Teraz jest 15 kwi 2025, 22:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2003, 18:47 

Właśnie problem leży w tym że u mnie FRAPS chodzi spoko do czasu aż nie ma zbytniej jatki.
Ostatnio kręciliśmy film na BotB (z włączonym Mercilessem) i wszystko było spoko do czasu aż coś nie wybuchało - miałem wtedy 1 sek. pauzy w nagrywaniu :/
Więc musiałby się podjąć tego człowiek z potęrznym sprzętem (*patrzy na Holmana* 8) )

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2003, 20:58 
Moderator forum

Gorefest napisał(a):
Właśnie problem leży w tym że u mnie FRAPS chodzi spoko do czasu aż nie ma zbytniej jatki.
Ostatnio kręciliśmy film na BotB (z włączonym Mercilessem) i wszystko było spoko do czasu aż coś nie wybuchało - miałem wtedy 1 sek. pauzy w nagrywaniu :/
Więc musiałby się podjąć tego człowiek z potęrznym sprzętem (*patrzy na Holmana* 8) )

hehe pochlebstwa czynia cuda :) po doglebnej analizie sytuacji jestem sklonny sie zgodzic ;) zbadam sytuacje jak jest z frapsem u mnie tylko o ktorej wersji frapsa mowimy bo mam 1.9c,d i 2.0, zainstalowana mam 1.9c

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2003, 21:53 

Gorefest napisał(a):
Pfff Maciejak nie rozśmieszaj mnie - obserwowałem cie dzisiaj na serwerze - z taką kulturą to się nadajesz do obierania kartofli conajwyżej...

Chyba znowu sie ktos pode mnie podszywal, bo ja cie dzisiaj nie widzialem na zadnym serwerze, a poza tym to mam gleboko w...gdzies to, co o mnie myslisz 8)

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2003, 23:30 
Redaktor Battlefield.pl

Holman napisał(a):
hehe pochlebstwa czynia cuda :) po doglebnej analizie sytuacji jestem sklonny sie zgodzic ;) zbadam sytuacje jak jest z frapsem u mnie tylko o ktorej wersji frapsa mowimy bo mam 1.9c,d i 2.0, zainstalowana mam 1.9c

Hejka. Holman nie wiem czy pamietasz ale kilka miesiecy temu moj nalot na Ciebie byl wlasnie krecony za pomoca Fraps'a na PIV 1.6, 512 DDR, GF4Ti 4200 i chyba nie najgorzej to wyszlo:) Fakt faktem fraps nie nadaza przy szybszych akcjach mi na przyklad gubil sie "ogien z lufy" jesli duza "zadyma" byla, ale poza tym bylo ok, szkoda tylko ze fraps nie ma mozliwosci nagrywania dzwieku z directsound mozna by podlozyc odglosy z BF'a jak jednoczesnie np. z TS:) Moze znacie w miare jakis prosty programik? (oprocz windows movie maker oczywiscie;)

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 00:48 
Moderator forum

supelek napisał(a):
Hejka. Holman nie wiem czy pamietasz ale kilka miesiecy temu moj nalot na Ciebie byl wlasnie krecony za pomoca Fraps'a na PIV 1.6, 512 DDR, GF4Ti 4200 i chyba nie najgorzej to wyszlo:) Fakt faktem fraps nie nadaza przy szybszych akcjach mi na przyklad gubil sie "ogien z lufy" jesli duza "zadyma" byla, ale poza tym bylo ok, szkoda tylko ze fraps nie ma mozliwosci nagrywania dzwieku z directsound mozna by podlozyc odglosy z BF'a jak jednoczesnie np. z TS:) Moze znacie w miare jakis prosty programik? (oprocz windows movie maker oczywiscie;)

no pamietam ,gorzej ze wtedy zginalem ;), ok to ktory z nich zapodac cos tam czytalem ze najnowszy jest obciety czy cos

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 01:01 

ja sie zgłaszam na aktora moge tez byc kaskaderem :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 01:03 

Qba, mój materiał ma 720x568
Z karty idzie przez SVideo 1024x768

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 01:34 

ee ludzie ja nie moge oglądnać filmikuy bo wyskakuje mi jakis bład w VPlayerze a w WMPlayerze mi tylko głos odtwarza!!!

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 01:37 

Holman :arrow: sciagnij sobie frapsa 2.0 z imesha czy czegos podobnego (juz z cdkeyem, pelna wersja :wink: )
Ten frapsik tez zgrywa dzwiek...wsytarcy kabelek (taki jak od karty TV>dziwkowej) podlaczyc od microphone in do wyjsca glosniczkow...

Piasek :arrow: co z tego, ze ma duza rodzialke, jak polowa danych jest zduplikowana... dlatego za cholere sie nie da odczytac co pisesz ;) , bo wszytko jest rozmazane...
naTV wyglada to identycznie, co zgrane ( tylko z 1/2 screen) frapsem..
ale gdyby wlaczyc full-screen recording, to juz co innego.

Z reszta... co by tu wiele pisac...sam wyprobuj! (tlyko pamietaj ustawic na full screen)

Toldi :arrow: zainstaluj WMP 9.0, ew. ALL-playera i wlacz mu auto-update... z reszta dziwne ze zwykly wmp tego Ci nie zrobil :?

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 11:25 

@ qba
najnowsze kodeki i tak nie obsluguja tego filmiku :(
@ toldi
wlacz WindowsMediaPlayer i jak wybierasz ten filmik to kliknij "zawsze ufaj Microsoft" i powinien pojsc. przynajmniej ja tak mialem :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 11:49 

mi WMP (nie mialem 9.0 nawet:P) sam sciagnal odpopwiednie kodeki i wsio ruszylo...

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 11:56 

Qba napisał(a):
mi WMP (nie mialem 9.0 nawet:P) sam sciagnal odpopwiednie kodeki i wsio ruszylo...

znacyz mi chodzilo o ALLPLAYERA :P zapomnialem dodac :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 17:23 
Redaktor Battlefield.pl

Qba napisał(a):
Holman :arrow: sciagnij sobie frapsa 2.0 z imesha czy czegos podobnego (juz z cdkeyem, pelna wersja :wink: )
Ten frapsik tez zgrywa dzwiek...wsytarcy kabelek (taki jak od karty TV>dziwkowej) podlaczyc od microphone in do wyjsca glosniczkow...

Qba, ja mialem Frapsa 2.0 z cdkeyem, niestety on nie ma mozliwosci zgrywania, chyba ze mialas jakas zmutowana wersje, mozesz podac bezposredniego linka?

Holman ja to zgrywalem na 1.9c

Wszystkiego najlepszego z okazji swiat.

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 17:31 

lol...
tym rozni sie FRAPs2.0 od 1.9c/d, ze mozna zgrywac dzwiek!!!
nie jest to bezposrednie zgrywanie, lecz trzeba zrobic to takim kabelkiem jak pare postow wyzej opisalem....

http://www.fraps.com :P

sciagnij sobie demo i oblukaj co i jak.

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 18:10 
Redaktor Battlefield.pl

Qba napisał(a):
lol...
tym rozni sie FRAPs2.0 od 1.9c/d, ze mozna zgrywac dzwiek!!!
nie jest to bezposrednie zgrywanie, lecz trzeba zrobic to takim kabelkiem jak pare postow wyzej opisalem....

http://www.fraps.com :P

sciagnij sobie demo i oblukaj co i jak.

lol nie lol ale jak zajmiesz wyjscie glosnikow to nie bedziesz slyszal co sie dzieje:) chyba;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2