Teraz jest 6 kwi 2025, 01:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 18:01 

calavero napisał(a):
mcmt napisał(a):
calavero napisał(a):
Powstanie MON'u jest efektem rebelii enclave.se, której nikt nie planował.

Jakiej rebelii!? Mało wiesz... Zmieniliśmy nazwę po prostu. Dziwi mnie to trochę, że wypowiadasz się na ten temat :roll: .

Hm.. o ile sie nie myle... do pierwszego skladu enclave przeszedl Geronimo, i chyba Lady miala przejsc.. na co Wy zareagowaliscie z oburzeniem i postanowiliscie oderwac sie od enclave, zmieniając przy tym nazwe.

mcmt napisał(a):
calavero napisał(a):
(sam grałem chwilke to wiem :P ).

Nie ma się czym chwalić, gdyż zaraz po odejściu z powrotem do starego klanu (CP's), na jego forum ukazała się dokładna kopia taktyk, myków i innych ciekawych rzeczy z naszego forum.

taktyk, myków itd? eh... ani 1 taktyki.... a myki.. eh... jak bombardowac aa, itp.. hm. nie powiem.. ciekawe materialy. coz.. popelnilem blad.. oki. ale za chwileczke usunalem posta... i prawie nikt tego nie widział :P. Pozatym.. jestem ciekawy.. czy enclave - od ktorej dostaliscie zapewne te materialy.. zgodziloby sie zebyscie z nich nadal korzystali po wycieciu im takiego numerku.

No ale MCMT.. swieta sa.. czas wybaczania itd.... to moze zapomnimy juz o tej starej historii co? :P :lol: 8)

mylslalem ze sie myle ... ale jednak starszy to Ty bedziesz ale madrzejszy...

z tym Panem juz sobie nie porozmawiamy

Ostatnio edytowano 20 gru 2004, 18:02 przez YouogY, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 18:02 

Witam. Ja powiem tylko tak, Calavero nie odzywaj sie na temat klanu bo wiesz tyle co nic. A pozatym tak jak MCMT napisał nie wiem czy jest taki powód do dumy z paru powodów.. i nie pisz mi z uśmieszkiem że nikt prawie nie widział tego co opublikowałeś. Bo dla mnie jest tylko ważne albo czegoś nie widział nikt albo ktoś to widział. I tak jak Yacub napisał interesuj się swoimi sprawami bo nie dosć że wtedy na tworzyłeś problemów to tworzysz nowe wypowiadając sie na tematy które kąpletnie Ciebie nie dotyczą i nigdy nie będą. Zresztą na scenie tworzysz cały czas jakieś krzywe akcje, człowieku pomyśl nad sobą i zapomnij sorka że grałeś kiedyś w MON-ie.. Ale mniejsza o to, było i tyle historia... Więc mniejsza o to..
Sorka chłopaki i dziewczyny :wink: że akurat takimi a nie innymi słowami podsumowałem to...
Ale zakończymy to bo to NC.

EDIT:
Nom panowie sorka ale musze walnąc EDITa małego Obrazek

To jest sccren z linka forum CP's. Zapodany przez Gorefesta.. wiem że powinnienm odpowiedzieć w tamtym topicu ale zrobie to w tym. Panie calavero widze tą odpowiedz dopiero teraz to co Pan napisał we wrześniu bodajrze. Ale jesteś człowieku tak ku*** dwulicową piz** i h** wie jeszcze kim !! Mi mówisz co innego bo mówiłeś a tam się szczycisz tym jeszcze Ci tylko order za zasługi dać i będzie kąplet. Sorki chłopaki z FS ale dziwie sie wam że taka osoba gra u was pod waszym tagiem. Wiem że to jest wasza spraw i nie mój to interes nie mniej zobaczcie co soba reprezetuje ta osoba. Panie Calavero nie życze sobie żeby Pan wypowiadał siew jaki kolwiek sposób o klanie EnclaveSE ani o obecnym klanie =MON.BF=.

dla mnie NC i koniec tematu ... jak ktoś to powiedział...Dla mnie Pan, Panie Calavero jest Pan zerem...

