@Tin
Popatrz na posty wyżej wyraźnie piszecie, że ziemniaki to takie "sieroty" że nawet nie wiedzą do czego służy AA czy karabin "na czołgu".
Cytuj:
jadąc czołgiem nie odczuwam żebym był dodatkiem do "super lotników"........i prawdę mówiąc zywotnośc w czołgu jest dłuższa niz w samolocie
nie wydaje mi się - no chyba że nie umiesz latać.
Cytuj:
i nie próbuje Ci tu wmawiać że jesteś cienki i że mało trenujesz poprostu wydaje mi sie że jeszcze nie zgłębiłes do końca tej gry
... ale ja jestem cienki i wcale tego nieukrywam. W żadną gre nie grałem na statsy i dlatego nigdzie mnie nie znajdziesz na szczycie statystyk. Ja gram dla zabawy. Co do zgłębiania gry to może się mylisz bo już nie raz słyszałem, że jestem cziter bo potrafię z dużej odległości trafić biegnący i skaczący cel (ze snajpy), niestety wiem co to balistyka i różnica pinga plus loss (doświadczenie z AoT) dlatego udaje mi się trafiać w coś takiego co skacze jednocześnie biegnąc.
Poruszając temat chciałem dowiedzieć się opini innych "ziemniaków" co sądzą o lotnictwie no ale niestety lotnicy odebrali to jako zamach na ich samych.
Co do AA to dajcie mi Flakpanzer 38 SdKfz 140, Jagdpanzer 38 "Hetzer", albo Mobelwagen a z chęcią pogadam z lotnikami jak będę mógł się przenieszczać a nie stać w miejscu i liczyć że może nietrafi. W BF nie ma jednostek przeciwlotniczych mobilnych, chodzi mi o te z prawdziwego zdrzenia, a piloci (Polacy) głównie skupiają się na walce z ziemniakami niż ochroną ich. Na zachodnich serwach widziałem "profesjonalną" ochronę z powietrza ziemniaków ale tutaj to tylko się obrzuca błotem ludzi podkreślających widoczny minus w grze.
Temat miał dotyczyć zwiększenia realizmu w grze jak wskazuje temat ale zrobiliście z tego świętą wojnę tak wię z mojej strony EOT. Szkoda bo miło zapowiadała się dyskusja ale zawsze znajdzi się jakiś ... nieważne.
EOT.