie, ale tego nie pamiętam (tylko z opowieści rodziców).

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2003, 01:09 
Oldboy Battlefield.pl

ja ze stanu wojennego pamietam tylko jak moj ojciec uciekal przed milicja i sie goscie gazikiem na drzewo wpakowali:D - w poslizg na zakrecie wpadli:D:D:D a wogole to jestem z'78 8)

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2003, 08:24 
Moderator forum

Ja pamietam fakt braku teleranka bo akurat czekalem na niego bedac u babci. Jakis lysol zaczal gadac cos o rodakach itd. a ja nie moglem ogladac Zalogi G :( Mialem 6 lat god damn it, co mnie miala obchodzic polityka?! :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2003, 11:31 

qubix napisał(a):
Hehe xena no to mi cos przypomniałes
"a teraz kochane dzieci pocałujcie mnie w dupe"
....hehehe ale sie zszokowałem wtedy.
Pamiętacie tą porażke??? :lol: :lol:

nie mnie a misia z tego co wiem :) i nie mozesz tego pamietac :P musialbys miec z min. 35 lat, no chyba ze tak mlodo sie trzymasz :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2003, 11:35 

Okota napisał(a):
ja ze stanu wojennego pamietam tylko jak moj ojciec uciekal przed milicja i sie goscie gazikiem na drzewo wpakowali:D - w poslizg na zakrecie wpadli:D:D:D a wogole to jestem z'78 8)

ja mam takie przeblyski w pamieci jak moja ulica jechal sznur czolgow - z czego jeden pamietam byl niebieski - tj. takiego koloru jak milicyjne nyski ;) eheh, ale tez jakos za wiele nie pamietam.. tez ten rocznik :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2003, 16:08 

bcj napisał(a):
qubix napisał(a):
Hehe xena no to mi cos przypomniałes
"a teraz kochane dzieci pocałujcie mnie w dupe"
....hehehe ale sie zszokowałem wtedy.
Pamiętacie tą porażke??? :lol: :lol:

nie mnie a misia z tego co wiem :) i nie mozesz tego pamietac :P musialbys miec z min. 35 lat, no chyba ze tak mlodo sie trzymasz :twisted:

Takowa sytuacja miala miejsce i widziałem ją w tv...być moze to był jakis program rozrywkowy w którym to przytoczono....oryginału to fakt nie slyszałem,ale....kurde w głowie mi to siedzi so....gdzies to tez musiałem slyszeć....przeciez napisałem"pamiętacie tę porażkę",chodzi mi o sam fakt tego zdarzenia,nawet nie w live.....ech... aż tak stary to ja jeszcze nie jestem.... :twisted: :twisted:,wczesniej nawet na bajkach sie walnołem,nie mieszkam z rodzicami so nawet nie mialem jak tego zweryfikować....

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2003, 16:26 

Celeron 1200, 256 DDR i GeForce2 MX 200 dawał sobie na mniejszyk mapkach rade na max detalach :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2003, 16:50 

Ja mam Athlona 1.7, Radeona 9100 i 768 ramu DDR i BF sie wiocha jak jest wiecej akcji( a nie powinien). Nie ma co sie okłamywać BF1942 nie ma zbyt szybkiego silnika :?

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2003, 16:57 
Moderator forum

mylisz się exar sa 2 możliwości:

1. masz źle poustawiane opcje karty graficznej
2. twoja karta graficzna jest lekko mówiąc słaba

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2003, 18:30 

Radeon 9100 jest slaby na BF'a?? No nie rozsmieszajmy sie ze BF ma az tak wysokie wymagania graficzne. To co? Ja teraz musze kupic karte za ponad 1000 zl zeby pograc sobie w Bf'a bez zadnych komplikacji :?: :lol: Bez przesady BF nawet nie obsluguje DarectX 9 zeby az tak stawial wysokie wymagania. Poprostu slaby silnik i juz.
Aha moze ktos doradzi mi jak moge ustawic swoja karte aby mi dosc dobrze chodzilo? Bo Antyalaizing i inne duperele mam wylaczone.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2003, 21:45 

Polecam nieoficjalne sterowniki OMEGA (http://www.omegacorner.com/) - sa to przerobki sterownikow dla Radeonow i dla Nvidii.

Nvidii nie probowalem ale dla Radeona sa doskonale. Sa przygotowywane i ustawiane do specjalnie gier (nie benchmarkow).
Polecam - uzywam od paru miesiecy kolejnych wersji - daly niezle przyspieszenie bez widocznej straty jakosci.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 19:41 

Jak kasowac wlasne posty? :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2004, 20:44 

Nie da się.Tylko moderator albo admin może kasować posty.

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2004, 00:21 
Oldboy Battlefield.pl

nie odkopywac dinozaurow!!! :twisted:
Obrazek

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2