Teraz jest 5 wrz 2025, 10:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2004, 21:56 

Haha! Smialiscie sie ze mnie, ze tylko ja mam klopty z BFem, mowilem, ze bedzie musial wyjsc jakis hotfix, bo wiele ludzi ma klopty z bf'em po zainstalowaniu nowego patcha, i to w dodatku kazy ma inne,
Ja instalowalem juz patch 1.5-->1.6. Pozniej odinstalowalem bf'a, zainstalowalem na nowo, apozniej patcha 1.6 fulll. I dalej mam tak samo.
Ater moze wam pokazac screeny(dzieki Ater :wink: )Jak gralem na WA to mi w pewnym momencie zniknal dzwiek. Pozniej mi sie zwiesil pierwszy raz w zyciu bf! Nigdy wczesniej nie mialem problemow z bf'em. Wszystko przez tego nowego patcha :(

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2004, 22:12 

menu głosowania jest za wielki i zasłania kawał świata. DP 'sza ma mniejszy recall a dalej nie wiem lub nie pamiętam.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2004, 22:32 
Oldboy Battlefield.pl

Maciejek napisał(a):
Haha! Smialiscie sie ze mnie, ze tylko ja mam klopty z BFem, mowilem, ze bedzie musial wyjsc jakis hotfix, bo wiele ludzi ma klopty z bf'em po zainstalowaniu nowego patcha, i to w dodatku kazy ma inne,
Ja instalowalem juz patch 1.5-->1.6. Pozniej odinstalowalem bf'a, zainstalowalem na nowo, apozniej patcha 1.6 fulll. I dalej mam tak samo.
Ater moze wam pokazac screeny(dzieki Ater :wink: )Jak gralem na WA to mi w pewnym momencie zniknal dzwiek. Pozniej mi sie zwiesil pierwszy raz w zyciu bf! Nigdy wczesniej nie mialem problemow z bf'em. Wszystko przez tego nowego patcha :(

Widzisz Maciejek? nawet opatrznosc jest przeciwko tobie... Daj na msze... Albo do Czestochowy w kleczki zasuwaj...

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2004, 22:37 

michał napisał(a):
DP 'sza ma mniejszy recall
Ze jak ?! :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2004, 23:24 
Moderator forum

vib u mnie na odwrót z 60% do 50% przy 20 osobach spadło obciążenie. Mikrolagi owszem ale na razie ustalam żródło bo nie jestem wcale przekonany czy to wina servera bo występuje tylko u nielicznych graczy i teraz nie wiem czy to wina punkbustera który w końcu tez coś tam dodatkowo wysyła czy skopany w którymś miejscu server. Co ciekawe instalowałem specjalnie BF'a od nowa i zauważyłem te mikrolagi nawet w trybie single ale tylko na patchu 1.6.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 03:46 

Zawsze sciagam pelne wersje patchy i nigdy jeszcze niebylo z nimi problemow :D Przyszlosciowo trzeba myslec :lol: :lol: Bedzie formacik i full jak znalazl. Ale nie o tym chcialem. Niewiem jak wam ale mi za bardzo sie te wszystkie zmiany niepodobaja. Wedlug mnie patch powinien zawierac pink buster,2 mapki, uprosczony sposob votowania ale nie w tej formie jak jest teraz ze wyskakuje w najmniej odpowiednim momencie. ale nie musieli znowu zmieniac sile broni albo reperowanie, komu to przeszkadzalo?

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 05:08 
Moderator forum

Tak BTW reperowania - czy mi się wydaje, czy kluczyk regeneruje się szybciej?

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 09:24 

Maciejek napisał(a):
Jak gralem na WA to mi w pewnym momencie zniknal dzwiek

No to pokaz mi te screeny :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 10:47 

Maciejek napisał(a):
michał napisał(a):
DP 'sza ma mniejszy recall
Ze jak ?! :lol:

Boże, no to co że pomylił Degtyarev DP-27/DMP z Pepeszą...Nie kazdy musi się tym interesować...a teraz idz przed swój blok i strzep sobie wacka bo ty jesteś "1337-boy" który zna wszystkie modele broni (a raczej odnajduje i Copy/Paste je do tematów...

Zawsze sie tacy znajda co robią burdel na tym forum...

Giń !

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 11:22 

To było ostre Helmut :lol: :lol: Ale mam nadzieję skuteczne.
BTW. Mam nadzieję Maciejek, że teraz już nie będziesz nas wyzywał od cziterów, jak to zwykłeś robić w każdej rozgrywce (O ile uda Ci się wejść na serwer :wink:).

Ostatnio edytowano 1 lut 2004, 11:22 przez Brave Heart, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 11:22 

Sam se gin. Kazdy chlopak wie co to jest pepesza. Co on 4 pancernych nigdy nie widzial ? Ja pisze z pamieci> Nie jestem takim idiotom, ze szukam zaraz tego na jakiejs stronie i cynie pozniej, ze niby sie znam. Ja juz tyle rzeczy przeczytalem, ze po prostu wiele modeli znam na pamiec. A skoro ty masz jakies klopty z pamiecia, to nie znaczy, ze ja musze miec i robic tak, jak ty to opisales. stfu you!
Poza tym. To ty zgapiles widolcznie z jakiejs strony, chyba zagraniczenj, bo napisales Degtyarev :lol: :lol: To nie jest DPM. DPM bedzie BF:V, a to jest Rkm Diegtarjewa -po rusku dp 27, po naszemu DP wz. 28.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 11:33 

Maciejek kiedyś cię broniłem, ale nie licz już dłużej na mnie. Możesz się popisywać swoją znajomością, ale bez wyśmiewania! Kiedyś sam się zastanawiałeś czemu cię wyśmiewają, a teraz ty zaczynasz.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 11:34 

NO dobra soryy. Ja sie nie wysmiewam, tylko chcialem chlopaka poprawic. Wybacz Michal jesli cie urazilem. Ale Helmut przesadzil w druga strone :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 13:04 

Maciejek napisał(a):
Sam se gin. Kazdy chlopak wie co to jest pepesza. Co on 4 pancernych nigdy nie widzial ? Ja pisze z pamieci> Nie jestem takim idiotom, ze szukam zaraz tego na jakiejs stronie i cynie pozniej, ze niby sie znam. Ja juz tyle rzeczy przeczytalem, ze po prostu wiele modeli znam na pamiec. A skoro ty masz jakies klopty z pamiecia, to nie znaczy, ze ja musze miec i robic tak, jak ty to opisales. stfu you!
Poza tym. To ty zgapiles widolcznie z jakiejs strony, chyba zagraniczenj, bo napisales Degtyarev :lol: :lol: To nie jest DPM. DPM bedzie BF:V, a to jest Rkm Diegtarjewa -po rusku dp 27, po naszemu DP wz. 28.

kur**, jaki z ciebie pociot! "poprawić chłopaka", to jest kur** to?!? "zamknij mordę debilu z kłopotami z pamięcią" to jest poprawianie? powiem tak: trochę ***** kultury!

wyrobiłeś sobie taką opinię na samym początku, że każdy tak do ciebie podchodzi, a jeśli będziesz im pisał tego typu riposty no to sorry, lecisz stąd

WYSTARCZAJĄCO JASNE?

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 14:10 

Maciejek napisał(a):
NO dobra soryy. Ja sie nie wysmiewam, tylko chcialem chlopaka poprawic. Wybacz Michal jesli cie urazilem. Ale Helmut przesadzil w druga strone :evil:

Myśle , że Michał ci nie musi wybaczać Maciejku. On pewnie anwet nie wie , że istniejesz ;-]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2