Dobra żyje... wreszcie chwilka wytchnienia

Odłam SPQR z Bremen już w Radomiu, Kal-El i banda nawalają w PS2 u Yrka. Ja się cieszę piwkiem, które przyjechało z Niemiec i czytam forum. Co tu dużo mówić... było rewelacyjnie. Czternastka + turniej - super. Przede wszystkim, w tym drugim podobała mi się organizacja. Pozwolono na własne myszki, joysticki, konfigi, TSy, cierpliwie oczekiwano aż wszyscy się przygotują. Mogliśmy, więc spokojnie rywalizować na poziomie taktyki i skilla, a nie pingów i sprzętu. SPQR Centurions, niestety trochę w ostatnim momencie tworzone i bez konkretnego przygotowania nie mogło pokonać Enclave Shit Edition (copyrights by Piasek

), ale i tak dzielnie walczyli. SPQR Pretorians pokonało zacięte PRGK-42 (przy okazji pozdrowienia dla całego zespołu i najczęstrzych moich przeciwników Kaserka, Xen i Mayka

). W drugiej rundzie turnieju, bitwa z ejw.redlabel. Wyrównana jak cholera walka, niestety (dla nas) o tą niewielką różnicę okazali się lepsi ludzi z ejw. Cóż. Jeszcze sobie to odbijemy. Rewanż musi być

Przy okazji pozdrowienia dla wszystkich z ejw, w szczególności dla głównych przeciwników Pawła SS i sieny

Turniej wypadł naprawdę świetnie. Tylko tak dalej. Wkrótce zamieszczę trochę zdjęć (typu, upalony Warsaw itp.

). Niestety obecnie mam trochę kiepski transfer, bo coś się w tle ściąga...