Teraz jest 1 gru 2024, 06:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 43  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2007, 14:28 
Moderator forum

Tondrom napisał(a):
Conclave nie jest klanem :) nazywa się to multi gaming community czyli zrzeszenie kilkuset ludzi grający w multiplayerowe gry takie jak battlefield 1942, counter strike , world of warcraft, travian, red orchestra, Quake wars etc

Po naszemu burdel? <-P No bo odnosze wrazenie ze jesli nie jest klanem, tylko wspolnota to nie ma wladzy zwierzchniej, nikt tego nie kontroluje i panuje u Was niemaly chaos i nieporzadek, zreszta nic dziwnego skoro zrzesza sie tak wielu graczy. A moze sie myle? W takim razie czym sie rozni taki multi gaming community od multiklanu? Czy to tylko kwestia nazwy?

P.S. Z tym burdelem nie chodzilo mi o to zeby kogokolwiek obrazic, tylko uzyc go jako synonimu balaganu.

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2007, 16:11 

Prosze, poniżej cały opis czym jest The conclave i wszystkie istotne informacje na temat hierarchi, wydaje mi się że panuje u nas większy porządek aniżeli w niektórych polskich i zagranicznych klanach.

http://conclave.cc/rules.php?sid=1b3176 ... dd48469bfb

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2007, 16:43 

Strzelec napisał(a):
Po naszemu burdel? <-P

Nie Harem ale ogólnie instytucja w której panuje nieład :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2007, 16:49 
Moderator forum

No to naprawde nie widze roznicy miedzy multiklanem/klanem a CC. Moze mi to ktos wyjasnic czy to po prostu jest na zasadzie: "jestesmy fajni bo nie nazywamy sie klanem tylko wspolnota graczy"?

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2007, 18:30 
Moderator forum

Strzelec napisał(a):
... jest na zasadzie: "jestesmy fajni bo nie nazywamy sie klanem tylko wspolnota graczy"?

Pewnie mocno się nie pomyliłeś ...

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2007, 22:14 

Strzelec napisał(a):
No to naprawde nie widze roznicy miedzy multiklanem/klanem a CC. Moze mi to ktos wyjasnic czy to po prostu jest na zasadzie: "jestesmy fajni bo nie nazywamy sie klanem tylko wspolnota graczy"?

Różnic jest kilka - zasadniczych. Po pierwsze, do CC może należeć każdy - członek innego klanu, kompletna lama. Warunkiem jest jedynie pewna doza aktywności na forum jak i TSie oraz poziom kultury osobistej. Po drugie, CC jest pierwszoplanowo nastawione na czerpanie RADOŚCI z gry w grupie, a dopiero potem na ewentualne zwiększanie umiejętności. Jak nie chcesz, w meczach grać nie musisz. O ile się nie mylę, DF jest akurat sekcją najbardziej aktywną jeżeli chodzi o potyczki z innymi klanami. Na koniec, Convlave dąży do bycia czymś więcej, aniżeli zwykłą zbieraniną graczy komputerowych i postrzeganie go jako takowej jest błędem.

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2007, 22:36 
Moderator forum

Macu napisał(a):
Po drugie, CC jest pierwszoplanowo nastawione na czerpanie RADOŚCI z gry w grupie, a dopiero potem na ewentualne zwiększanie umiejętności.

Toście właśnie ostatnio pokazali jak for fun sobie gracie....

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2007, 22:41 
Moderator forum

Hynol napisał(a):

Trafiony, zatopiony :lol:

Mecz z PRGK i ta "spinka" aby wykluczyć z gry ich graczy faktycznie dać mogła tylko radość z gry :)

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2007, 23:51 

Chłopaki czerpią radość z utrudniania życia innym :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2007, 23:52 

Artih napisał(a):
Hynol napisał(a):

Trafiony, zatopiony :lol:

Mecz z PRGK i ta "spinka" aby wykluczyć z gry ich graczy faktycznie dać mogła tylko radość z gry :)

Wiesz. Generalnie nie popieram tego co się stało (ze strony cc), jednak jednocześnie śmieszą mnie wybiegi PRGK. Ale mniejsza o to. Problem jest w tym, że Hynol rozumuje w sposób najprostszy z możliwych. Podciąga pewien incydent dotyczący garstki osób, pod całość CC, dodatkowo upraszczając wszystko do granic możliwości. Osobiście nie widzę żadnej w sprzeczności w tym, że CC kładzie główny nacisk na radość podczas gry, jednocześnie posiadając osoby, które chcą od czasu do czasu zagrać na serio, sprawdzić swoje możliwości. Dla tego też, niezbyt rozumiem czego wy oczekujecie. Że CC nie będzie chciało wygrać turnieju, że nie będzie zgłaszało naruszeń regulaminu, bo jako całość funkcjonuje 4 fun? Bezsens.

