Teraz jest 20 lut 2025, 06:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2003, 19:55 

ja tam jestem zaprawiony w boju - scena BF przy taktikalowej to łagodne baranki...
jeżeli chodzi o wypożyczanie serwa za kasę - to nie wchodzi w gre
jeżeli chodzi o przekazanie komus adminki - nie dam dostępu nikomu kogo nie znam osobiscie bo serw stoi w miejscu gdzie panują żelazne reguły - a nie chcę stracić innego - znacznie ważniejszego serwa
na chwile obecną możecie spróbować przekonać masę aby wrócił do niewdzięcznej roli adminowania i np. za każde ustawienie serwa stawiać mu piwo :D

generalnie (coca juz to zna):

psy szczekają karawana jedzie dalej...

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2003, 22:08 

Ja do niedawna nawet nie wiedziałem co to jest ta gra tactical ops :) a moja przygoda fpp w necie ciągnie się od quake 1, quake2, qauke 3, CS 2 lata i nadal gram RTCW, no i obecnie jeszcze BF :) Nie wiedziałem, że wogole ktoś w coś takiego jak TO gra :) Obejżałem stronki o tym i jednak wole CS :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2