Teraz jest 18 kwi 2025, 15:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 22:45 

Ej panowie. nie robcie bydla, pliz. Mati - skoncz po prostu dyskusje, bo to nie ma sensu, oczywiste jest to ze masz racje, ale ustap. to samo reszta, do niczego to nie prowadzi, bo na TDC nie zostanie nic zablokowane, bo to jest zupelnie bez sensu. jak komus nie odpowiada, moze isc na inne serwery, moze tez pograc w inna gre albo nauczyc sie latac. nie me potrzeby obrazac sie nawzajem i wyzywac od malolatow (hehe, dobre to bylo ;) ). TDC bedzie ustawiony zawsze, tak jak wymagane jest w CB. i tyle. finito.
pax, panowie.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 22:53 
Moderator forum

wiesz co już się ciebię boję aż się trzęsę ze strachu hahahahahahahahahahaha.

kriz mi nie chodziło o to czy ma rację czy nie tylko o formę w jaką to przekazał.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 22:58 

Bijcie sie,bijcie sie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 23:18 
Moderator forum

oka oka
za daleko to zabrnelo...
Uspokojcie sie bo inaczej bede interweniowal..
zadnych wycieczek osobistych prosze tylko konkretna dyskusje!
Dla mnie pomysl z wylaczaniem kokpitu jest denny bo wtedy np spitfire ma przewage nad bf109 bo ma lepszy widok z kokpitu...
to jest moje zdanie a ja latac nie umiem
umiem bombardowac a to z poziomu kokpitu jest niezbyt przyjemne...
dla mnie osobiscie dyskusja jest przykra
narty wszystkim :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 23:21 

Czy można jednak prosić o spokuj i KULTURĘ ?

Zastanówcie się: z kwesti jakiejś kamerki w jakiejś grze robi się problem i niemiła atmosfera...
Co by było, gdyby przedmiotem sporu była sprawa ważna i poważna....

Jeszcze raz apeluję o spokuj :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2003, 00:28 

ROTFL

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2003, 00:29 

Nooo- fajny :lol: - tez bym sie wlaczyl w "dyskusje", tylko "Maskotka" sie nie wypowiada :wink: .

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2003, 00:40 
Moderator forum

oki macie rację :) sorki :) za all.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2003, 01:56 

mati.pl napisał(a):
bo ja jakos nie mam problemoow z obsluga zarowno AA

No chyba, że ja wsiądę do AA ;->

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2003, 08:06 

Wow, ale sie porobilo.. Ludzie, wyluzujcie troche.. Po to jest to forum zeby dyskutowac na rozne tematy luzno, jesli szukacie emocji i rzucania miesem to zapraszam na forym Gazety - dowolny watek.

Wracajac do tematu, tak jak wspominalem, wylaczenie kokpitu nie spotkalo sie z aprobata i wcale sie nie dziwie.. I nie jest to jakis np brak realizmu, tylko przyznajcie sami, czy np. grajac w Collina gracie z kokpitu? Mysle, ze wiekszosc nie, widok znad maski chyba jest najbardziej doceniany. I nikt nie narzeka.

Jedyne, co mi sie wydaje byc dobrym pomyslem to wylaczenie widokow 3pp, zarowno w samolotach jak i w czolgach, problematyczne pozostaja natomiast wtedy mecze w CB.

Pzdr
bAd

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2003, 08:23 

@mati.pl

Nigdzie nie napisałem, że jesteś gówniarzem ale skoro to zobaczyłeś to może "prawda w oczy kuje".
Ja poprostu stwierdziłem, że obrzuciłeś gównem wszystkich, którzy podjeli temat. Ale skoro nie rozumiesz o czym tu się pisze to dalszą polemikę z tobą uważam za bezsensowną.

@ for all
Poprostu zamknąć temat i darować sobie dalszą duskusję bo nagle dojdzie ktoś do wniosku, że ten temat to zamach na BF'a w Polsce.
Miałem nadzieję, że z dyskusji wyniknie coś dobrego ale się myliłem. Wnioski to same wyzwiska i groźby (buhaaaaaaaaaaa to najbardziej mnie ubawiło) tak więc skończmy dyskusję i miejmy nadzieję, że może kolejny path "podetnie niektóre skrzydła".

