Teraz jest 5 kwi 2025, 19:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 13:46 
Moderator forum

Było lepiej ... jest gorzej ... ale nie jest źle.

Więc przestańmy płakac ...

Do naszego Klanu byli przyjmowani młodzi rekruci (14, 15 nawet 13 się zdażało) i momentalnie byli wychowywani przez starszą część Klanu (oraz naszego wszechmocnego CLa). I tak na żadnym treningu nie słyszę "k...", "ch.." itd.

Tak więc nie tylko wiek jest wyznacznikiem trolostwa :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 15:03 

Muszę Wam powiedzieć że ja jestem Trollem za 39 zł od marca zeszłego roku.Oczywiście cały czas jeszcze lamuję, ale moje chłopaki z klanu na klanówki mnie zabierają ( thx boys ;-) ) . Nie można generalizowąć, że każdy za 39 zł to bluzgacz , cziter czy inny fajans. Niestety jako admin naszych dwóch serwerów nie jestem w stanie ich pilnowć 24h na dobę. I żaden inny admin tego nie zrobi. Możemy spróbowac wymiany pomiedzy adminami listy banów. Ale czy to coś zmieni. Pójdą do Niemiec czy UK i tam nam narobią syfu. Trzeba więc ich wychowywać i zwracając uwage na słownictwo, poczynania, zachowanie i edukować. Nic nam innego nie zostało. TRZEBA SIAĆ :)

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 15:21 

Do starych klimatów wrócimy na forum BF2 gdzie scena ( przynajmniej w pierwszej fazie rozwoju ) zapewne bedzie przypominać stare ( dobre i niedobre) czasy. Nienazwałbym regresem tego co się dzieje teraz na forum . Według mnie jest to dalszy rozwój sceny spowodowany wieloma czynnikami jak wspomnieli koledzy wyżej. Poprostu taka kolej rzeczy że albo forum samo umiera z braku graczy( odchodzenia do innych gier) albo idzie w kierunku spadkowym pod wzgledem sensownych topiców z prostej przyczyny: że o danej grze mozna napisać określoną liczbę sensownych topiców ( nie liczę spraw związanych wokół gry) . Zauważcie że ilość topiców na Ogólnym zmalała wzrosła natomiast w dziale Hyde Park.
Co do samej kultury: nic nie poradzimy na to że w gry komputerowe grają większości młodzi ludzie ( że tak napiszę :lol: ) a kultura tych w wiekszości pozostawia wiele do życzenia.

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 16:51 
Moderator forum

Tin napisał(a):
Poprostu taka kolej rzeczy że albo forum samo umiera z braku graczy( odchodzenia do innych gier) albo idzie w kierunku spadkowym pod wzgledem sensownych topiców z prostej przyczyny: że o danej grze mozna napisać określoną liczbę sensownych topiców ( nie liczę spraw związanych wokół gry) . Zauważcie że ilość topiców na Ogólnym zmalała wzrosła natomiast w dziale Hyde Park.

Nie można zapomnieć o podforum dotyczącym Ligi Polskiej :P. Po trzech miesiącach jest to trzecie co do wielkości podforum w dziale BF1942.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 16:53 
Oldboy Battlefield.pl

skonczy sie liga to sie skasuje i po klopocie... 8)

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 17:00 
Moderator forum

Okota napisał(a):
skonczy sie liga to sie skasuje i po klopocie... 8)

weź no nie rób scen...

to po co my statsimy ? :x :shock:

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 17:57 
Maskotka BF.pl

.Gildean. napisał(a):
Przytocze tu przykład grałem na mapce battleaxe przegrywaliśmy ja obszedłem mapkę do okoła i zabrałem flagi od tyłu, potem je utrzymaliśmy i wygraliśmy bezwątpienia spora częśc sukcesy była właśnie dzięki mnie,bo nasz team wykrwwaił się i nikt niemogł odbić wrogowi flagi ja to zrobiłem wygraliśmy w nastepnej rundzie napisałem że to dzięki mi mogliśmy wygrać bo zabrałem wrogowi flagi i nagle słysze od jakiegoś starego gracza "Ta pewno bez ciebie to by scena wogólne nieistniałą " fajnie przepraszam bardzo bo niegrałem z znanym klanie i nieudzielałem się na scenie to znaczy że nieumiałem grać ? że byłem graczem z obniżki ? noobem ? wielokrotnie się z tym spotkałem że z powodu tego że niejestem w klanie jestem traktowany jako noob niewazne jak gram liczy się tylko to że nieudzielam się na scenie dlatego jestm noobem.

Sory koleś, ale spodziewałeś się może, że wszyscy Ci zaczną dziękować i Ci może bukiet kwiatów w podzięce przyniosą, bo właśnie dzięki Tobie wygraliście rundę? Myślisz, że jesteś jedynym człowiekiem w historii BFa, który potrafił sam tyle zrobić dla drużyny?? Zabawny jesteś... ja się wcale nie dziwię, że ktoś Ci taki text napisał... Zapamiętaj sobie jedno - to nie Ty masz swoje czyny chwalić, ale inni :roll: Poza tym... to jest gra drużynowa, gdyby inni nie odwracali uwagi wroga od Ciebie, to sam byś tak daleko nie doszedł, a że przeciwnik skupił się na zabijaniu Twoich współtowarzyszy, to dzięki temu mogłeś dokonać tego, co dokonałeś... więcej pokory i samokrytycyzmu na przyszłość ...