PS: w tym samym topicu jest jeszcze wiecej ciekawych informacji tylko że właśnie naprzykład o FS-ie..Jak to Pan Calavero napzykład oczekuje a to żeby dać mu pełen dostęp do taktyk w FS-ie...Ale to już sprawa FS-u... Ehh zero to mało powiedziane...

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 19:05 

Cze wszystkim.
W zwiazku z tym ze Sebik troche sie pogubil przedstawie wam zasady rekrutacji do klanu }FAD{.
Jeśli chcesz grać w }FAD{ musisz:
Mieć ukończone 15 lat* ( chyba ze wymiatasz a jestes mlodszy)
Posiadać mikrofon,czas na grę po wieczorynce :P oraz wiele checi do "skopania" d*** przeciwnikom
Oczywiscie musisz posiadac oryginalna wersję gry Battlefield 1942 ( :lol: )

To są najwazniejsze warunki gry w }FAD{, reszte informacji udzielam na gg : 9083070

* Sebik ma mniej... hmm no on ma wiele czasu na gre i pzredewszystkim bardzo sie stara...a po zatym to jego wiek to male przeoczenie 8)

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 19:15 
Oldboy Battlefield.pl

wsumie to juz chcialem napisac bez OT...
wez grigoiri_pl napisz jeszcze raz tego posta albo dodaj wpis do spisu powszechnego klanow.
to chyba poleci do hyde...

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 19:25 
Maskotka BF.pl

Sorry za OT, ale... się zdenerwowałam...

@Calavero:
1) sprawa mojego odejścia z enclaveSE i przejścia do enclave Ciebie w ogóle nie powinna interesować, bo w ogóle Cię to nie dotyczy! To jest sprawa między mną, enclave i MONem. I nie życzę sobie, żebyś wypowiadał się na ten temat!
2) odpiernikuj się od MONu! To że tam grałeś, nie znaczy, że coś wiesz o tym klanie, bo nie masz o nim zielonego pojęcia - byłeś tam za krótko, a poza tym byłeś za bardzo skupiony na kopiowaniu naszych materiałów!
3) Materiały zostały nam przekazane legalnie i oficjalnie przez enclave! Ich autorzy (m.in. Maniek) szkolili nas, zajmowali się nami i dali nam te materiały. Ty natomiast je UKRADŁEŚ! Miałeś zgodę Mańka i reszty chłopaków na umieszczenie tych rzeczy na forum CP'su ?? Nie! Więc nie porównuj sposobu w jaki my dostaliśmy te materiały ze sposobem w jaki zdobył je CP's! I jeszcze piszesz o tym ot tak.. jakby to co zrobiłeś nie było niczym karygodnym...
Lepiej uważaj teraz co robisz, bo jeśli udostępnisz taktyki FSu gdzieś dalej, to na tej scenie już będziesz skreślony...
3) Myślałam, że ten numer któy odstawiłeś enclaveSE to jest jednorazowe zaćmienie umysłu, po przeczytaniu Twojego postu na forum CP's dochodzę do wniosku, że to wcale nie Twój życiowy błąd, tylko taką masz już naturę....

@mirobanan1 - my po prostu jesteśmy szczerzy... a że do bólu, to inna sprawa. Zbyt wiele nowych jednodniowych klanów powstaje... ale to jest już ich sprawa jakim klanem chcą być... ja tylko napisałam co myślę...

@spadak - sprawa opieki starszych klanów nad tymi nowymi - to IMO nie wyjdzie... każdy klan chce być najlepszy (nie licze klanów które grają 4fun), a poza tym... ludzie nia mają czasu na grę we własnym klanie i na free playu, a Ty chcesz żeby jeszcze poświęcali czas na szkolenie nowych klanów? No nie wiem... pomysł dobry, ale powiało... utopią...

Jeszcze raz sorka za OT....

