Teraz jest 25 kwi 2025, 20:07

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 19:15 

W zasadzie to bym się tu nie wypowiadał, bo mi osobiście te banery tak bardzo nie przeszkadzają, ale Ethan Twoja ignorancja jest niesamowita.
Pancho robi "wielkie halo" o to, że łamiecie zasady foroom. To że jesteście klanem takim czy innym nie upoważnia was do tego. I nie ważne jest, czy robicie to przez 2 dni, tydzień czy rok. Faktem jest, że je łamiecie i mam gdzieś waszą umowe.

oczywiście mój post nic nie zmieni, ale chciałem przynajmniej wyrazić swoje zdanie :?

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 19:19 

GordonFreeman napisał(a):
To z Rolce Roisem mi sie podoba.Najlepiej to by miec sponsora z Microsoftu albo EA Games

Tiaaa, a pomażyć zawsze można...

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 19:26 

Żeby zaoszczędzić całoweekendowej pracy waszego grafika naści pomniejszony bannerek. Zgodnie z wszystkimi zasadami. Za friko :lol:

Obrazek

Oczywiście, że nie chodzi mi przede wszystkim o wielkość bannerka, ale mam dość reklamowego spamu po prostu. I tylko oto chodzi. Ethan pewnie tego nie zrozumie, bo może uwielbia kąpiele w tym co wyleci ze skrzynki pocztowej albo zaczytywanie się w "Enlarge Pennis - Increase Your Penis Size". Ja wprost przeciwnie. Niniejszy serwis, póki co ma postać serwisu niekomercyjnego, z publicznym forum na czele. Mamy tu dobro wspólne co oznacza, że powinniśmy robić nie tylko co akurat nam osobiście pasuje, ale też co nie przeszkadza drugiej osobie. Zbytnie epatowanie reklamą przez innych użytkowników powinno być po prostu zabronione, bo to nie ma żadnego innego zastosowania jak zaśmiecanie forum. Teraz natomiast pojawi nam się 40 jaskrawych bannerów o zerowym związku z tematyką listy (czyli na przykład klimatycznych) czy z daną osobą. Po prostu chamska reklama. To nie jest sponsoring, który umieszczam sobie na własnej stronie www (i odwiedzający musi to czytać) czy na właśnym forum, nie. To jest wpychanie na siłe reklamy w miejscu do którego nie mamy pełni praw.

Moim zdaniem administratorzy powinni się zastanowić na prawem umieszczania treści reklamowych w części forum. Nie takie są zadania tego miejsca. Graficzne akcesoria takie jak avatarki i podpisy miały służyć tylko dostarczenia indywidualności forumowiczowi. Nawalanie bannerów reklamowych to moim zdanie już duże przegięcie. Po drugie robią z siebie trochę frajerów, bo za friko pozwalają na działania komercyjne, choć nie mają z tego żadnego zysku. Inne serwisy czerpią z takich reklam choć minimalne opłaty.

Przykro mi WILD_A i WILD_V, że nie piszę po waszej myśli i przeszkadzam wam w realizowaniu (moim zdaniem błędnych) umów ze sponsorem, ale też mam swoje granice tolerancji dla śmiecia. I wydaję mi się, że nie potrzeba wielkiej przenikliwości, żeby to zrozumieć.

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 19:37 

Pancho profesjonalna robota :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 19:47 

Gorefest napisał(a):

Ja tam wole przeróbke Gorefesta :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 19:49 

No mnie też się bardziej podoba :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 19:49 

Gonzopl napisał(a):
Gorefest napisał(a):

Ja tam wole przeróbke Gorefesta :twisted:

Akurat to dzieło spółki Bulldog&PawelSS ale też dostałem propozycję ze sponsoringiem :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 19:58 

Niestety Pancho twoja robotka jest slabej jakosci i powiem ci jedno przestan wtykac nos w nie swoje sprawy. Znajdz sobie jakies konkretne zajecie.
Pancho to co ja sobie zamieszcze na obrazku to jest moja prywatna sprawa a Tobie nic do tego.

No tak Gore :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 20:24 

Gore to sie nazywa antyreklama:P

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 20:32 

nic nie mowie, ale srac mi sie chce jak to wszystko czytam :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 20:34 

Igor [PL] napisał(a):
W zasadzie to bym się tu nie wypowiadał, bo mi osobiście te banery tak bardzo nie przeszkadzają, ale Ethan Twoja ignorancja jest niesamowita.
Pancho robi "wielkie halo" o to, że łamiecie zasady foroom. To że jesteście klanem takim czy innym nie upoważnia was do tego. I nie ważne jest, czy robicie to przez 2 dni, tydzień czy rok. Faktem jest, że je łamiecie i mam gdzieś waszą umowe.

oczywiście mój post nic nie zmieni, ale chciałem przynajmniej wyrazić swoje zdanie :?

Igor twoj obrazek tez lamie zasady forum zmien go lepiej :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 20:40 

Tutaj wychodzi postawa polskiego (chorego) społeczeństwa. Sponsoring nasz jest oficjalny, wszystko jest na podstawach prawnych. Co do banerku zmienilismy na mniejszy tak zeby forum bylo bardziej czytelne. Za wszelkie niedogodnienia przepraszamy.

To co zastosowali panowie z urazami (Bulldog, Gore) po odejściu z WILD_A to się nazywa ANTYREKLAMA. Prosimy o zdjecie tych banerków. Myślałem że wasza postawa bedzie bardziej dojrzała - szczególnie Twoja Bulldog.

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 20:44 

Rzeczjasna, to fajnie jest miec takiego sponsorka. Nie to co reszta hehe! !!
Coguar kiedys marzyl... ;-p

Obrazek

Ostatnio edytowano 5 mar 2004, 20:50 przez dragon, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 20:45 

Igor [PL] napisał(a):

ty tez lamiesz zasady forum wiec doppasuj swoj podpis do wymogow forum. 8)

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 20:48 

dragon i ekipa - dobrze się bawicie? Zazdrość zżera co nie? Powiem tylko tyle że nasz sponsor jest oficjalny - a Wy musicie się w pewien sposób dowartościować. Żałosna postawa "dorosłych" ludzi. Wcale nie lepszy jest też wielki moderator forum - Pan Okota

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2