Teraz jest 6 kwi 2025, 01:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2004, 23:46 

kamillos napisał(a):
Kurde przeczytałem ostatnio CAŁE "Kamienie na szaniec" ;)

Nie no, jak dla mnie bomba... :?

P.S. Też mam dysleksje. Co prawda lekką, więc z pisaniem nie mam zbyt dużych problemów. NIe mogę natomiast nauczyć się pisać żadne. Nigdy nie wiem czy przez ż czy rz. Nauczyłem się, że w wyrazie żadne, nie ma żadnego r (;) ) i przy każdym razie gdy to piszę, powtarzam sobie moją regułkę;)
P.S. JEstem za to okropnym dysgrafikiem;P Czasem można pomylić mój zeszyt z egipskimi hieroglifami;)

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2004, 12:03 
Maskotka BF.pl

Igor [PL] napisał(a):
kamillos napisał(a):
Kurde przeczytałem ostatnio CAŁE "Kamienie na szaniec" ;)

Nie no, jak dla mnie bomba... :?

P.S. Też mam dysleksje. Co prawda lekką, więc z pisaniem nie mam zbyt dużych problemów. NIe mogę natomiast nauczyć się pisać żadne. Nigdy nie wiem czy przez ż czy rz. Nauczyłem się, że w wyrazie żadne, nie ma żadnego r (;) ) i przy każdym razie gdy to piszę, powtarzam sobie moją regułkę;)
P.S. JEstem za to okropnym dysgrafikiem;P Czasem można pomylić mój zeszyt z egipskimi hieroglifami;)

hehe, ja natomiast kiedyś byłam świetna jeśli chodzi o ortografię - wiedziałam dokładnie co i jak pisać i jeszcze innym zwracałam na to uwagę (wiem wiem, straszna kiedyś byłam :P), ale później poszłam na studia (najpierw matma, teraz Computer Science) i... zauważyłam, że coraz więcej błędów robię... i to jest straszne! Muszę chyba sobie wziąć słownik ortograficzny i go poczytać... bo już czasami to nawet nad pisownią podstawowych wyrazów się zastanawiam... Koszmar...

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2004, 12:27 
Moderator forum

Ja mam podobnie :(

Kiedyś piątki z ortografii i wzór w klasie ... a teraz coraz częściej myślę nad podstawowymi wyrazami ...

No ale Kamillos - z Ciebie jestem dumny :wink: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2004, 16:24 

No tak, my tu gadu gadu, a autor tematu nadal nie dał znaku życia;) Może zastanawia się nad jakimś wyrazem :?: :wink: No cóż, chyba czas zakończyć tą, jakże owocną, dyskusję 8)

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2004, 18:09 

Igor [PL] napisał(a):
my tu gadu gadu,

A biedronka pracuje :wink:

Btw: Tez czytałem tą ksiazke "kamien na sianie" hehe fajna nawet ale niema to jak streszczenie :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2004, 19:16 

taa chyba streszczenie streszczenia bo ta ksiazka sama jak streszczenie (nawet wole nie pytac czy ktos Pana Tadka przeczytal a co dopiero mowic o czyms ponadprogramowo :wink: ) acha jezeli ktos juz cos czyta nie radze siegac po "Józefa Balsamo" ksiazka bardziej pokrecona niz brazylijskie telenowele :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2004, 20:57 
Maskotka BF.pl

Wyspa napisał(a):
taa chyba streszczenie streszczenia bo ta ksiazka sama jak streszczenie (nawet wole nie pytac czy ktos Pana Tadka przeczytal a co dopiero mowic o czyms ponadprogramowo :wink: ) acha jezeli ktos juz cos czyta nie radze siegac po "Józefa Balsamo" ksiazka bardziej pokrecona niz brazylijskie telenowele :shock:

OT
Ja przeczytałam zarówno "Kamienie na szaniec" (na których nieźle się poryczałam) jak i Pana Tadka (przydługie opisy przyrody, mało nie usnęłam) i w ogóle przeczytałam wszystkie lektury do 3 klasy liceum włącznie.. za to w klasie maturalnej - o dziwo - już miałam dosyć lektur i... zaczęłam czytać streszczenia :P A uczyć się do matury z polskiego zaczęłam.. na tydzień przed maturą, bo umówiłyśmy się z koleżankami że zaczniemy się uczyć razem... i jakoś zapomniały mi powiedzieć, że one już się zaczęły uczyć - a ja na nie czekałam i czekałam - i tydzień przed maturą zapytały się mnie jak tam postępy w nauce... a ja na to: "To wy się już zaczęłyście uczyć?" :P A później był tydzień kucia po kilkanaście godzin dziennie :P Ehh... stare dobre czasy....
/OT

A jeśli chodzi o gościa, który zaczął ten temat, to.. sądzę że po takich odpowiedziach, jakie tu mógł przeczytać - zraził się do nas całkowicie i albo sobie odpuścił to forum i poszedł gdzieś indziej po pomoc, albo w ogóle odpuścił sobie tą grę... :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2