No właśnie tak mi się wydawało, ze ominęłam jakiś topic, w którym miałam coś napisać
Grigorij_PL napisał(a):
Artih- slusznie , ladnie to przedstawiles ale to wygladalo calkiem inaczje rozumiesz? Tu nie chodzi o to ze ktos Grandiego nie lubi czy ze ktos sie z nim poklocil czy nawet ze ktos chcial zrobic mu na zlosc. Nie znasz sprawy i kolejny raz piszesz bezsensownego posta a jesli nie chcesz sie dowiedziec jak bylo to prosze Cie nie zabieraj glosu w tym temacie oke?(...)
No to może byś nam w końcu tę sprawę przedstawił? Co to mogło być takiego, że za przewinienia jednej osoby bana dostaje cały klan? Oświeć nas. Tak z ciekawości i ku przestrodze dla innych

Grigorij_PL napisał(a):
Nie mam zamiaru marnowac czasu i 100 razy wyjasniac redaktorowi Artihowi ze sprawa nie powinna wyjsc na forum publiczne , i po raz 100 powtorze - nie znasz sprawy to nie zabieraj glosu - chesz poznac to wal na priva.
Nie rozumiem... nie możesz raz a dobrze napisać na forum o co chodzi, bo nie chcesz marnować czasu, za to nie przeszkadza Ci marnowanie czasu, kiedy bedziesz 100 razy wyjasniać sprawę wszystkim na privie

I dlaczego sprawa nie może wyjść na forum publiczne

Jedno muszę Ci przyznać - umiesz podkręcać atmosferę...
Grigorij_PL napisał(a):
mcda- mylisz sie.

cóż... możliwe... nie byłby to pierwszy i pewnie nie ostatni raz...
pozdrawiam
mcZiobro