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 19:56 

Bosh... skoro wypowiedzieliscie mi wojne to nie bede sie hamował. Chociaz moze i będe.. bo nie chce narazać na szwank imienia klanu w którym gram i który bardzo sobie cenie.

IQ niektórych ludzi będących tutaj, po prostu jest porażające. JANEK - opamiętaj sie! Nie.. co ja pisze.. to nie kwestia opamietania - to kwestia IQ.

1. Post który "zacytował" Janek jest fragmentem postu "z jajem". Jak zreszta napisałem!! (ale tego janek juz nie przedstawił)!!! Zapraszam wszystkich do przeczytania i ocenienia samemu:
http://rozek.pnth.net/forumbmm/viewtopi ... =1220#1220
Ludzie z CP's pytali sie po prostu dlaczego biegam z "r" caly czas.. no to napisałem zgodnie z prawdą - dlaczego.

2. HM.. adres do tego topica byl.. i nagle sie zmył.. ale obrazek z "niby" obrazliwym i podstepnym moim teksem zotał. PODKRESLAM - NIBY. Do adminów - jezeli usuneliscie linka do forum - to mogliscie tez usunac ten beznadziejny post Janka.

3. JANEK - naucz sie dat itd? Ok? Nie pisałem tego we wrzesniu ale 8. grudnia.

4. JANEK - tam wcale nie jest napisane ze oczekuje dostepu do takty, i ze potem wszystko opublikuje na jakims forum. CZLOWIEKU - postaraj sie zrozumiec to co czytasz!!! Pozatym mam pelen dostep do forum FS'u i jest cool.

5. Skoro WY po mnie jedziecie non stop to ja pojade po was. Bylem w enclave.se dokladnie w tym momencie jak przestaliscie z nia wspolpracowac wiec mysle ze na ten temat MOGE sie wypowiedziec. Caly MON sie zbuntował i odszedl od enclave - co moim zdaniem bylo glupotą i dlatego z wami nie chcialem grac dalej. Pozatym jakos nie bylem w stanie sie "zaaklimatyzowac" u Was. Dlaczego? Ot.. macie jakies problemy.. i wogole jestescie pokreceni. (Napewno nie wszyscy ludzie grajacy w MON'ie.. ale kilkoro napewno).

mcmt napisał(a):
Wojtas napisał(a):
i jeszcze jedno czyzbym dobrze widzial ze dedido na forum publicznym obrzucil blotem wspólklanowiczy ?? ja bym go szybko wykopal jesli to jest prawda..

Olej to (go)...
Każdy u nas tak robi :roll: ...

6. JANEK, VICKY - kilkakrotnie chcialem zalagodzic spor.. przyznalem sie do bledu itd... ale oki.. widze ze nie potraficie mi tego wybaczyc. Cóż.. a posta na forum widziałem ja i Werminator - ktory wam o tym doniosł.. czyli osoby ktore tak i tak mialy do tego dostep - potem post zniknął i nic zlego sie nie stalo.. ale oki. Teraz zaluje ze go nie zostawilem tam gdzie on był. Pozatym jak tak dalej pojdzie to wkleje go tutaj na ogolnym, zeby kazdy mogl nauczyc sie tych "tajemnych taktyk" dzieki ktorym MON jest super wymiataczem. :P:P:P

7. Uzywajac waszych slow "Panie JANEK nie życze sobie żeby Pan wypowiadał siew jaki kolwiek sposób o klanie FS ani o mojej osobie.

Dla mnie NC i koniec tematu ... jak ktoś to powiedział...Dla mnie Pan, Panie JANIK, (jak i niestety jeszcze inne osoby z MON'u) jest Pan zerem... "

