Panowie, bardzo dobra robota. Myslalem, ze duzo gorzej Wam to wyjdzie, ale naprawde jak na pierwszy raz to super. Kaser - respect. nawijac i to z sensem (!) przez 2h to sztuka. brawo.
Uwagi na przyszlosc:
1. W czasie relacji mow please czesciej ile mamy flag i ktore (taki przerywnik np co 2,3 minuty - szybkie podsumowanie).
2. Na milosc boska - nie pluj na Tepse podczas relacji (niezaleznie od polaczenia, lagow i przekonan itd itp) to Twoj sponsor

)).
3. Przygotuj wiecej przerywnikow i dzingli (i tak ich ilosc przerosła moje oczekiwania). Proponuje nawet puscic hymn przed meczem. do tego np np "Czterech Pancernych" czy tematy ze znanych wojennych filmow - nie hcodzi nam przeciez o przeboje, tylko klimat.
4. Niestety co jakis czas diconnectowalo mnie (i reszte tez) i musialem sie laczyc ponownie i sluchac reklam (no dobra ok, rozumiem sponsora ale bez przesady). Czy to wina łączy (nie sądze), czy z góry taki prikaz szedl? sprobujcie to poprawic.
Jakosc transmisji u mnie bez zarzutu - znowu przerosla moje oczekiwania.
5. Wywiad ok, ale proponuje wiecej luzu (wiem, trema dziennikarska). ale i tak brawo - ciekawe pytania i odpowiedzi.
6. Rozreklamowac to jeszcze bardziej i nastepnym razem podczas transmisji promowac scene podajac linki, krotkie info o grze (taki krociutki wstep przed meczem dla niewtajemniczonych - mozna nawet z kjartki przeczytac). Naprawde sluchalo sie tego z wypiekami na twarzy.
7. Pomyslalem, ze moglo by byc nawet 2 komentatorow. ktorzy na zmiane by podawali relacje (np rozstawieni w dwoch strefach/spawnach). Nie wiem jednak, czy zgodzi sie na to przeciwnik wietrzac jakies zle zamiary z naszej strony. ale w sumie chyba niewiele w ten sposob mozna pomoc, nawet gdyby sie chcialo.
Brawo, gj i wiecej takich.
Btw - nagrał to ktoś? prosze o linka.