MK napisał(a):
możesz jeszcze raz to napisać prościej??bo nie nadążam z myślami co to jest wieżowiec bo nie wiem?

panie najmądżejszy na globie..i co?? argumenciki się skończyły więc obrażamy tak??byłem na 99% pewny że odpiszesz...no bo przeca cod najlepszy bo są kamerki itp

ale fakt twoich wypracowań/prac dyplomowych nikt raczej całych nie czyta,mógłbyś się streszczać raczej.
Wieżowiec jest wysokim budynkiem, składającym się z kilku do kilkudziesięciu pięter.

Wracając do tematu. Napisałem co myślę o całej sprawie i o sensie kontynuacji dyskusji. Chciałem zakończyć temat, ponieważ uznałem, iż przekonywanie kogokolwiek z was nie ma sensu, ze względu na to, iż niektórym opadły klepki na oczy. Problem polega na tym, iż większość z was sądzi, iż chciałbym narzucić tu pewien tok myślenia. Otóż nie, moją intencją nie jest przekonywanie kogokolwiek do kupna Call of Duty. Nie twierdzę, iż CoD jest grą lepszą od Battlefielda, ponieważ porównywanie obu gier nie ma racji bytu. Chciałem podkreślić podpierając się konkretnymi argumentami, że CoD zawiera szereg wspaniałych rozwiazać i wyznacza nowe trendy w grach komputerowych, prezentując różne fakty z gry podczas swojej obecności na tym Forum. Jestem fanem Battlefielda, regularnie w to gram, jestem pełen podziwu pomysłowości programistów, jednak z utęsknieniem czekam na kolejną część serii. W przeciwnym wypadku jaki sens miałaby moja obecność na tym Forum? Jeśli ktoś z was poczuł się obrażony, nie interesuje mnie to. Znaczyłoby to, iż dana osoba niezrozumiała sensu moich wypowiedzi.
P.S.
Zbawca - nie musisz mi tlumaczyć znaczenia konkretnych słów, ponieważ doskonale się orientuje w naszym rodzimym języku. Swoją drogą nigdy nie byłem nonkonformistą, ponieważ w dobie dzisiejszej cywilizacji i daleko za nią idącej zależności od innych nie byłoby to dobrym rozwiązaniem. Więc zanim zaczniesz kogos szufladkować zastanów sie czy aby należycie to zrobiłeś, w przeciwym przyapdku narażasz się na śmieszność.
MK - lubię pisać dłuższe teksty, ponieważ pragnę wyrazić pełnie swoich odczuć na temat jakieś zagadnienia, nie podejmować problemu pobieżnie, co często spotyka się na Forum. Nie musisz sie tak ograniczać w stosunku do mojej osoby, jestem bardzo tolerancyjny, kiedy ktoś reprezentuje niższy poziom intelektualny niż ja, czemu dałeś świadectwo w powyższych postach i wyrażanych opiniach.