calavero napisał(a):
Bosh... skoro wypowiedzieliscie mi wojne to nie bede sie hamował. Chociaz moze i będe.. bo nie chce narazać na szwank imienia klanu w którym gram i który bardzo sobie cenie.
Zajechało wazeliną... Gdybyś cenił FS, to byś nie wyisywał takich głupot na forum CP'su, gdzie każdy może o tym przeczytać! I nie pisałbyś tego o koledze z Twojego nowego klanu!
calavero napisał(a):
IQ niektórych ludzi będących tutaj, po prostu jest porażające. JANEK - opamiętaj sie! Nie.. co ja pisze.. to nie kwestia opamietania - to kwestia IQ.
DZiwię się, że wiesz co to jest IQ. A czytając Twoje posty - uważam że u Ciebie nie jest ono zbyt wysokie...
calavero napisał(a):
1. Post który "zacytował" Janek jest fragmentem postu "z jajem". Jak zreszta napisałem!!
[...]
Ludzie z CP's pytali sie po prostu dlaczego biegam z "r" caly czas.. no to napisałem zgodnie z prawdą - dlaczego.
No to wreszcie to był post z "jajem", czy napisałeś prawdę? Zdecyduj się...
calavero napisał(a):
4. JANEK - tam wcale nie jest napisane ze oczekuje dostepu do takty, i ze potem wszystko opublikuje na jakims forum. CZLOWIEKU - postaraj sie zrozumiec to co czytasz!!! Pozatym mam pelen dostep do forum FS'u i jest cool.
No nie wątpię, że jest cool.... btw. skopiowałeś już wszystkie takty? Czy może czekasz na nowsze?
calavero napisał(a):
5. Skoro WY po mnie jedziecie non stop to ja pojade po was. Bylem w enclave.se dokladnie w tym momencie jak przestaliscie z nia wspolpracowac wiec mysle ze na ten temat MOGE sie wypowiedziec. Caly MON sie zbuntował i odszedl od enclave - co moim zdaniem bylo glupotą i dlatego z wami nie chcialem grac dalej.
Już Ci parę osób napisało - nie pisz o sprawach o któych nie masz zielonego pojęcia... enclaveSE byłeś tylko rekrutem (w Twoim przypadku to aż

) i o wielu sprawach nie miałeś (i nadal nie masz) pojęcia.
Dlatego nie pisz nic na ten temat! Bo to nie Twoja zakichana sprawa!
Cytuj:
Pozatym jakos nie bylem w stanie sie "zaaklimatyzowac" u Was. Dlaczego? Ot.. macie jakies problemy.. i wogole jestescie pokreceni. (Napewno nie wszyscy ludzie grajacy w MON'ie.. ale kilkoro napewno).
DZiwisz się? Nikt Cię nie lubił, więc zdziwłabym się gdybyś się 'zaaklimatyzował'... poza tym jak można lubić takiego ignoranta, dwulicowca i... nie dokończę...
calavero napisał(a):
6. JANEK, VICKY - kilkakrotnie chcialem zalagodzic spor.. przyznalem sie do bledu itd... ale oki.. widze ze nie potraficie mi tego wybaczyc. Cóż.. a posta na forum widziałem ja i Werminator - ktory wam o tym doniosł.. czyli osoby ktore tak i tak mialy do tego dostep - potem post zniknął i nic zlego sie nie stalo.. ale oki. Teraz zaluje ze go nie zostawilem tam gdzie on był. Pozatym jak tak dalej pojdzie to wkleje go tutaj na ogolnym, zeby kazdy mogl nauczyc sie tych "tajemnych taktyk" dzieki ktorym MON jest super wymiataczem.

:P:P
Jakoś nie sprawiasz wrażenia osoby, która żałuje tego, co zrobił...
Z tych 'tajemnych taktyk' trzeba umieć korzystać

Daleko Ci jeszcze do starych (doświadczeniem

) graczy MONu, więc trochę więcej szacunku!
calavero napisał(a):
8. MON odpierdolcie sie odemnie.
I vice versa...
calavero napisał(a):
9. VICKY - albo masz okres, albo nie wiem co.. ale odpierdol sie tez odemnie. Tlumaczylem Ci to jak gralem w CP's. Tlumaczylem to na tym forum, tlumaczylem CI to kiedys grając na serwerze (bodajrze gazala leciala), a tlumaczyc Ci tego teraz nie bede bo juz nie mam sil, Ty i tak nie zrozumiesz. Powiem tylko: SORRY ZA TAMTO! Jezeli juz jestes kobietką ządną sensacji itd.. to wez wskocz do wiadra z zimna woda i jeszcze raz przeczytaj mojego posta na forum CP"su. POZATYM NIE STRASZ MNIE i nie groz. Z taktykami FS'u zrobie to, co bede uwazal za stosowne - czyli po prostu bede sie ich uczyl i wedlog nich gral na sparach z moimi kumplemi w FS'ie!. Sorki, ale tym razem kompletnie stracilas, jak i caly MON w moich oczach wszelkie nadzieje na to, ze dojde z wami do porozumienia. W wiekszosci musicie byc bandą zalosnych, niekumatych, zapatrzonych w siebie zarozumialców, do ktorych malo co dociera.
Po 1. - wyrażaj się! To jest forum publiczne! Więc bez bluzgów proszę!
Po 2. - Ty w moich oczach straciłeś tamtego feralnego dnia gdy okazałęś się zdrajcą i złodziejem.
Po 3. Nie mam w tej chwili okresu, jeśli Cię to ażtak bardzo interesuje.
Po 4. Tłumaczyłeś mi - i co z tego, jak nadal mam takie samo o Tobie zdanie jak przedtem... A sorry to sobie możesz wsadzić wiesz gdzie i wiesz jak głęboko! Przeproś MON i autorów tych materiałów! Bo to im największe świństwo zrobiłeś!
Po 5. Spróbowałbyś tylko zrobić taką akcję w FSie...
Po 6. Ciekawe że wszyscy sąbe, a Ty jesteś cacy... bardzo ciekawe....
EOT