Teraz jest 15 kwi 2025, 20:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2003, 18:34 

w Arcy srednia 24,157 itd 8)

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2003, 19:41 

co do 10 klanow w polsce czy przy podziale istniejacych klanow na dywizje ?? czy by cos takiego przeszlo w CB ?? zeby ruszylo polskie CB

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2003, 19:50 

No. Wiec mamy obecnie 7 klanow w tym dwa w fazie reorganizacji ale mysle ze dla nich lepsze bedzie granie w PL niz w INT na tym etapie. W kazdym klanie sa gracze ktorzy nie maja szans grac w meczach swojej druzyny obecnie. Moze zrobic dwa zespoly pod dwoma nazwami w ktorych ci niegrajacy i rekruci by sie ogrywali? Kazdy by na tym zyskal. Gracze ktorzy nie moga grac by grali, ruszylby pl ladder, a klany by mialy swiadomosc ze rezerwa sie rozwija.

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2003, 20:46 

Witam wszystkich na forum!
Jakoś nigdy nie udzielałem się na forum BF'a, ale widze że w tej kwestii mógłbym cos napisać.
Widze dobrze, że polska sytuacja na arenie BF'a nie jest dobra. Zgodze się także, że mamy za mało klanów. Jestem za wszelkimi propozycjami, szczególnie podoba mi się ta Coug'a o podzieleniu klanów na dywizje w CB. U nas tzn. w -=]WA[=- jest 34 członków z czego w CB gra tylko 15. Podam na przykładzie mojego klanu. Można by stworzyć np. WA2. Wtedy juz z jednego klanu mamy WA i WA2 czyli dwa klany. Napewno w każdym klanie można by coś takiego zrobić.
Teraz coś o powstałych i potrzebujących klanach... Przeczytałem wszystkie Wasze posty. Powiem tak,że każdy potrzebujący może liczyć na WA i pomoc naszych liderów i nie tylko. Z chęcią pomożemy, będzie jedynie lepiej gdy wzrośnie liczba klanów. Cieżko jest załozyć klan... zdaje sobie sprawe,cos jednak o tym wiem..gdy dolaczylem do WA byl tylko Maniac i Dex. Nikt nam nie pomagał. Wręcz przeciwnie gdy chcielismy kogoś zwerbować to nie powiem co pewnie sobie o nas myśleliście. Jakoś jednak udalo sie zebrac troche ludzi. Póżniej poszło gładko i ludzie sami zaczęli sie zgłaszać. W 3 miesiące zbudowaliśmy klan co teraz wojuje na arenie CB INT i źle nam nie idzie. Jesli ktoś będzie z "potrzebujacych" potrzebował pomocy to niech śmiało odezwie się do Maniaca, Ethan lub do mnie.

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2003, 21:08 

Coug napisał(a):
w Arcy srednia 24,157 itd 8)

Według wieku podanego na stronie http://www.clanbase.com/claninfo.php?cid=243155 średnia w Arcy to 21.625 :wink:

Tytuł: Zgoda :)
PostNapisane: 7 kwi 2003, 21:11 

No pomysl calkiem niezly :) dotego jak to by powiedziec klan -=]WA[=- zostanie podzielony na 2 grupy co wam daje juz 9 klanow :) mamy wiecej niz 36 osob wiec nie bedzie za duzego problemu z gra.

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2003, 21:12 

Tak bo sa tam gracze ktorzy nie graja dawno i brakuje dwoch nowych. I wtedy srednia jest taka jak podalem

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2003, 21:37 

Mi na podstawie danych z CB (nie do konca aktualnych) wyszlo ze srednia w ONZ to 19,5...

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2003, 21:41 

Coug napisał(a):
Tak bo sa tam gracze ktorzy nie graja dawno i brakuje dwoch nowych. I wtedy srednia jest taka jak podalem

Niezwiązane jest to z tematem (za co przepraszam ) i nie ma praktycznie znaczenia, ale tak dla ścisłości:

Po odjęciu 2 osób z najniższym wiekiem (14 i 17 lat) i wstawienie 2 kolejnych w wieku, załóżmy 30 lat daje nam to co najwyżej średnią 23.4375 a nie taką jak podałeś.

Więcej o tym nie piszę, nie chce zaśmiecać forum , a to tylko drobny szczegół, a mnie i tak nie powinna obchodzić średnia wieku w Arcy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2003, 22:02 

LOOOOOOOOOOL. Skad wiesz ze akurtat chodzi o 14 czyli lemura? Tak sie sklada ze nie o niego chodzi. I skad wiesz ile lat ma ta dwojka co jest nie dodana? :lol: hehe. koniec

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2003, 22:23 

Wracajac do tematu: WA proponuje dac inna nazwe niz WA2 :> Zeby w CB to jakos wyglondalo nie-fakowo. Ja mam ostatnio troche duzo r'ek i duzo graczy co sie nudza dosc i chyba jakis Band of Brothers sie zrobi czuje ;> Ale czeba na spokojnie przemyslec za i przeciw.

Maniac czeba bylo sie szybciej zarejestrowac to bym wiedzial ze z Poznania jestes, bo tu proby spotkan Poznaniakow zawsze na niczym spelazaja, a tak czeba temat odswiezyc 8)

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2003, 22:26 

Coug napisał(a):
LOOOOOOOOOOL. Skad wiesz ze akurtat chodzi o 14 czyli lemura? Tak sie sklada ze nie o niego chodzi. I skad wiesz ile lat ma ta dwojka co jest nie dodana? :lol: hehe. koniec

Skoro pytasz to odpowiem (choć miałem juz tu nie pisać):

Od składu odjąłem dwóch najmłodszych i dodałem przykładowo dwóch trzydziestolatków. Tak, aby była to najwyższa przyjęta dla Arcy średnia wieku.

Jeśli odejmiemy dwóch najmłodszych, aby wyszła Twoja średnia nowi gracze muszą mieć, co najmniej po 35 lat. Skoro to jednak nie chodzi o najmłodszych, to, aby zgadzała się podana przez Ciebie średnia wieku, nowi gracze muszą być jeszcze starsi, może koło 40 :wink: :lol: .

Powyższe brzmi jak jakieś zadanie matematyczne :lol: .

Dobra koniec wywodów, przecież średnia i tak nie ma znaczenia, ważna jest dobra zabawa z ludźmi, których lubisz :!:

Tytuł: :-)
PostNapisane: 8 kwi 2003, 00:39 

HeheHe Poznań Rulez :D ale wiesz jak to jest ze spodkaniami :) no bo gdzie ? :) wiek wszedzie nie pozwala :( niestety jeszcze ;D

ale spox cos sie wykombinje

Tytuł:
PostNapisane: 8 kwi 2003, 13:27 

jak by cos sie dzialo jakis nowy klanik to ja jestem zainteresowany

Tytuł: Nowy klan
PostNapisane: 8 kwi 2003, 14:13 

Moge pomoc przy tworzeniu nowego klanu ale potem oddaje paleczke i ide do swoich :) np. nazwa i tag -=]MK[=- - Młode Wilki

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2