Teraz jest 24 sie 2025, 22:11

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 paź 2003, 09:53 

Są ci co kochają BFa , są tacy co z countera przeszli na 1942 bo im sie przezarla giera i sa wyznawcy countera,a takich co na countera przeszli z BFa NIE MA i NIE BEDZIEiE(z wyjątkiem desparatów- zawsze sie jacys znajdą).

battle mu dorównaaa-jak EA nie spaprają tego tytulu(aaaaaa,oni potrafią,obędę sie bez przykladów),bo ta gra jest arcydzielem ,tysiące ludzi zasysają swój wolny czas,tnąc z maniackim uporem w BFa,tysiące w countera,BF jest w miare swierzy,counter stary,legenda BFa dopiero sie rozwija i to my ją tworzymy i wedlug mnie BF rządzi (i calego grona nawet nie malej sceny BFa),
a legenda countera cóz niech sobie będzie,to i tak nie istotne...liczy sie to co jest,a nie co bylo...

geez rise of the triad...o ile pamiętam to bylo jakies haslo do wpisania zeby byl widok z kamery na rakiecie(to bylo cos...)

w kafejkach BF rządzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 14 paź 2003, 15:45 
Oldboy Battlefield.pl

_XENA_ napisał(a):
W Shogo bardzo dużo grałem w Multi - dlatego ja doskonale pamiętam. (mam 3 kopie -pirata, oryginał i spolszczony oryginał ;) )

masz 2 oryginaly i kopie zapasowa :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 2