8. MON odpierdolcie sie odemnie.

9. VICKY - albo masz okres, albo nie wiem co.. ale odpierdol sie tez odemnie. Tlumaczylem Ci to jak gralem w CP's. Tlumaczylem to na tym forum, tlumaczylem CI to kiedys grając na serwerze (bodajrze gazala leciala), a tlumaczyc Ci tego teraz nie bede bo juz nie mam sil, Ty i tak nie zrozumiesz. Powiem tylko: SORRY ZA TAMTO! Jezeli juz jestes kobietką ządną sensacji itd.. to wez wskocz do wiadra z zimna woda i jeszcze raz przeczytaj mojego posta na forum CP"su. POZATYM NIE STRASZ MNIE i nie groz. Z taktykami FS'u zrobie to, co bede uwazal za stosowne - czyli po prostu bede sie ich uczyl i wedlog nich gral na sparach z moimi kumplemi w FS'ie!. Sorki, ale tym razem kompletnie stracilas, jak i caly MON w moich oczach wszelkie nadzieje na to, ze dojde z wami do porozumienia. W wiekszosci musicie byc bandą zalosnych, niekumatych, zapatrzonych w siebie zarozumialców, do ktorych malo co dociera.

10. Vicky - nie powstaje wiele klanów 1 dniowych. Ale kazdy klan ktory powstaje z gory zakladacie za "lamerski". Od czasu mojego grania powstaly 3 klany CP's wCF, PTS, które z racji tego ze sa najmlodsze - sa najslabsze.

11. ADMINI - przeniescie ten topic do hyde...

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 20:05 
Moderator forum

lady vicky napisał(a):
@spadak - sprawa opieki starszych klanów nad tymi nowymi - to IMO nie wyjdzie... każdy klan chce być najlepszy (nie licze klanów które grają 4fun), a poza tym... ludzie nia mają czasu na grę we własnym klanie i na free playu, a Ty chcesz żeby jeszcze poświęcali czas na szkolenie nowych klanów? No nie wiem... pomysł dobry, ale powiało... utopią...

Tu sie mylisz. PRGK-42 od dawna żyje w scisłym związku z PRGK-BF i mozna to uznać jako pewną forme opieki mocniejszych nad słabszymi (choc czasami to tu strony się zmieniaja - ostatnio to -BF wspiera -42). Także teza która postawiłaś dalej iest IMHO błedna - dobremu klanowi powinny być na sercu sukcesy innych klanów. Jeżeli ogólny poziom jest wysoki - wszyscy na takiej wspópracy zyskują (nawet ci na topie). Zyski te przyjmuja rózne formy, ale zawsze są wymierne.

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 20:13 

Cytuj:
Pozatym jakos nie bylem w stanie sie "zaaklimatyzowac" u Was. Dlaczego? Ot.. macie jakies problemy.. i wogole jestescie pokreceni.
jak dla mnie atmosfera jest spoko... a to ze sa pokreceni to zaleta jak dla mnie :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 20:26 

Die, a czy Januś ciągle rzuca teksty na halinkę? :lol: Bo momentami bawienie się siusiakami, i jogi stawały się nawet śmieszne :lol:

W zasadzie wszystkiemu wininen jestem ja... Ja powiedziałem chłopakom z MON'u o tym, że Calavero umieścił mase taktyk na forum CpS'u (o czym dowiedziałem się od jednego klanowicza CpS, którego nicka nie zdradze). Wtedy wqrwiłem się, a że akurat siedziałem na tsie, powiedziałem wszystko jankowi, który to z kolei wyciągnął odpowiednie konsekwencje...

Nie mam ochoty mówić, dlaczego enclaveSE się rozpadło (dla mnie idiotyczna nazwa, ale o gustach się nie dyskutuje). Byłem na całym zebraniu, niektórzy mówią, że to przez jedną osobę, niektórzy że przez całą grupę. Ja tego nie będę rozstrzygał.
Powiem tylko, że atphosmera w Ministerstwie Obrony Narodowej (nazwa też do dziwna, choć jak powiedział Janek: najlepsze są spontaniczne :wink: ) była wspaniała. Aż żal było odejść...

W sumie do dziś nie mogę się z tego otrząsnąć... :)

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 20:29 
Maskotka BF.pl

calavero napisał(a):
Bosh... skoro wypowiedzieliscie mi wojne to nie bede sie hamował. Chociaz moze i będe.. bo nie chce narazać na szwank imienia klanu w którym gram i który bardzo sobie cenie.