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2003, 08:36 

Ch0hlik.pl napisał(a):
Jestem na NIE zreszta robcie co chcecie bo widze ze nie mam szans z taka liczba glosow ale mysle ze o tym powinni zadecydowac sami lotnicy...

he zgadzam się z tobą ...zresztą zobacz kogo to są głosy........ludzi którzy o lataniu w BF-ie za dużo nie wiedzą a denerwuje ich fakt że samoloty ich koszą ......a gdyby tak jak lotnicy trenowali aa lub strzelanie z działka na czołgu przekonaliby sie że nie jest trudno zestrzelic samolot .......pozatym ta gra uczy zespołowej walki i chociażby dwa czołgi jadące koło siebie niszczą kazdy samolot który ich zaatakuje ......ale to naprawdę zalezy od myślenia a nie jak często widzę gry indywidualnej i to na respownie przeciwnika :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2003, 08:55 

Zamknijcie lepiej temat bo wychodzi na to, że tylko lotnicy robią coś w tej grze a reszta to poprostu dodatek do "super pilotów" i sieroty które niepotrfią nawet do samolotu trafić.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2003, 09:06 

Zb0y napisał(a):
Zamknijcie lepiej temat bo wychodzi na to, że tylko lotnicy robią coś w tej grze a reszta to poprostu dodatek do "super pilotów" i sieroty które niepotrfią nawet do samolotu trafić.

Wiesz jak słysze takie teksty to odrazu wyobrażam sobie małego dzieciaka który płacze bo nie dostał jak reszta cukierka.............
w moim klanie latam samolotem oraz jeżdze czołgiem .........i wiem że trzeba wiecej ćwiczyć latanie niz jeżdzenie czołgiem ....to naprawdę wymaga godzin trenowania co zresztą Ci lotnicy potwierdzą..........jadąc czołgiem nie odczuwam żebym był dodatkiem do "super lotników"........i prawdę mówiąc zywotnośc w czołgu jest dłuższa niz w samolocie ...................więc możemy wrócic do tego tematu jak jush zaliczysz pare klanówek i zobaczysz ile może zdziałać ziemniak jak chce coś zdziałać...........i nie próbuje Ci tu wmawiać że jesteś cienki i że mało trenujesz poprostu wydaje mi sie że jeszcze nie zgłębiłes do końca tej gry...jak zreszta większość z nas.....

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2003, 09:55 

@Tin
Popatrz na posty wyżej wyraźnie piszecie, że ziemniaki to takie "sieroty" że nawet nie wiedzą do czego służy AA czy karabin "na czołgu".

Cytuj:
jadąc czołgiem nie odczuwam żebym był dodatkiem do "super lotników"........i prawdę mówiąc zywotnośc w czołgu jest dłuższa niz w samolocie

nie wydaje mi się - no chyba że nie umiesz latać.

Cytuj:
i nie próbuje Ci tu wmawiać że jesteś cienki i że mało trenujesz poprostu wydaje mi sie że jeszcze nie zgłębiłes do końca tej gry

... ale ja jestem cienki i wcale tego nieukrywam. W żadną gre nie grałem na statsy i dlatego nigdzie mnie nie znajdziesz na szczycie statystyk. Ja gram dla zabawy. Co do zgłębiania gry to może się mylisz bo już nie raz słyszałem, że jestem cziter bo potrafię z dużej odległości trafić biegnący i skaczący cel (ze snajpy), niestety wiem co to balistyka i różnica pinga plus loss (doświadczenie z AoT) dlatego udaje mi się trafiać w coś takiego co skacze jednocześnie biegnąc.
Poruszając temat chciałem dowiedzieć się opini innych "ziemniaków" co sądzą o lotnictwie no ale niestety lotnicy odebrali to jako zamach na ich samych.
Co do AA to dajcie mi Flakpanzer 38 SdKfz 140, Jagdpanzer 38 "Hetzer", albo Mobelwagen a z chęcią pogadam z lotnikami jak będę mógł się przenieszczać a nie stać w miejscu i liczyć że może nietrafi. W BF nie ma jednostek przeciwlotniczych mobilnych, chodzi mi o te z prawdziwego zdrzenia, a piloci (Polacy) głównie skupiają się na walce z ziemniakami niż ochroną ich. Na zachodnich serwach widziałem "profesjonalną" ochronę z powietrza ziemniaków ale tutaj to tylko się obrzuca błotem ludzi podkreślających widoczny minus w grze.

Temat miał dotyczyć zwiększenia realizmu w grze jak wskazuje temat ale zrobiliście z tego świętą wojnę tak wię z mojej strony EOT. Szkoda bo miło zapowiadała się dyskusja ale zawsze znajdzi się jakiś ... nieważne.
EOT.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2