Teraz jest 20 lut 2025, 07:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 19:39 

Ja chce zobaczyc tego posta. Prosze o kontakt na gg jesli ktos jest wstanie mi w tym pomoc. z gory thx (moje gg 2141819)

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 19:39 

Jak sie znajdzie tego hakero-trolla to wystarczy mu podać jego IP i pewnie sobie dysk twardy skasuje, myśląc ,że usunie bf.pl ...

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 20:09 
Maskotka BF.pl

mógłby mi ktoś podesłać na maila treść tego newsa? (vickusia@gmail.com)
btw. skoro wiecie co to za debil, to może napiszcie jego nicka... chciałabym wiedzieć z kim mam do czynienia i kogo unikać....

a propos tego działu dostępnego dla wybrańców - jestem jak najbardziej za... poza tym uważam, że powinien być 2tygodniowy okres 'ochronny' dla nowych użyszkodników polegający na... możliwości czytania forum, ale niemożności pisania postów na forum przez te 2 tygodnie (nawet w dziale 'problemy') - dzięki temu jakby ktoś miał jakiś problem, to chcąc znaleść jego rozwiązanie, musiałby skorzystać z funkcji 'szukaj'.... a ci, którzy zapisaliby się na forum tak z nudów albo dla żartu - pewnie by zrezygnowali z siedzenia na nim, bo by im się znudziło czekanie na odblokowanie możliwości pisania postów...

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 21:05 

lady vicky napisał(a):
a propos tego działu dostępnego dla wybrańców - jestem jak najbardziej za... poza tym uważam, że powinien być 2tygodniowy okres 'ochronny' dla nowych użyszkodników polegający na... możliwości czytania forum, ale niemożności pisania postów na forum przez te 2 tygodnie (nawet w dziale 'problemy') - dzięki temu jakby ktoś miał jakiś problem, to chcąc znaleść jego rozwiązanie, musiałby skorzystać z funkcji 'szukaj'.... a ci, którzy zapisaliby się na forum tak z nudów albo dla żartu - pewnie by zrezygnowali z siedzenia na nim, bo by im się znudziło czekanie na odblokowanie możliwości pisania postów...

I to jest dobry pomysł. Okres "próbny" na pewno zniechęcił by ludzi od robienia"syfu". By sie nauczyli szukania i cierpliwości.

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 21:06 
Oldboy Battlefield.pl

Prosimy o podanie do publicznej wiadomości NICKA tej ci... eh, nie zniżę się do jego poziomu... Nicka prosimy, aby było wiadomo co mamy wytępić :evil:

@ Vicky - dowód winy wysłany na maila...

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 21:47 

Lady - pomysl spoko
hmm jakby ktos byl tak mily takze z checia zobaczyl bym do czego doszlo na tej scenie jakby co do moj meil fadclan@interia.pl wiem ze raczej nikt nie bedzie mi chcial przyslac screena ale zawsze mozna sprobowac... :)
Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 22:00 

yacub napisał(a):
Aha, one more thing - skoro Aiv wrócił możecie się spodziewać, że dokona się pewna czystka etniczna i jest nam niezwykle przykro, ale rasą/gatunkiem dyskryminowanym staną się trolle. Więc - to już Wasze ostatnie dni.

i na to czekam bo trolle coraz bardziej czuja sie jak na swoim podworku,wkoncu czas to zmienic

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 22:05 

a ja dalej nie wiem o co dokładnie chodzi, ostatnio rzadko czytuje forum bo nie mam na to czasu nie mówiąc juz o grze ale skoro wszyscy piszą że to był debilny post jakiegoś trolla no to w sumie chyba dobrze że go nieczytałem :wink: A trolla złapać i mu do dupy nakopać :!:

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2005, 00:06 

Garet napisał(a):
Wydaje mi sie ze przez najblizsze kilka dni albo strona upadnie albo sie podniesie.
Dla mnie to tez jest chwila prawdy. Albo wszystko sie ustabilizuje albo odejde bo nie mam juz sily do niektorych i mam dosc bezsilnosci.
Tak czy siak po tym weekendzie zajda zmiany i juz nic nie bedzie takie jak dawniej. Brzmi to moze troche pompatycznie ale cos takiego musi nastapic bo inaczej az do wydania BF2 bedziemy sie plawili w tym szambie.
tyle ode mnie.

Keep up da good work, my mon!

Koncze magisterke i widzimy sie w BF2 :)
Niech mnie pokreci, ale jeszcze Ci kiedys sprzedam heada, Garet.
Wszak takiej radosci sobie odzalowac nie moge, hehe.

Cya in da pit

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2005, 00:21 

Mimo, że nie gram w BFa to jest ciągle aktywny (:D) i podobnego przypadku nie było na scenie nigdy.
Dlatego drogi panie Damianie, lat 18, zamieszkały w Sopocie - chciałym Cie poinformować, jeśli to przeczytasz, że wypadki chodzą po ludziach, "bi kerful"... To my To my Oszuści !! :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2005, 01:18 

KasereK napisał(a):
Mimo, że nie gram w BFa to jest ciągle aktywny (:D) i podobnego przypadku nie było na scenie nigdy.
Dlatego drogi panie Damianie, lat 18, zamieszkały w Sopocie - chciałym Cie poinformować, jeśli to przeczytasz, że wypadki chodzą po ludziach, "bi kerful"... To my To my Oszuści !! :)

pewnie jeszcze o mnie chodzi bo w sopocie jest duzo Damianow a gra w bf'a 3 ;]

lol o co chodzi ze sie klocilem z Yacubem to juz newsa wyslalem zenada panowie szukacie kozla to sobie poszukajcie gdzie indziej lolki ;)

Macie zabawe to miejcie mnie to nie bawi od poczatku kumasz kaserek nie wiem co ci sie przysnilo ale takie pochopne wnioski to w piaskownicy lol :oops: :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2005, 17:27 
Moderator forum

Parówkowym skrytożercom mówimy jasne i wyrażne NIE... 8) :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2005, 17:29 

No chlopaki mysle ze nie mozna nikogo oskarżac potrzeba dowodow! A poki co ja ich nie widzialem wiec jesli jestescie pewni ze to jakis Damian z Sopotu to prosze o dowody winy zeby nie bylo zadnych watpliwosci :) :lol:
PS: ale ladnie napisalem :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2005, 17:36 
Moderator forum

Mam informacje z wysoko postawionego i wiarygodnego zrodla ze autorem newsa byl ten co sie probuje teraz wypierac. Jestem wysoce zniesmaczony jak mozna bylo dokonac tak haniebnego czynu i napisac takie brzydkie rzeczy o szanowanym koledze Yacubie. Sprawe nalezy skierowac do prokuratury i w miare mozliwosci sprawdzic teczke figuranta w IPN.

BTW Okota, z calego serca gratuluje sniffera/keyloggera na kompie :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2005, 18:18 

Tak czy inaczej ktoś nieźle pojechał po bandzie.

Mam nadzieje, że ta osoba zostanie nie tylko ukarana w "realu", ale także ukazane zostanie jej zdjęcie i wszystkie dane - prawdziwa kara musi trwać długo :twisted:

W tym wypadku ucierpiał na tym yacub i bomber, ale ofiarą takich kretyńskich zabaw może stać sie każdy z nas, to jest najbardziej wkur...

PSN id: Graqzu

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2