Teraz jest 17 kwi 2025, 21:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2004, 14:33 

wiecie.. ja moge zorganizowac masowe schronisko... ale kazdy by sobie musial karimate i spiwor przytargac. Mam mieszkanko w trakcie urzadzania, no podloga prawde mowiac lezy pod sciana :P ale woda i swiatlo jest. ja wiem... z 5-6 osob moze spac... a jak bedzie wieksze zainteresowanie to pewnie da rade upchac i z 10 ;) Mieszkanko przy metrze wiec dojazd dobry. jak cos to na gg.. ;D

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2004, 14:41 

Pan Szmata napisał(a):
wiecie.. ja moge zorganizowac masowe schronisko... ale kazdy by sobie musial karimate i spiwor przytargac. Mam mieszkanko w trakcie urzadzania, no podloga prawde mowiac lezy pod sciana :P ale woda i swiatlo jest. ja wiem... z 5-6 osob moze spac... a jak bedzie wieksze zainteresowanie to pewnie da rade upchac i z 10 ;) Mieszkanko przy metrze wiec dojazd dobry. jak cos to na gg.. ;D

wiecie, o ten kiosk przy stacji mu chodzi ;)

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2004, 15:48 

kiedy to niby ma byc ?

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2004, 16:01 

Pan Szmata napisał(a):

Rezerwuje..:) Ale bede tam bezpieczny :?: zaden bezdomny do mnie sie nie p**********i :?: :lol:

PostNapisane: 15 lut 2004, 04:19 

))
mati.pl napisał(a):
szukam chetnych do melanzu przed i po LAN wojnie :) kto chetny, prosze sie wpisywac :!: tylko konkretne propozycje ;)

Wracając do tematu pomyslałem ze może bysmy sie spotkali wszyscy razem(zauwazcie ze będzie to spotkanie całej Polskiej sceny ,a czy nie takiego własnie chcieliśmy :P ?)

Bardzo bym niechciał żeby po turnieju scena rozdzieliła sie na "SPEC"grupki "wzajemnej adoracji " :wink: (kufa zaraziłem sie pesymizmem od Tzincza... :? :wink: )...nie mozemy do tego dopuscic!!!!
Lecimy gdzies wszyscy razem i pijemy,dzielimy wrazeniami z turnieju,łatamy pifkiem stare waśnie :P ,palimy fajke pokoju,rokujemy nad przyszłoscia sceny i wogóle BAWIMY SIE RAZEM
Przeciez tyle myslelismy...eee nie dojdzie do spotkania sceny PL,bo nikt nie przyjedzie i takie tam rózne czarne mysli...no i...jednak do takowego DOJDZIE!!!!!!!!!!

Co za tym idzie,przeciez nie pójdziemy sobie i nie wypijemy 2 piwek następnie zawijając sie do domku...O NIE!!!!!!!NFW!!!!Lecimy gdzies i pijemy RAZEM!!! do rana żołnierze!!!!
Kto sie wybije będzie czyscił lufe mojego M 60!!!!Lub zostanie złozony w ofierze master gejowi!!

DLATEGO nie martwcie sie wszyscy Ci którzy mozecie miec problem z zakwaterowaniem....w najgorszym(eee no ja tak robie...lece gdzies na impre techno i wracam pierwszym pociągiem spiąc sobie smacznie podczas powrotu :P :P ) wypadku bezposrednio po IMPREZIE INTEGRACYJNEJ wrócicie sobie pierwszą ciuchają!!!!

Tak wiec Mati,nie wiem czy masz jakies konkretne plany na wspólne Polish BF Scene Melanż Party,
mysle ze jak juz poznamy konkretną datę turnieju trzeba będzie zrobic jakąs liste obecnosci.Posiadając wytyczne co do ilosci ludzi mozna by zrobic jakies spotkanie zamknięte...bezposrednio po turnieju przeniesli bysmy sie gdzies...trzeba tylko NAV POINTA wyznaczyc....na początek mysle nad zabraniem całego pietra(zakaładam liczbe osób minimum 30...40....wiecej???? :o ...OH YEEE!!!! :P )w 14stce tam pomiesciło by sie jakies własnie 30 osób....jesli ma byc więcej to zastanówmy sie nad jakims miejscem....to w sumie duza liczba ludzi i jakos,cos bysmy wymyslili....ostatecznie moze byc 14 z tym ze całe pietro muslibysmy przejąc!! BCJ juz sie tym zajmie jakby co!
No i oczywiscie siedzimy razem do rana!!!!

Kto jeszcze sie zastanwia nad przyjazdem tyłek w troki i F7F7!!!

Do I make myself CLEAR?????

Ostatnio edytowano 15 lut 2004, 04:30 przez qubix, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2004, 04:28 
Oldboy Battlefield.pl

Loud &Clear! 10 - 4!
cos zamknolem? sam moderatorem nie jestem

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2