Teraz jest 30 lip 2025, 07:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2004, 15:31 

Rotfl ! :shock: jak dzieci ...

Heh niezgadzam sie z tym ze jak dolaczys do klanu to bedziesz mial spokoj ... watpie w to ...
Ja nie gram w zadnym klanie a gram jusz troooche czasu i jakos nie mam takich problemów ... moze to dla tego ze przydatna jest znajomosc słowa na "sory" i jezeli na tym serwerze graja normalni gracze (nie trolle i inne takie ... ) to odpowiedza "np" a nie spier...

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2004, 16:00 

Ohhh Warsaw - poznanie takiej gwiazdy bedzie dla mnie nie lada zaszczytem - nie moge sie doczekac :twisted:

Co do "THX" - nie mialem piszac wczesniej zadnej konkretnej osoby , nie wiem wiec dlaczego iektorzy zaczeli bic sie w piers :wink: .

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2004, 16:53 

Troszke tego nierozumie, przeciez w kazdej scenie mohaa czy cod równiez sa osoby ktore wyklinaja innym czy cos takiego czy sie smieja albo szydza z kogos umiejetnosci to jest chyba nie uniknione w Polsce, zawsze sie ktos znajdzie

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2004, 17:34 

W sumie to strasznie chrzanimy. :) Ludzie, woooojna się toczy :!: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2004, 18:07 

Polskie servery, w moich oczach, od zawsze wyróżniały się panującym na nich chamstwem, szczególnie ze strony klanowców. Znam z polskich serverów przypadki, które zachowują się jakby miały pewe przywileje z powodu noszenia tagu klanowego. Uważam, że receptą na wszelkie bezpodstawne obelgi ze strony "doświadczonych" (czyli tych, którzy zdobyli swoje umiejętności kosztem 500 nocek) jest magiczne słowo - "bujaj się" i nie zwracanie uwagi na drobne napisy w lewym górnym rogu, ponieważ wszelkie interwencje wywołują szczekanie innych klanowych piesków (co prowadzi często do zoorganizowania kicka), ugodzonych prawdą w oczy.

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2004, 18:57 

Nie wiem czy to nadmiar adrenaliny czy testosteronu ale widac ze polski narod to wojowniczy narod. :lol:

Za kazdym razem na EAUK 20 jak ktos mnie podleczy apteczka to pisze "thx" - nawet jesli bym mial ta chwile nieuwagi przyplacic zyciem. :wink: Jak wzywam lotnictwo do pomocy i ktos jest na tyle sprawny umyslowo ze to odczyta i pojawi sie latajaca maszyna wesprzec nas, pisze "thx air". I to naprawde skutkuje. Zauwazylem ze coraz wiecej ludzi jest uprzejmych i kuluturalnych i chetnych do wpolpracy.

Zdarzaja sie voty zeby kogos wykickowac ale to jest wszedzie. Natomiast bardzo zadko ktos komus bluzga na say all.

A co do umiejetnosci graczy to polskie servery stoja na naprawde wysokim poziomie. Niestety wysokie pingi nie pozwalaja czerpac mi z nich korzysci.

Reasumujac nie licza sie umiejetnosci (kto jest najlepszy) tylko kultura i wpolpraca podnoszace poziom przyjemnosci grania. Bo nawet nowicjusze powinni miec okazje do dobrej zabawy na MP.

Qrcze to chyba moj najdluzszy post. :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2004, 20:31 

Na EAUK wszysyc sa mili i uprzejmi, bo Friendly Fire = 0% .

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2004, 21:48 

Kamikazze napisał(a):
Wiec sorki wszystkich za moj wybuchowy charakter szczegolnie ciebie Pancho moj czarnuchu :)

Eee tam, mnie tam strasznie śmieszą twoje wybuchy :D Przynajmniej nie jest nudno na serwie i dzieją się jakieś niezapowiedziane ekscesy :lol: Utrzymuj Kami swój niepowtarzalny styl ;)

Jedyny co nie jest zabawne w tym wątku to następująca rzecz - hipokryzja. Jakby rozpoczął go jakiś biedny, nieklanowiec, który został źle, chamsko potraktowany na serwie. Choć sam nic nigdy złego nie zrobił i dalekie mu są takie postawy. To rozumiem. Ale poruszył go Wojt, który nigdy grzecznością nie grzeszył, nigdy nie starał sie owijać w bawełne, tylko w przypadku wkurzenia rzuca obelgami. Nie raz, nie dwa byłem świadkiem jak o byle co Wojt się z kimś psioczył. Nawet z wyjątkowo spokojnym i cierpliwym Maykiem miał okazję sobie popyskowac. Tak, więc bez tych postaw zbitego szczeniaka, bo się niedobrze robi.