Zajechało wazeliną... Gdybyś cenił FS, to byś nie wyisywał takich głupot na forum CP'su, gdzie każdy może o tym przeczytać! I nie pisałbyś tego o koledze z Twojego nowego klanu!

calavero napisał(a):
IQ niektórych ludzi będących tutaj, po prostu jest porażające. JANEK - opamiętaj sie! Nie.. co ja pisze.. to nie kwestia opamietania - to kwestia IQ.

DZiwię się, że wiesz co to jest IQ. A czytając Twoje posty - uważam że u Ciebie nie jest ono zbyt wysokie...

calavero napisał(a):
1. Post który "zacytował" Janek jest fragmentem postu "z jajem". Jak zreszta napisałem!!
[...]
Ludzie z CP's pytali sie po prostu dlaczego biegam z "r" caly czas.. no to napisałem zgodnie z prawdą - dlaczego.

No to wreszcie to był post z "jajem", czy napisałeś prawdę? Zdecyduj się...

calavero napisał(a):
4. JANEK - tam wcale nie jest napisane ze oczekuje dostepu do takty, i ze potem wszystko opublikuje na jakims forum. CZLOWIEKU - postaraj sie zrozumiec to co czytasz!!! Pozatym mam pelen dostep do forum FS'u i jest cool.

No nie wątpię, że jest cool.... btw. skopiowałeś już wszystkie takty? Czy może czekasz na nowsze?

calavero napisał(a):
5. Skoro WY po mnie jedziecie non stop to ja pojade po was. Bylem w enclave.se dokladnie w tym momencie jak przestaliscie z nia wspolpracowac wiec mysle ze na ten temat MOGE sie wypowiedziec. Caly MON sie zbuntował i odszedl od enclave - co moim zdaniem bylo glupotą i dlatego z wami nie chcialem grac dalej.

Już Ci parę osób napisało - nie pisz o sprawach o któych nie masz zielonego pojęcia... enclaveSE byłeś tylko rekrutem (w Twoim przypadku to aż ;) ) i o wielu sprawach nie miałeś (i nadal nie masz) pojęcia.
Dlatego nie pisz nic na ten temat! Bo to nie Twoja zakichana sprawa!

Cytuj:
Pozatym jakos nie bylem w stanie sie "zaaklimatyzowac" u Was. Dlaczego? Ot.. macie jakies problemy.. i wogole jestescie pokreceni. (Napewno nie wszyscy ludzie grajacy w MON'ie.. ale kilkoro napewno).

DZiwisz się? Nikt Cię nie lubił, więc zdziwłabym się gdybyś się 'zaaklimatyzował'... poza tym jak można lubić takiego ignoranta, dwulicowca i... nie dokończę...

calavero napisał(a):
6. JANEK, VICKY - kilkakrotnie chcialem zalagodzic spor.. przyznalem sie do bledu itd... ale oki.. widze ze nie potraficie mi tego wybaczyc. Cóż.. a posta na forum widziałem ja i Werminator - ktory wam o tym doniosł.. czyli osoby ktore tak i tak mialy do tego dostep - potem post zniknął i nic zlego sie nie stalo.. ale oki. Teraz zaluje ze go nie zostawilem tam gdzie on był. Pozatym jak tak dalej pojdzie to wkleje go tutaj na ogolnym, zeby kazdy mogl nauczyc sie tych "tajemnych taktyk" dzieki ktorym MON jest super wymiataczem. :P:P:P

Jakoś nie sprawiasz wrażenia osoby, która żałuje tego, co zrobił...
Z tych 'tajemnych taktyk' trzeba umieć korzystać :P
Daleko Ci jeszcze do starych (doświadczeniem ;) ) graczy MONu, więc trochę więcej szacunku!

calavero napisał(a):

I vice versa...

