Teraz jest 18 lut 2025, 23:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 178 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 03:38 

ShaggY napisał(a):
Panowie nie polegajcie tylko na PB polegajcie też na swoich głowach...

Shaggy problem w tym, że z tego co widzę, admini CB bardziej polegają na PB niż na swoich głowach :) Zresztą tu też mamy taki przykład, zanim w pełni się udowodni winę podejrzany może zostać już zlinczowany.

Swoją drogą jeżeli to jest błąd PB to dobrze byłoby wykryć o co się on pluje i powiadomić twórców. Może to jakieś specyficzne rzeczy działające w tle: jakieś dziwnie skonfigurowane sterowniki karty graficznej, trojan, wirus, firewall, antyvir, cholera wie.

Dobra ja tam już nie gdybam, nie bawiłem się ustawieniami PB i się na tym nie znam, poczekamy na tych co się znają.

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 03:53 

Jednak zostańmy przy głowach ...przeciez PB nie jest inteligentny :wink: i moze interpretowac błąd w katalogu Pb jako GAMEHACK....
a jak jest tu jakiś expert od PB to niech sie wypowie.....

Widziałem jak gra Kamilos i cięzko mi uwierzyć zeby miał czita :wink: ......a nawet jakby miał to chyba nie potrafi go używac :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 07:45 
Moderator forum

Tin napisał(a):
Widziałem jak gra Kamilos i cięzko mi uwierzyć zeby miał czita :wink: ......a nawet jakby miał to chyba nie potrafi go używac :wink:

LOL. Chdziło o Koalas :). Toś przysłodził Kamilosowi.

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 09:59 

PB nie kikuje bez powodu , jak dostał kicka to nie za darmo. Poprostu nie nawdzie cziterów, chociaż zobaczyć jak to jest mugł bym :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 10:09 
Moderator forum

W MBL dla BF1942 nie ma zadnego bana dla Gamehacka o podanym nrze. Podejrzewam ze to jednak blad PB, gdyz takze nie wydaje mi sie zeby Koalas czitowal... Ostatnio PB wariuje po tym patchu 1.61b, polowe ludzi kopie za brak updateu... A, i na stronie PB jest tez napisane ze PB moze powodowac rozne dziwne bledy przy uzywaniu np. oprogramowania do SB Live :D albo klawiszow skrotu w oprogramowaniu Ati. Tak wiec nie wierzylbym w tego "cheata".

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 10:46 

Tin napisał(a):

Kamillosa w to nie mieszac :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 11:26 

Dokładnie to co napisał Mayek ... PB dostało zakręcania na maxa przez tego patch-a. Daleko nie szukać na ostatnim sparze z PRGK-42 sam wyleciałem z 3 razy .. myślałem że mnie szlak weźmie ..i po ręcznym update wkońcu jest okey. A Kolas cziter :D Dla mnie NC.. czitujesz żeby statsowac jak dzik a jak on statsował? Tak jak sam napisał jego wyniki sa przyzwoite... nom co jak co ..ale prędzej to Zbawca czituje, zresztą widziałem pokaźną serie różnych wspomagaczy u niego na dysku :wink: Nom Małolat przyznaj się :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 11:31 

Mayek napisał(a):
PB moze powodowac rozne dziwne bledy przy uzywaniu np. oprogramowania do SB Live :D albo klawiszow skrotu w oprogramowaniu Ati.

Uppsss..... Chyba niedługo bedzie nowy spór : CHOQ CHEATER :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 11:40 

skasowane

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 11:51 

Mayek napisał(a):
A, i na stronie PB jest tez napisane ze PB moze powodowac rozne dziwne bledy przy uzywaniu np. oprogramowania do SB Live :D albo klawiszow skrotu w oprogramowaniu Ati. Tak wiec nie wierzylbym w tego "cheata".

teraz czekać aż będą błędy przy używaniu P4 4GHz albo 1,5GB ramu.

