Teraz jest 14 kwi 2025, 14:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 lut 2004, 11:19 

Wiesz co qubix, zacząłem grać wczoraj w FFX-2 i jestem na razie porażony. Negatywnie porażony. Więcej na pl.rec.gry.konsole, jeśli jesteś zainteresowany. Polecam Ci jednak Bonda: Everything or Nothing, maksymalna adrenalina.

PS. Też sobie skaczę po różnych światkach :). Na PC kończę sobie Armed & Dangerous, na PS2 gram w Dark Alliance 2, FFX-2 i Everything or Nothing, na GBA w Advance Wars, Medal of Honor: Inflitrator i WarioWare Inc...

Gry są cudowne jako gry. A nie jako medium.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2004, 03:28 

(NeW)Ambo napisał(a):
Yavor he he,czekam aż wyjdzie nowy Tribes,oglądałem ostatnie filmiki i gierka prezentuje sie super.BTW: mam nadzieje że będziesz mucił w Vietnama. 8) :D

Jedyne co sie w miare prezentuje w nowym Trajbsie to single player :P Co do Vietnama - probowalem ostatnio pograc w jakies gry "chodzone", ale bez jetpacka usypiam zanim dojde do najblizszego pojazdu... ;-P

Cubituss napisał(a):
Gry są cudowne jako gry. A nie jako medium.

Wiesz, sa gry-tabloidy i gry troche glebsze ;-P Kazdy wybiera co lubi. Choc moze czesc osob nie ma z czego wybierac...

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2004, 03:32 

sYs|yavor napisał(a):
Wiesz, sa gry-tabloidy i gry troche glebsze ;-P

a to ciekawe stwierdzenie. taki futbol na przyklad - to tabloid czy coś głębszego ?

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2004, 10:57 

Nie karmić!!!

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2004, 11:14 

sYs|yavor napisał(a):

Dokładnie - sieciówki to taka wyjątkowo płytka rozrywka, masz rację, mam już ich nieco dosyć, odpocznę sobie przez jakiś czas.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2004, 17:56 

Cubituss napisał(a):
sYs|yavor napisał(a):

Dokładnie - sieciówki to taka wyjątkowo płytka rozrywka, masz rację, mam już ich nieco dosyć, odpocznę sobie przez jakiś czas.

Zdaje sie, ze nie powiedziales komplementu swoim kolegom... ;-P

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2004, 18:08 

yavor --> ależ czemu? Płytka rozrywka to jakaś obraza? Chlanie piwa w knajpie to jakiś niegodny rodzaj rozrywki?

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2004, 18:33 

Cubituss napisał(a):
sYs|yavor napisał(a):

I ja sie pod słowami Cubiego podpisze...
Zadłuzyłem sie troche za częsci do kompa i za siec, skutkiem czego musiałem sprzedac mojego PS2 dream maschine łącznie z kolekcją gierek.... :( W sumie pozostał mi blaszak troche z upgrade'owany co prawda...ale blaszak...
I wpadłem w marazm...granie po sieci ma cos w sobie ...ale jest...takie puste...już prawie wogóle nie siedze na ffa...

W końcu jakos ostatnio pojechałem na giełde i kupiłem sobie(w sumie po raz 3ci... 8) ) Playstation 2...ulżyło i wszystko wróciło do starego porządku... :P

Z tym ze ja przerwy nie musze robic :wink: ....jakos mi sie to wszystko wyposrodkowało....praca,szkoła,offline,online,konsola,melanże,massive techno parties,massive BF operations...etc ;D

Cubituss napisał(a):
zacząłem grać wczoraj w FFX-2 i jestem na razie porażony.

Ja sie tego spodziwałem :roll: ...Square tak ma....szuka róznych odbiorców...
Hmmm ,nie wiem tylko co Cie zabolało...groteskowość czy interface...

FF VII -totalny hicior,gra wzruszająca,pomimo infantylnego wyglądu gra uderzająca,głęboka,poruszająca emocjonalnie...dzieło!!!

FF VIII -cos powazniejszego,zrozumiała nawet dla staroszkolnych PCciarzy(Diablo i takie tam)...lecz płytka...wyraźna ...taka rzeczywista...dobra gra.

FF XI - gra infantylna do bólu,grał w nią mój braciszek....ja nie mogłem....

FF X -....przełom...gra potrafiąca poruszyc najbardziej zamulonego człowieka...porazić , manipulowała emocjami...poprostu w pewnym momencie zatraciłem sie w tej grze...prawie całe wakacje 2002....siedziałem przy tej gierce i nic mnie nie obchodzilo...

...What ever will happen...don't cry !!!...Holyday,summer 2002

FFX-2 - I must come back...Holyday,summer 2004...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2