calavero napisał(a):
9. VICKY - albo masz okres, albo nie wiem co.. ale odpierdol sie tez odemnie. Tlumaczylem Ci to jak gralem w CP's. Tlumaczylem to na tym forum, tlumaczylem CI to kiedys grając na serwerze (bodajrze gazala leciala), a tlumaczyc Ci tego teraz nie bede bo juz nie mam sil, Ty i tak nie zrozumiesz. Powiem tylko: SORRY ZA TAMTO! Jezeli juz jestes kobietką ządną sensacji itd.. to wez wskocz do wiadra z zimna woda i jeszcze raz przeczytaj mojego posta na forum CP"su. POZATYM NIE STRASZ MNIE i nie groz. Z taktykami FS'u zrobie to, co bede uwazal za stosowne - czyli po prostu bede sie ich uczyl i wedlog nich gral na sparach z moimi kumplemi w FS'ie!. Sorki, ale tym razem kompletnie stracilas, jak i caly MON w moich oczach wszelkie nadzieje na to, ze dojde z wami do porozumienia. W wiekszosci musicie byc bandą zalosnych, niekumatych, zapatrzonych w siebie zarozumialców, do ktorych malo co dociera.

Po 1. - wyrażaj się! To jest forum publiczne! Więc bez bluzgów proszę!
Po 2. - Ty w moich oczach straciłeś tamtego feralnego dnia gdy okazałęś się zdrajcą i złodziejem.
Po 3. Nie mam w tej chwili okresu, jeśli Cię to ażtak bardzo interesuje.
Po 4. Tłumaczyłeś mi - i co z tego, jak nadal mam takie samo o Tobie zdanie jak przedtem... A sorry to sobie możesz wsadzić wiesz gdzie i wiesz jak głęboko! Przeproś MON i autorów tych materiałów! Bo to im największe świństwo zrobiłeś!
Po 5. Spróbowałbyś tylko zrobić taką akcję w FSie...
Po 6. Ciekawe że wszyscy sąbe, a Ty jesteś cacy... bardzo ciekawe....

EOT

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 20:45 

Chciałem Ci Panie Calaveo powiedzieć po pierwsze ... Janek ...a nie Janik ...czy Miller ani ktoś inny...
po drógie troche cenzury bo nikt tu nie będzie czytał twojej łaciny
po trzecie nie pisz mi nic o IQ bo widze że nie wiem naoglądałeś sie TVN i wyszedł Ci z wynik " Podaruj Dziecią Słońce"
Po czwarte jak to ujołeś Niech MON odpierdo** się odemnie to narazie to Tobie Odpierd***
Po piąte jeżeli masz coś do Wikusi to masz i do mnie bo równiejszej dziewczyny to nie widziałem i okres to właśnie sie zbliża ale polowania na Pana Calavero
Po szóste nie pisz że cos mówie o członkach FS-u bo ja nie mam nic do tych ludzi, i mam pełen szacunek są poprostu spoko.
Po siódme nie wypowiadaj się na temat moich ludzi bo każdy mój zawodnik jest po 1000 więcej wart niż Ty !
Po dziewiąte przestań robić z Siebie lolka... Jestem Calavero jak ktoś chce mieć wymiatacza w kalnie podaje swoje GG... polew na maxa jak walnełeś to na serwie.
Po dziesiąte zamknij Dziób bo Ty piszesz temat z jajem a inaczej mogłeś napisać ... nie jest napisane temat z jajem ani nic takiego ... a twoje intęcje to mnie tyle obchodza co zeszło roczny śnieg .. zamknij jeszcze raz tego dzioba ... Dla mnie jesteś poprostu Zerem.

