Teraz jest 21 sie 2025, 20:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2004, 00:25 

PS. Odechcialo mi sie. Nie robie zadnego packa. Mapy tez nie robie. Stracilem dzien i jedyne co zyskalem to reinstalke BFa, bo mi sie zawiesil przy jednej mapie i ani rusz teraz. Przywracanie systemu tez nic nie daje.

Battle For Korsun oraz Nancy mozna podlaczyc do serwera bez modyfikacji (Shaggy podal linka w tym temacie.).

Na Uberdeen wystarczy odpalic Battlecrafta i wpisac w Object Spown.con przy samolocie none i nie bedzie sie pojawial. Chyba wystarczy to wpisac na mapie, ktora jest na serwie, niemusza miec wszycy i problem z glowy.

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2004, 14:42 

Clone, jestem pod wrażeniem słomianowatości Twojego zapału ;). Przypominasz mi bardzo kogoś... zaraz...

mnie.

:)

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2004, 15:33 

No wiem , zawsze miałem słomiany zapał, ale... jednak robię własną mapę :D. Ale ja jestem poj---ny ;). Dukla_Pass sie nazywa. Wlasnie robie teren. A wczoraj to sie wkurzylem z powodu problemow technicznych i mialem chwile załamki.

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2004, 15:46 
Moderator forum

Topsze topsze... jednak jak zrobisz, to możesz być pewien, że będzie grana, ot co. Tylko jak już pisałem... nie żałuj złomu.

PS... A co do samolotów... to w ostateczności mogą być torpedowe hehe :P

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2004, 18:22 
Moderator forum

Obejrzałem te mapki. Korsun jest zajebisty i będę namawiał Najemnika, żeby go wrzucił do mapcycle. Choć obawiam się, że jak Tygrysy dotrą do mostów, to ciężko będzie go Rosjanom przekroczyć. Nancy odpada - wystarczy przeliczyć duże lufy po każdej ze stron.

To w tym momencie mamy Aberdeen, Tobruk, Bulge, Uberdeen, Korsun, mapę CloneTroopera. Na razie wystarczy, idę spojrzeć na Bastogne.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2004, 20:17 

Na Bastogne IMO nie ma czołgów (chyba że macie inne Bastogne).

Tytuł:
PostNapisane: 25 lip 2004, 18:58 

Poszukuje miejsca na serwerze ftp do wrzucenia mapy Dukla_Pass. Dzisiaj chyba skoncze, a narazie wolalbym nie wrzucac na bfmaps.nl , bo zdaje sobie sprawe ze wyniknie jeszcze tysiace poprawek i bugow. Nie chcialbym wiec wypuszczac mapy poza Polske. Poza tym dalbym Wam jak zwykle mozliwosc na wplyniecie na mape (komentarze). GG w podpisie.

PS. juz nie szukam FTP, jak skoncze dam linka do mapy.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2004, 03:45 

Uprasza sie admina o właczenie głosowania na mapy. Dzisiaj w nocy kilka osób "przewijało rundy" z roznych mapek by dorzeć do Dukla Pass. Na serwie ostatnio sami Polacy, mysle ze nie bedzie burdelu z ciaglymi glosowaniami.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2004, 08:13 

Głosowanie zrobione

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2004, 08:27 

Korsun jest na serwie można ją sciagnąć z Mapka Korsun
Jak również mapki Uberdeen - Mapka Uberdeen i ostatnia mapka Dukla_pass którą można sciagnąć z Mapka Dukla_pass z tego co wiem to mapki nie będą bynajmiej narazie usówane z FTP a więc bez problemów . Czekam na następny pakiet mapek jeżeli znajdzie ftp aby je umieścić ja je wzuce na serwer .

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2004, 12:06 

Najemnik napisał(a):
Korsun jest na serwie można ją sciagnąć z

Pospieszyleś sie Najemnik ;), poniewaz ja ta mapke lekko zmodyfikowalem zeby bylo wiecej czolgow. Wiec proponuje sie wstrzymac ze sciaganiem do mappacka.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2004, 14:47 
Moderator forum

To zrób Uberdeen od razu, bez samolotu of coz, i popraw, jeśli coś chcesz poprawić, w Dukla Pass. Miejsce na serwie jest, tamte się wyrzuci, wrzuci się poprawione. Mamy ok dwóch tygodni, żeby porobić co trzeba, tak żeby potem, jak będzie nowy serw, już nic nie trzeba było mieszać. Planujesz przerobić jeszcze jakieś inne mapki na czołgowe ? Może - tak myślę, żeby nie było też ich za dużo na serwie - cztery normalne i cztery dodatkowe wystarczy - tak myślę :) Bo inaczej z zewnątrz mało kto się na ten serwer wbije, gdyż nigdy nie będzie mapy, którą ma w mapcyclu.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2004, 15:23 

EST_PL napisał(a):
To zrób Uberdeen od razu, bez samolotu of coz, i popraw, jeśli coś chcesz poprawić, w Dukla Pass. Miejsce na serwie jest, tamte się wyrzuci, wrzuci się poprawione. Mamy ok dwóch tygodni, żeby porobić co trzeba, tak żeby potem, jak będzie nowy serw, już nic nie trzeba było mieszać. Planujesz przerobić jeszcze jakieś inne mapki na czołgowe ?

Est chyba nie przeczytales topica Tank Battle Map PAck, jest Uberdeen przerobione i jest pare innych mapek. Dukli narazie nie poprawiam poniewaz daje te wlasnie 2 tygodnie na poprawe/zauwazenie bledow, testowanie innych przerobionych mapek i po 2 tygodniach zdecydujemy, ktore grac bo sa fajne i co poprawic na Dukli. Moje pewne typy do fajnej gry to: Battle For Korsun, Operiation Crusader, Dukla ;), moze Nuenen i o reszcie zdecydujemy (moze nawet wszytkie fajne - w koncu przerobil je wasz ulubiony mapmaker CloneTrooper :D). Mysle ze im wiecej mapek tym lepiej, a mozna przeciez dac linka w komunikatach serwerowych do mappacka. Zagranicznik wejdzie na Aberdeen czy bulge czy Tobruk, zobaczy linka i sciagnie. A jak nie zobaczy to zobacyz za drugim razem :). Moim zdaniem nie powinnismy grac Uberdeena, lepszy jest Aberdeen, a teraz bedzie wiecej lepszych mapek do wyboru niz Uberdeen, ktory jest tym samym, tylko z duza iloscia czolgu.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2004, 16:32 
Moderator forum

Czytam w przelocie, więc może dlatego. Ale za to inne ważne rzeczy zrobiłem :)

Podpis nieczytelny...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2