<niT> napisał(a):
muszę Cie
wierchol przeprosić ...... myślałem że tak sobie ciekawie piszesz bo nie masz co robić lub koledzy Cię biją więc siedzisz w domu
.....teraz zwalam to na twój wiek oraz gumowe trollowe zabawki, którymi Cię obdarzono...no i myślę że rodzice powinni Ci zabronić oglądania filmów szpiegowskich i temu podobnych bo to nienajlepiej na Ciebie działa ..... Oczywiście nie bierz tego do siebie bo to tylko moja uwaga ale rozważ wstąpienie do MŁODZIEŻY WSZECHPOLSKI czy jakoś tak .... z tego co obserwuję mógłbyś się tam zrealizować ......
nie chcę żebyś się obrażął tylko tak sobie z Ciebie żartuję ...możesz się zrewanżować bo sprawi mi to olbrzymią radochę ....

Bujaj się na ryj garbaczu(?) - logika tego zdania jest podobna do logiki twojego posta.

Rozumiem, rewanz, a zwlaszcza wygrana zawsze sprawia radoche, ale widzisz - mi nie zawsze. Telewizji prawie w ogóle nie oglądam, co najwyzej codzienne wiadomosci i "Hit", który zresztą jak inny tego typu "hity" jest beznadziejny. Czasami strzele sobie komedie z poczuciem humoru. Nic nie robie sobie z twojego postu -
ende gut, ales gut 
O tym ruchu jeszcze nie slyszalem, a tym bardziej nie chce - pewnie kolejni socjaldemokraci

cytuje to tylko dlatego żeby wyryć to na tym FORUM i miec niezły ubaw poprzez nastepne strony tego topicu, który zaczyna przybierać postac Serialu Brazylijskiego ..... Bozia mi świadkiem że robię to wszystko w imie lepszego jutra