Ostatnio edytowano 20 gru 2004, 20:51 przez Janek [PL], łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 20:45 

calavero napisał(a):
(...)

wogule o czym Ty mowisz ??? masz te 20+ lat a zachowuejsz sie jak 8 latek ... a z kwestia IQ to wez napiejw jakis test na inteligencje roziwaz go i jak Ci wyjdzie 30-55 to Ci pogratuluje bo zaskoczysz nas wszystkich.

jak juz to napisalem starszy to Ty bedziesz ale madrzejszy...

calavero napisał(a):
(...)

sluchaj juz raz ukradles taktyki i wzsystkie pomoce naukowe od nas i tamtym postem sam potwierziles nasze najgorsze przwidywania - ze zrobilbys to jescze raz ! wiec najpierw pomysl nim nacisniesz jakikolwiek guzik od Swojej klaiatury bo poprostu coraz bardziej sie pograzasz!

calavero napisał(a):
(...)
5. Skoro WY po mnie jedziecie non stop to ja pojade po was. Bylem w enclave.se dokladnie w tym momencie jak przestaliscie z nia wspolpracowac wiec mysle ze na ten temat MOGE sie wypowiedziec. Caly MON sie zbuntował i odszedl od enclave - co moim zdaniem bylo glupotą i dlatego z wami nie chcialem grac dalej. Pozatym jakos nie bylem w stanie sie "zaaklimatyzowac" u Was. Dlaczego? Ot.. macie jakies problemy.. i wogole jestescie pokreceni. (Napewno nie wszyscy ludzie grajacy w MON'ie.. ale kilkoro napewno).

Byles w MONie i w SE tylko po to zeby ukrasc te materialy juz nic nie mowie o Twoim podejsciu do trenow i meczy bo to zalosne bylo.. ale nie masz prawa wypowiadac sie o klanie, w ktorym spedziles nie ceale 2 tygodnie!

calavero napisał(a):
(...)

a wklej sobie co chcesz mozesz sobie anwet swoje zdjecie na kiblu wkleic..
i jescze jedno do tego punktu, tutaj nie chopdzi o te taktyki - czy one sa extra czy do **** ale o PRACĘ jaka wlozyli ludzie w ich ulozennie, wiem ze tego nie rozumiesz bo Ty wszystko kradniesz(?) i nie zawracasz sie takimi drobnostakami jak godziny spedzone nad ATC ...

calavero napisał(a):
(...)
7. Uzywajac waszych slow "Panie JANEK nie życze sobie żeby Pan wypowiadał siew jaki kolwiek sposób o klanie FS ani o mojej osobie.

zyczyc to Ty sobie mozesz w liscie do mikolaja

calavero napisał(a):
(...)

i kolejny raz udowadaniasz ze nadajesz sie tylko do pchania karuzeli.....

calavero napisał(a):
(...)

O Vicky to Ty sie nie wypowiadaj bo wogule jej nie znasz i poprostu teraz TWORZYSZ !

Ostatnio edytowano 20 gru 2004, 20:59 przez YouogY, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 21:09 

I to jest przykład typowego forumowego idioty.
Nie dość, że nie zaskakuje skilem, mądrością czy rezolutnością umysłu, to na dodatek jest obłudnym, dwulicowym gnojkiem, który na forum jest wielkim kozakiem a w rzeczywistości grubą dziewczynką skuloną przed kompem w plastykowych tandetnych okularach.
Mamy i będziemy mieć ci za złe to, że w tym samym dniu jak odszedłeś od nas to dokładna kopia naszego forum znalazła się na forum CPs'u.
Szczególnie chętnie zobaczyłbym cię wytarzanego w błocie JA z tego względu, że to JA właśnie wcisnąłem ciebie chłopakom z MON'u, mówiąc, że koleś jest dorosły, często gra i może kiedyś przestanie lamić.

Niestety kur@#$a myliłem się...
Teraz na dodatek jesteśmy świadkiem wylansowania się u ciebie nowej profesji; trola forumowego. Tylko tego ci brakowało do wizerunku typowego (ne)SSR(owca).

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2004, 21:21 

die_hard napisał(a):
Cytuj:
Pozatym jakos nie bylem w stanie sie "zaaklimatyzowac" u Was. Dlaczego? Ot.. macie jakies problemy.. i wogole jestescie pokreceni.
jak dla mnie atmosfera jest spoko... a to ze sa pokreceni to zaleta jak dla mnie :lol:

No, Die się zaaklimatyzował w jeden dzień :).

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2