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 19:09 
Oldboy Battlefield.pl

w grze tak jak i w zyciu - jesli robis cos dobrze baa nawet troche lepiej niz od ciebie wymagaja to pozostajesz niezauwazony...
ale jesli tylko zaczniesz cos zle robic... wtedy bedzie cie znal kazdy

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 19:25 

Dobrze mówi stary dobry Okota. Wina mu dać :D

A co do wypowiedzi Gildeana, bo widzę, że wzbudza wiele kontrowersji. Z twojej wypowiedzi nie mogę wywnioskować czy się tym dokonaniem przechwalałeś, ale fakt jest faktem, że nie myślałeś tylko o sobie podczas tamtej gry. A komentarz "oldboy'a" trzeba było przyjąc raczej jako żart i przy okazji przestrogę. Nie podniecaj się byle czym. Jak zdobędziesz spawna sam załatwiając przy tym >5 przeciwników, to wtedy się podniecaj ile chcesz.

Nic do ciebie Gildean nie mam, ale powiem szczerze, że w BF'ie wkurzają mnie dwie rzeczy: kamperzy i ludzie którzy tłuką się 90% rundy by zająć flagę/zakosić samolot którego nikt jush nie pilnuje.

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 20:36 
Redaktor Battlefield.pl

A mnie kiedys Xena pochwalil na klanowce :P :shock: :D :oops: :lol: :o

.Gildean. opowiedz jak druga runda Ci poszla bo sie wzruszylem :))

PS.
Jednak swinia ze mnie :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 21:34 

Okota napisał(a):
w grze tak jak i w zyciu - jesli robis cos dobrze baa nawet troche lepiej niz od ciebie wymagaja to pozostajesz niezauwazony...

Przykład: Jerzy Dudek w FC Liverpool (zabrałem Garetowi posta hehehe)

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2005, 12:35 

Eh Gildean zapomniał że to gra teamowa.

Dobrze Ci koles odpowiedział GILDEAN Chłopie bo nie ty zdobyłes tylko wy zdobyliscie. I powinienes podziękowac kolegom z drużyny że jak to nazwałes wykrwawiali sie po to żebyś ty mógł zając te pieprzone flagi 8) .

A tak na powaznie :to fajnie że wpadłes na pomysł żeby obejśc przeciwnika tylko zapomniałeś że obchodząc go nie sprawiłeś że przeciwnik zniknął . Ktos tam na pierwszej lini musial te walke podjąć żebyś mógł te flagi zająć.

I mi tu nie opdpisuj bo i tak zkwituje że nie masz racji bo nie grasz w klanie lol :wink: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2005, 18:25 

Patton napisał(a):
Muszę Wam powiedzieć że ja jestem Trollem za 39 zł od marca zeszłego roku.

Ja zakupiłem BFa w Grudniu tego roku może fart może nie ale złożyło się to w sumie z tym że wcześniej nie maiłem Neta :( owszem również jestem Trollem za 39 zł ale jednak mam swoją kulturę osobistą aby przeczytać porady dla początkujących (czy jakoś tak) i post o kulturze na serwerze
Naciągnąłem na kupno Bfa jeszcze 2 qumpli i powiedziałem im że nie zagram z nimi dopóki nie przeczytają o kulturze podczas gry przeczytali pograliśmy trochę teraz mały problem z netem mam :( ale stwierdzili ze BF faktycznie jest lepszy od Unreala 2004 i ET właśnie z kulturę panującą na serwerach
fakt obniżenia ceny przyczynił się bardzo do dostępności tej gry dal młodszych raczy a raczej rodziców nabywających takie gry swoim dzieciom aby tylko postrzelały a nie pograły w grę z kulturą i dla zabawy.

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2005, 20:11 
Maskotka BF.pl

Xelo14 napisał(a):
Patton napisał(a):
Muszę Wam powiedzieć że ja jestem Trollem za 39 zł od marca zeszłego roku.

Ja zakupiłem BFa w Grudniu tego roku może fart może nie ale złożyło się to w sumie z tym że wcześniej nie maiłem Neta :( owszem również jestem Trollem za 39 zł ale jednak mam swoją kulturę osobistą aby przeczytać porady dla początkujących (czy jakoś tak) i post o kulturze na serwerze
Naciągnąłem na kupno Bfa jeszcze 2 qumpli i powiedziałem im że nie zagram z nimi dopóki nie przeczytają o kulturze podczas gry przeczytali pograliśmy trochę teraz mały problem z netem mam :( ale stwierdzili ze BF faktycznie jest lepszy od Unreala 2004 i ET właśnie z kulturę panującą na serwerach
fakt obniżenia ceny przyczynił się bardzo do dostępności tej gry dal młodszych raczy a raczej rodziców nabywających takie gry swoim dzieciom aby tylko postrzelały a nie pograły w grę z kulturą i dla zabawy.

I tak właśnie powinno się robić - najpierw czytać materiały dla początkujących, a dopiero później się odzywać na forum albo grać na serwerze... szkoda tylko, że takich ludzi jak Ty jest tak mało...

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2005, 20:13 

Okota napisał(a):

Demonizujesz z deka :)

Taka sytuacja ma najczęsciej miejsce gdy robisz cos dla korzysci, czyli żeby otrzymać cos (np. szacunek), w zamian za swoje poświecnie.
Sytuacja diametralnie sie zmienia, gdy korzysci zastepuja, zasady...
Ludzie wyczówaja intencje, wbrew pozorom jesli coś robisz dla zasady, czyli słuszność czynów Twych leży w Tobie , a nie "w określonym celu" , ludzie zauważą to co dobre, a na złe przymrużą oczy ;)

EOT

IMO wszytko w rękach EA, jak nie zrypią sequelka , klimat bedzie zarówno na forum, jak i na serwerach...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2