morswin napisał(a):
Jedyne czego szkoda to brak obecności admina na dość dobrych serwerach jakimi są battlebox'y , ale cóż, mówi sie trudno i nieraz trzeba przymykać oko na chamstwo tamtejszych graczy...
Chyba kpisz

Gralismy kiedys z Mace'em i chyba Grenadierem pod tagami SPQR na Iwo, jA latalem, Grenadier czolgowal sie a Mace piechocil. Po chwili nasza trojka byla top 3, dostalem kicka za jakis z pupy powod. Wracam, pytam za co kick, ban. Chwile potem ban dla Grenadiera i Mace'a. Inna sytuacja na Kursku, gdzie bylem lockowany stukasem przez admina, jak juz go ustrzelilem i sam wystartowalem i zaczalem jego lockowac dostalem kick za plane camping. Wracam, znowu admin szaleje nad nasza glowna ze stukasem, mowie ze skoro on lockuje to i jA moge. Efekt? Ban. Naprawde dobry server... da sie na nim grac jedynie wtedy kiedy admina nie ma.
@ supelek - gralo mi sie naprawde fajnie po raz pierwszy od dawna, bezstresowo, gdzies mialem jak mi idzie bo gralem z ludzmi ktorych znam (lepiej lub gorzej). Nie bylo zadnego chamstwa itd., poszedl tylko jeden ban bez dyskusji dla pana ktory mi rzucil mine bo go uprzedzilem do samolotu i jeden kick za podjazd tigerem po samolot ;] Niestety legendarna wada 4weba sa lagi, ale jesli Polacy sa w stanie przebolec ten problem to mozemy tam grac czesto a paru osobom ze sceny przyznac adminki.