I nie chce tu wnikać w zasadność skargi, bo o tym napisałem już w pierwszym zdaniu.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2007, 00:26 

macu niedlugo bez regulaminu nie otworzysz piwa :), tak jestescie zapatrzeni w niego, jak amerykanie w instrukcje obslugi nozy kuchennych

sorry nie wytrzymalem

poza tym nie opowiadaj pierdół na forum o kulturze, ogladzie i graniu for fun,
mam chyba ... nawet mi sie nie chce liczyc tych screenow z bogactwem slownictwa graczy CC, a za to co ja przeczytalem na swoj temat na serwerze i na forum CC to na ulicy normalnie bys dostal w ryja
Jak byscie tej kultury osobistej wymagali, tak jak przestrzegacie regulaminu to powinniscie sie conajmniej kilku osob pozbyc z CC

HeadBreaker (24-12-2006 16:29)
ty jestes nienormalny
Boni (24-12-2006 16:29)
ale odkrycie

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2007, 01:10 
Moderator forum

Macu napisał(a):
Wiesz. Generalnie nie popieram tego co się stało (ze strony cc), jednak jednocześnie śmieszą mnie wybiegi PRGK. Ale mniejsza o to. Problem jest w tym, że Hynol rozumuje w sposób najprostszy z możliwych. Podciąga pewien incydent dotyczący garstki osób, pod całość CC, dodatkowo upraszczając wszystko do granic możliwości.

Nie. Wiem że w CC są osoby z którymi gra się na luzie i bez spinek. Problem w tym że organizując sobie jakąś społeczność, stajecie się współodpowiedzialni za wybryki członków w jakimś stopniu. Może współodpowiedzialni to za mocne słowo, ale tag CC sprawia że na was również spada gnojowica przez innych rozrzucona.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2007, 01:57 

Generalnie jestem osobą, która jest na samym dole hierarchii CC, więc też trudno mi być czymś w rodzaju rzecznika prasowego i próbować wyjaśnić wszystkie wątpliwości. Jeżeli chodzi o obecną sprawę, opieram się jedynie na wiedzy zasłyszanej, jak również przeczytanej na forach. Dla tego starałem się jedynie sprostować pewne informacje dotyczące ogólnie Conclave, a niekoniecznie wnikać w tenże konflikt i próbować przedstawić linię obrony CC.

Natomiast jeżeli chodzi o moje subiektywne odczucia, to muszę się przyznać, że są one mieszane. Prawda jest taka, że czepienie się o dwóch nieuprawnionych graczy w jakimś drugorzędnym turnieju, na podstawie - powiedzmy wprost - zgoła idiotycznego przepisu, zakrawa na histerię i dobitnie świadczy o tym, że CC bało się przegranej i chwytało się brzytwy. Z resztą sam zaobserwowałem, że kilku graczy wręcz panicznie odnosi się do Konewy i Wirreta, na dodatek uważając ich za cheatetów. Jednak jeżeli chodzi o obrzucanie siebie mięsem, to z zasady jest tak, że jeżeli jedna strona zacznie, to druga bardzo chętnie się do tego dołącza. Jest to wręcz nieodłączny element konfliktów nastawionych na walkę, a nie kompromis. Dla tego, negowanie kultury na podstawie tego sporu, jest już troszkę przesadzone. Z resztą sami musicie przyznać, że na serwerze zawsze panuje jej wysoki poziom, nie licząc paru ku**, które mi się wyrwą. 8) No i żeby nie było - jeżeli ktoś rzeczywiście mocno łamie zasady poprawnego zachowania, w moim mniemaniu powinien być wyrzucony.

To tyle, pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2007, 12:13 
Redaktor Battlefield.pl

To już wiadomo, czemu doczepili się tylko Colara i Konewy, chociaż ja, Ceglak i Wincu nie byli wpisani na stronie (nie używanej) :stupid:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2007, 12:28 

Chcieli wygrać i tyle

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 43  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2