Teraz jest 28 lis 2024, 11:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 43  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2007, 23:19 

Zulus jestes świetnym adminem :) naprawdę dzięki za 2 banana :) szkoda jedynie mi ze to nie był mój cd key bo chciałbym miec 2 na jednym jakbym mógł :). Ale się nie da :). No nic pokazales, że jesteś tak samo świetny jak twoi koledzy z klanu :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2007, 23:44 

Szymas^PL napisał(a):
Ja już kiedyś powiedziałem Strzelcowi że grając pośród Faszystów źle się czuje i od wtedy tam staram się nie grać

Toleruje wiele, ale nazywanie mnie i innych faszystami nie bede, wiec co kolwiek by się nie działo, do momentu kiedy zrozumiesz znaczenia slowa "faszysta", miejsca dla Ciebie na CC nie bedzie.

Tym postem kończę wszelkie odpowiedzi, bo na wdawanie się w pyskówę nie mam żadej ochoty.

p.s.

Klucz Strzelca jest odbanowany, bo nie jest to Strzelca wina że rozdaje klucze osobom, które mają talent w dobieraniu słów.

Do miłego

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2007, 07:51 

Szymas^PL - jeśli naprawdę wyzywałeś ich od faszystów(pewnie nie pierwszy taki raz) to ja bym Ci załatwił bana na wszystkie serwery - są granice dobrego smaku ;)

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2007, 08:20 
Moderator forum

Nie przesadzaj ... Szymasowi wystarczy powiedzieć, że to nie jest niemiecki serwer :)

Poprostu myśał, że gra ze szwabami :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2007, 13:45 

Artih napisał(a):
że to nie jest niemiecki serwer

Czyli co ? Wychodzi na to ze wedlug niego jesli gra na niemieckim servie to wszyscy grajacy na nim oprucz niego sa faszystami/nazistami? Bo z Twojej wypowiedzi tak wynika.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2007, 14:01 
Moderator forum

Nie będę wypowiadał się za niego ... ale sam uważam podobnie :)

I Fang - nie spinaj tak zwieraczy bo życie nie jest aż tak poważne zeby z każdej pierdoły robić dużą sprawę.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2007, 14:28 

Artih napisał(a):
nie spinaj tak zwieraczy

Wiem ale jestem jakos dziwnie uwrazliwiony na tym punkcie. :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2007, 14:43 
Moderator forum

Ciekawe dlaczego ... nie da się ukryć, że większość niemców grających w BF42 to debile i można się o tym przekonać każdego niemal dnia na ich serwerach.
Dlatego granie im na nerwach sprawia mi (i z tego co wiem także Szymasowi) tak sporą radochę ... ot cała tajemnica zaistnialej sytuacji.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2007, 16:10 

Artih nie tylko w BF :lol: no ale nie rozmywajmy :P

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2007, 22:01 

Jeżeli wchodząc na serwer nie mogę powiedzieć komuś w ferworze walki cześć !! bo dostaje kicka to jest coś nie tak.Czasami po prostu jak wczujesz się w grę powiesz coś po Polsku np: plecy! czy coś i zaraz za cos takiego dostajesz kicka lub bana jeżeli to zdarza sie 2,3 raz to wg mnie to jest buractwo bo czułem się tam nieraz jak "Żyd za okupacji" to jest moje zdanie i nikt i nic nie jest w stanie tego zmienic :)

A napisalem "Faszystami" ponieważ nie zauważyłem, że ty tam grasz więc za to cię szczerze Przepraszam.

P.s Dzieki Zulus, że odbanowales cd keya Strzelcowego ;-)

Fang jezeli chcesz wiedziec wiecej o mnie to może napiszesz książke albo po prostu spytasz na gg a nie zadajesz to pytanie Artihowi , który jak widać i słychać raczej mną nie jest :D
Albo zróbmy może spis jak tak bardzo chcesz wiedzieć kto kogo tu nie lubi i sie skończy pisanie o niczym.

Rozwikłaniem tajemnicy jest pewien filmik tylko kurna nie mam linku :D jak niemiecki dzieciak gra w Wowa i niszczy klawiature ;d :lol:

Ostatnio edytowano 19 lip 2007, 22:09 przez Szymas^PL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2007, 22:07 

Artih napisał(a):
.. nie da się ukryć, że większość niemców grających w BF42 to debile i można się o tym przekonać każdego niemal dnia na ich serwerach.

Fakt że kogoś lubisz lub nie to jedno, a fakt że wielu z nich większych gra na przyzwoitym poziomie to drugie. :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2007, 22:11 

Jac00s napisał(a):
Artih nie tylko w BF :lol: no ale nie rozmywajmy :P

Jak gram na neta we Flashpointa tez wiekszosc niemcow to totalni idioci. LOL :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2007, 22:11 

Czarny nie moge się z tobą do końca zgodzić :) ostatnio grałem z Kiszonym bojdaże na El ala jakimś tam i wszedł Arcor jeden zaczął lockować lotnisko a drugi podjechal jeepem i robił wioske na lotnisku. byl to Battlebox bojdaże bo adminke mial ftn zacząłem ich lockować dostałem ostrzeżenie. Na to odpowiedziałem, że Arcor kampi i lockuje i jakos tak nagle ucichło nic mi admin nie odpowiedział. Ja nie mówię na pewno znajdzie się gro niemców których poziom skillowy jak i kultury jest wysoki ale większość to nie ukrywajmy buraki :wink:

A teraz spierniczam do kina bo sie spóźnię :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2007, 22:15 

Szymas^PL napisał(a):
Czarny nie moge się z tobą do końca zgodzić :) ostatnio grałem z Kiszonym bojdaże na El ala jakimś tam i wszedł Arcor jeden zaczął lockować lotnisko a drugi podjechal jeepem i robił wioske na lotnisku. byl to Battlebox bojdaże bo adminke mial ftn zacząłem ich lockować dostałem ostrzeżenie. Na to odpowiedziałem, że Arcor kampi i lockuje i jakos tak nagle ucichło nic mi admin nie odpowiedział. Ja nie mówię na pewno znajdzie się gro niemców których poziom skillowy jak i kultury jest wysoki ale większość to nie ukrywajmy buraki :wink:

A teraz spierniczam do kina bo sie spóźnię :lol:

Zupełna racja.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2007, 22:35 
Moderator forum

D_Czarny napisał(a):
Fakt że kogoś lubisz lub nie to jedno, a fakt że wielu z nich większych gra na przyzwoitym poziomie to drugie. Rolling Eyes

Na przyzwoitym poziomie graja Skandynawowie, Polacy, Niemcy i Holendrzy. Reszta raczej w mniejszym stopniu.

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 43  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2