Teraz jest 9 kwi 2025, 06:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2004, 12:13 

Okota, ja wchodzę grać, a nie się domyślać jakichś tam dziecinnych ustaleń. A co jak czterech zabawnych ludzi ustali, że grają Coral Sea bez bombardowań? Głupio będzie, tak samo głupio jak na Stalinie bez czołgów. Zresztą nie rozumiem co za problem czołg zajść od tyłu czy boku i rozwalić. Te ograniczenia w większości przypadków wyglądają na chęć zamaskowania braku umiejętności (bazookowania i podkładania min) niż na chęć pogrania "bezstresowego".

Zresztą czym się właściwie różni ginięcie od czołgów od ginięcia od granatów? Oświećcie mnie, naprawdę. Bo moim zdaniem jeśli komuś czołg przeszkadza, to powinien zmienić czym prędzej grę.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2004, 13:08 

Okota napisał(a):
zreszta raczej dziwnie to wyglada jak ziemniaki z twojego teamu zaczynaja cie ostrzeliwac z pepesz itp...
tak trodno sie domyslic?

mnie juz nic nie dziwi... zreszta na meczu w CB calkiem niedawno mialem taka sytuacje, ze goscie wyskakiwali z karabinami na czolgi...

P.S. Nawet assault jest w stanie rozwalic czolg.. wystarczy zasyspac jego granatami i po sprawie...

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2004, 13:30 

Cubituss napisał(a):
Te ograniczenia w większości przypadków wyglądają na chęć zamaskowania braku umiejętności (bazookowania i podkładania min) niż na chęć pogrania "bezstresowego"

zgadzam sie. jak ktos chce sobie pograc w quake'a to niech zmieni płytke w czytniku CD. BF to jest gra zespołowa, ktora daje mozliwosc wykorzystywania na full sprzetu, wiec tez nie kumam takich "ustaleń".
jak ktos ma ochote pograc inaczej to niech zmieni ustawienie serwera albo gre. tyle w temacie. jak nie ma hasla na serwerze to wchodze i gram tak jak lubie.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2004, 13:41 

W takim razie ustalenia typu bazooka only, czy M1, czy noze tez nie maja sensu?

Sory chlopaki ale spedzajac 95% naszego zycia nad ta gra takie urozmaicenia sie przydaja.. Zwlaszcza, jesli maja logiczne podstawy (malo luda - male szanse asfalt vs. czolg).

Dziwie sie, ze starzy wyjadacze tak do tego podchodza.. No ale coz. Zyjemy w wolnym kraju ;)

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2004, 14:33 

bad ale bazooka only itp to jest dla zabawy a np berlin jak walisz tylko z karabinków itp i niema czołgów po chwili robi sie nudny

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2004, 15:14 
Oldboy Battlefield.pl

nudno? zle cos? cos nie pasi? ktos cos chce dziwnego??
ZMIEN SERVER!!!

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2004, 16:04 

bAd napisał(a):
W takim razie ustalenia typu bazooka only, czy M1, czy noze tez nie maja sensu?

jasne, ze maja sens - umilaja rozgrywke i podnosza skilla, ale wszystko na rozsadnych zasadach :P tj. trzeba sie spodziewac, ze na otwartym serwie moga dolaczyc ludzie, ktorzy po pierwsze nie wiedza, ze byly wczesniej jakies ustalenia a po drugie maja zawsze prawo do nie zastosowania sie... i co nie jest powodem do wyzywania ich od najgorszych i kickowania... nie wiem dlaczego we wszystkich jest tyle nienawisci... gralem sobie kiedys na serwerku puppy no tanks - umowilismy, sie ze gramy tylko na bazooki... ale po 10 min dolaczyla sie juz masa ludzi nic nie robiaca sobie z tych ustalen... na naszym serwie polecialy by juz kicki i zwyzywano by polowe graczy... tam jakos podeszli wszyscy na luzie.. czesc grala bazookami a czesc assaultami i mimowszysko nadal zabawa byla swietna !

