Miałem nie zabierać głosu w tym biciu piany lecz koło niektórych wypowiedzi nie można przejść obojętnie.
Dla wszystkich, którzy nie czytali całości tematu wiadomość - parę dni temu nasz Klan wydał stosowane oświadczenie na naszej stronie Klanowej i dla nas temat tego topiku jest zamknięty.
Co do pozostałych oszczerstw i wypocin co poniektórych.
Nateos | Narkisos napisał(a):
Chyba troche temat się zmienił bo nikt na forum nie mówi źle o Polsce przynajmniej ja tu nie widzę takiego postu - masz chyba jakieś rozdwojenie jaźni:-)
Ja za to widziałem - prawda obrońco moralnosci ?
Na miedzynarodowym forum jakim jest forum BF42-Ligi założyłeś temat "Polskie przygotowania do Euro 2012", w którym pięknie próbowałeś obrzucać "gównem" swój kraj i dużą międzynarodową imprezę, którą będzie on organizować (zamieszczony był filmik z YouTube, na którym na ustawce nawalali się kibice bodajże Legii i Arki w 2008 roku).
Komentarz i sugestie autora były takie, że taka jest rzeczywistość i codziennosć w Polsce i ze tak będzie na Euro.
W temacie odpisało kilkanaście osób - prześmiewcze komentarze głównie niemców w stylu "LOL" "omg" itp.
Świadczy to tylko i wyłącznie o twoim podejściu do swojego kraju jak i lubości w obrzucaniu go gównem ... żenujący obrońco moralności.
Na moją prosbę temat skasował admin BF42-Ligi pytając ze zdziwieniem czy aby napewno jesteś Polakiem ...
Nateos | Czart napisał(a):
...
Twoich infantylnych wypowiedzi komentował nie będę - zniżasz się poniżej poziomu, który prezentowałeś dotychczas - a już tamten poziom był nie akceptowalny stąd twój "wylot" z hukiem z Klanu PTS1939.
Oczywiście zdaję sobie sprawę, że przez to skorzystasz z każdej możliwosci oplucia nas i naszego Klanu ale wystawia to laurkę tylko tobie.
W imieniu swoim i Klanu jeszcze raz przepraszam za zamieszanie wokół "Zoraka" co zresztą zrobiłem parę dni temu na stronie
http://www.pts1939.pl .