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 12:22 

Heh co do zawirowan 1.61 to panowie z 3C cos o tym wiedza :wink: Ten czwartkowy spar smiechowo wygladal.....Co chwile jakies bledy PB troszke klopotow sprawily. Jaki wniosek - niestety momentami PB ssie i to ostro... :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 12:22 

Co do pomylek, to Evenblanace pisze newsa na stronie o tym, wiec jesli nie napisze tzn ze to nie pomykla.

Co do kodu jakim oznaczony jest ten czy inny Gamehack, sa one tajne i nikt spoza Evenbalance nie ma takowej wiedzy, no prawie, bo po skojarzeniu hacka z numerkiem mozna to rozszyfrowac..

Kolasa uaktualnij klienta PB recznie i sprobuj wejsc na serwer. Znalazlem informacje, ze #81005 moze byc poprzez to, ze klient PB nie jest zaktualizowany, a Evenbalance wprowadzil wlasnie nowa metode wykrywania czitow. To samo tyczy sie #81001, #81002, #81003, #81004.

inne forum napisał(a):
If they activated the new method, people will be kicked with these gamehack #s. #81001, #81002, #81003, #81004, #81005. These are the new gamehack#s for the new detection method. If they get kicked for failing to update or an error along that lines, that is not due to cheating. That is all due to PB updating the client versions but people that have firewalls and what not have trouble updating versions while in game(thus why they tell you to try using pbweb.exe to update your versions if you get failing to update errors).

Uwaga do mojego posta
To co napisalem powyzej nie tyczy sie #81001, przepraszam za zamieszanie, a to dlatego ze #81001 jest oznaczony Spart Hack.

Ostatnio edytowano 18 gru 2004, 14:05 przez Marcin A., łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 12:43 

EST_PL napisał(a):
Gdybym polegał tylko na PB, gracz Koalas miałby już bana na wszystkich serwerach PRGK. Jednak czekam cierpliwie na opinię ludzi z UKF, szczególnie zaś tych, którzy ustawiali serwer UKF.

Zagadaj do PPona - moderuje forum FH. Zazwyczaj nie przeglądamy forów ogólnych (tak jak nie gramy w waniliowego). Zobaczyłem ten topic przypadkiem.

A na czity jesteśmy bardziej od Was uczuleni, bo w FH przy one shot - one kill, czity są znacznie bardziej denerwujace i dają znacznie większą przewagę lamerom.

OK. Ja na razie OT. Jakby co to łapcie PPona

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 12:49 

Lokalizacja: Szczecin,Duszniki zdroj, Adelaide, Stuttgart, Helsingborg, CapeTown
Marcinek no wlasnie chodzi o to ze w srode mielismy tren na mapkach z WinterCUP. Zainstalowalem zimowy mappack i kicha niemoglem wejsc w BF-a wiec tren odpuscilem na nastepny dzien zrobilem reinstalke wszystkiego i wczoraj wchodze po raz pierwszy na serwa i nagle bum kick i ban na 2 minuty po odczekaniu chyba 3 minut znowu kick i ban i tak 4 razy pod zad , najdluzej moze 3 minuty gralem. Jeden z naszych klanowiczy powiedzial zebym sobie sciagnal uaktualnienie do PB i tak tez zrobilem. Zassalem uaktualnienie "pbweb.exe" zainstalowalem i od tej chwili juz niemam problemu z byciem na serwie. Po uaktualnieniu juz niebylo problemu i gralem dalej na Autocomie.

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2004, 13:01 

Cytuj:
Panowie nie polegajcie tylko na PB polegajcie też na swoich głowach...
otoz to...ja do konca nie rozumiem dlaczego nie chcecie uwierzyc koalasowi...czlowiek nigdy nie sprawial wrazenia ze uzywa czitow, sam tez sie zapiera i jego wyniki tez nie wskazuja na to zeby sie czyms wspomagal... a ciagle przywolywanie przykladu "gracz rizli...bla bla bla" jest troche nie na miejscu bo tamten byl jak ktos to napisal "jednym z czolowych wymiataczy tego klanu" wiec to chyba nie bylo wielkim zaskoczeniem....co innego w tym przypadku :roll:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 178 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2