Tytuł:

bAd napisał(a):
Sory chlopaki ale spedzajac 95% naszego zycia

Idz sie leczyc ;p bo jezeli to prawda to jest z toba zle ...;o

bcj napisał(a):
... nie wiem dlaczego we wszystkich jest tyle nienawisci... gralem sobie kiedys na serwerku puppy no tanks - umowilismy, sie ze gramy tylko na bazooki... ale po 10 min dolaczyla sie juz masa ludzi nic nie robiaca sobie z tych ustalen... na naszym serwie polecialy by juz kicki i zwyzywano by polowe graczy... tam jakos podeszli wszyscy na luzie.. czesc grala bazookami a czesc assaultami i mimowszysko nadal zabawa byla swietna !

Zgadzam sie z toba bcj przecierz nie gracie ludzie o zlote kalesony, nie macie za to kasy wiec o co chodzi? gra zostala stworzona w ten sposob ( tzn. sa pojazdy i normalne jednostki spotykane w innych grach ) i nie zmienice tego w rzaden sposob ;D ludzie maja prawo jezdzic czolgami... bo takie jest nawet zalozenie tej gry i nie ktorych map...;>

Obrazek

Ostatnio edytowano 19 sie 2004, 16:07 przez SzAq, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:

Okota napisał(a):
nudno? zle cos? cos nie pasi? ktos cos chce dziwnego??
ZMIEN SERVER!!!

szkoda tylko ze moderatora nie da sie zmienic...

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2004, 16:12 
Oldboy Battlefield.pl

niezle.. ja was nie rozumiem...
wlazicie na server i robicie cos co doprowadza innych tam wczesniej grajacych do bialej goraczki i zostajecie bo co... Ja tam jestem i Ja bede grac tak jak mi sie chce! to tak samo mowia wszyscy repairpad camperzy w tygrysach... bo "Moja sprawa jes naj mojsza!" jak tak to ja niemam wiecej pytan.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2004, 16:20 

tesh nie mam wiecej pytan, btw. tak off topic wejdz na gg ;) (Okota)jestem

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2004, 16:24 

Okota napisał(a):
niezle.. ja was nie rozumiem...
wlazicie na server i robicie cos co doprowadza innych tam wczesniej grajacych do bialej goraczki i zostajecie bo co... Ja tam jestem i Ja bede grac tak jak mi sie chce!

czlowieku nie kumasz ze jak ktos ma malo czasu na granie i juz tą godzine czy dwie wygospodaruje to chce wejsc i jechac konkret z tematem a nie biegać jak ciota po pustyni od palmy do cysterny przy respownie bo akurat zblazowana i znudzona grupka kolesi urzadzila sobie paraolimpiade i trenują biegi przełajowe i ty sie musisz dostosowac... ????

geeeee....

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2004, 16:29 
Oldboy Battlefield.pl

czlowieku nie kumasz ze 10 chlopa grajacych moze miec gdzies co ty chcesz robic na servie? nawet jesli 5sek siedzenia w czolgu uratuje twoje zycie?
idz na inny server wtedy! takie to trodne do zrobienia?? ~2000 serverow do wyboru!

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2004, 16:37 

nie rozumiem.
jest czołg, lubie czołg to biore czołg. tak długo jak nie kampie w bazie wroga bede go używał i tyle. koniec tej dyskusji. nie podoba sie komuś to niech mnie wykopie z serwera jak ma uprawnienia. tyle mojego zdania na ten temat.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2004, 16:50 
Moderator forum

Moim skromnym zdaniem zasady na serwie ustalają gracze tam grajacy. Jak zdecyduja się grać bez czołgów - dla mnie to jest obowiązująca zasada. Nie podoba mi się - serwów jest masa - zawsze sie jakiś inny znajdzie. Nie wdaję sie tu w dyskusje o sens takich ograniczeń, bo to nieistotne. Ważne, że jeżeli na serwie na 6 grających 5 tak zadecyduje - ten 6-ty powinien się podporządkowac woli wiekszości (albo opuscić serwer). Proste, co nie?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2