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2004, 23:43 

lol Mayek jest cierpliwy. ;) Ja tylko żałuje, że skończył się ten okres kiedy czułem na serwie klimat WWII i świetnie się bawiłem Teraz na serwach (polskich) czuć tylko klimat skill'a, bleee... I mi to tez się udziela. Jeżeli kiedyś kogos obraziłem to bardzo przepraszam, panowie bawmy się w wojne , a nie w zawody. Zawody przynoszą zawsze nerwy, pamietam jak kiedyś w siatke plażową pojechaliśmy kolesi - gwiazdy powiatu, a byliśmy na ostrym kacu, tylko że sędzia coś w punktach pochrzanił bo widział, że zbytnio nie jażymy - wspominam o tym dlatego, że po tym bawieniu się w siatkę polubiałem gościa którego nie cierpiałem. Więc róbmy wojnę a nie SEJM! Peace All! Cmok Cmok Cmok :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2004, 02:57 

Wypoor PL napisał(a):
Peace All! Cmok Cmok Cmok :lol:

Jaki znowu smok, jaki znowu smok? :D

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2004, 07:13 
Moderator forum

lol jestem cierpliwy! :lol: Jesli tak uwazacie... to chyba cos w tym jest :)

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2004, 07:58 

Mayek napisał(a):
lol jestem cierpliwy! :lol: Jesli tak uwazacie... to chyba cos w tym jest :)

Na mnie zrobiłeś wrażenie cierpliwego ;) Zresztą ktoś kto czai się kilkadziesiąt sekund, żeby szybkim manewrem wrzucić minę na pancerz, musi być trochę cierpliwy :) Mnie się na przykład nie chce nigdy skradać :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2004, 10:28 

Halo halo tu polskie radio

Ja mastach nad mastachy :lol: , król Polskiej sceny :lol: i bufon nad bufony mówię co następuje :D :

Nie płaczcie chłopcy bo nie ma o co, śmiać mi sie chce jak czytam te brednie o mastachach itp.
Jak chcecie zobaczyć brak kultury to pograjcie na Polskich serwerach CS-a.
Kto nazywa kogoś mastachem, sam go nim robi - czyż nie?
Warsaw jest zajebistym kolesiem i nie przebiera w słowach czasami i co z tego? Ja tez czasami wyzywam i votuje na kicka jakiś loli co mnie wkurzają.
Zapewniam, że nie czuję się lepszy od innych graczy, którzy kumaja gre
i doceniam przyjazne gesty i nie pisze thx tylko daje F5F5 bo jest szybciej.
A Mayek jest spokojny buehehe, szczególnie jak detonuje expacki :)

Pozdrawiam wszystkich bezklanowców i klanowców oraz mastachów i tych równiejszych na Polskiej scenie :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2004, 12:20 

Ktoś tam pisał zeby sie nie wkurwiać i grać pod normalnymi nikami, to żadne wyjscie ostanio tez grałem pod fakem bo miałem kaprys i ***** jakiś ********* admin bez wyjaśnien bez ostrzezeń o screenie nie wspomne zbanował mnie na servie. Po krótkiej chwili zaprzyjażniony admin zdjął mi bana, wiec wchodze zagrałem jedną rundke i znowu ban bez jednego zdania, bez kika, poprstu dzikie eldorado z czymś takim jeszcze sie nie spotkałem zabił bym takiemu całą rodzine, nie wiem skąd taki tłuk mógł dostać admina. Osobiście chciałbym żeby na stronce zamieszczona została lista adminów na publicznych serwerach przynajmniej wiadomo by było do kogo się zwrócić.

Serwer [Aster] BF-V 23,05,2004

ps. sorry za przkleństwa ale jeszcze mnie trzyma :evil:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2