Teraz jest 14 lis 2024, 01:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 286 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2003, 11:57 

mina była, jeden wystrzał z działa czołgu wystarczył żeby ją zdetonować :D albo jeszcze inna sytuacja. jedziemy z nazinem czołgami po guadalcanal. samoloty nas męczą a my samoloty. po awanturze z jednym z nich mój czołg był do naprawy. nazi zaparkował przedemną i we dwuch spawamy mój czolg. nazi wsiadł do swojego ja dokończyłem dokręcać śruby, wsiadam do czołgu i bum : michał killed timejd nazin no more :? . taki pech że nazi zaparkował przedemna a lufa mojego tanka był wycelowana w tył jego czołgu. napewno juz sie to niektórym zdarzyło że po naprawie czołgu wkakiwaliście do niego i wypalił z działa. teraz pamiętam żeby zawsze w takich sytuacjach lufe wycelować w bezpieczne miejsce. :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2003, 14:04 

To wczoraj na meczu cb mielismy smieszna sytuacje...a wiec mecz mial sie zaczac lada chwila a Tin do mnie takim haslem "choc idziemy zajarac"
spalilismy spokojnie, ja przychodze pierwszy i zaczynam grac na loozie i zastanawiam sie co oni sie tak podniecaja na tym ts'ie przeciez jeszcze nie gramy, ale wypowiedzi na ts'ie byly mowione z takim przejeciem ze zapytalem sie niesmialo czy my juz gramy, ktos tam odpowiedzial "TAK!!!"

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2003, 14:14 

michał napisał(a):
napewno juz sie to niektórym zdarzyło że po naprawie czołgu wkakiwaliście do niego i wypalił z działa. teraz pamiętam żeby zawsze w takich sytuacjach lufe wycelować w bezpieczne miejsce. :lol:

To się zdarza dosyć często, szczególnie w pośpiechu.
Trzeba pamiętać aby przed wejściem do czołgu odczekać trochę z puszczonym lewym przyciskiem myszy.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2003, 18:17 
Moderator forum

MohammedZaherSzah napisał(a):
To wczoraj na meczu cb mielismy smieszna sytuacje...a wiec mecz mial sie zaczac lada chwila a Tin do mnie takim haslem "choc idziemy zajarac"
spalilismy spokojnie, ja przychodze pierwszy i zaczynam grac na loozie i zastanawiam sie co oni sie tak podniecaja na tym ts'ie przeciez jeszcze nie gramy, ale wypowiedzi na ts'ie byly mowione z takim przejeciem ze zapytalem sie niesmialo czy my juz gramy, ktos tam odpowiedzial "TAK!!!"

U nas kiedyś nowy rekrut zajarzył, że jusz gramy live dopiero po pierwszej rundzie (jak mielismy zmienić teamy). Myślał przez czas trwania rundy, że to dalej rozgrzewka. Ale wygralismy...

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2003, 20:17 

tez bym se zostal chetnie rekrutem jakiegos klanu, np. SPRGKWA-42
ale nie wiem czy mialbym czas na te "rozgrywki" z racji tego iz uczeszczam do maturalnej 3 klasy gimnazjum i w tym roku bede mial "przedsmak" matury :(

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2003, 20:26 

Cytuj:
SPRGKWA-42

To SPQR polaczylo sie z PRGK-42 oraz z WA? czemu nic o tej fuzji nie slyszalem?

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2003, 20:27 

Maciejek napisał(a):
np. SPRGKWA-42

A co to takiego?

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2003, 12:37 
Moderator forum

ehhh no i się wydało Maciejek nas rozszyfrował od 2 miesięcy pracujemy nad fuzją i własnie nową nazwą będzie SPRGKWA-42 zastanawialiśmy się jeszcze nad SPQRPRGKWA-42 ale wydała nam się za długa i stąd ten skrót ujawniony przez Maciejka.

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2003, 15:19 

za zdradzenie tajemnicy wojskowej Maciejek-pod ściane :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2003, 15:57 

hehe :lol: Napisalem ze swojej niewiedzy . Nie wiem dlaczego polskie klany nosza takie dziwne-niezrozumiale (dla mnie )nazwy. SPQR widzialem ostatnio na jakims filmie o cesarswie rzymskim, ale nie wiem co to oznacza.PRGK i WA to chyba jakies skroty, czy tak?

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2003, 16:20 

SPQRWA? :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2003, 16:36 

Maciejek napisał(a):
hehe :lol: Napisalem ze swojej niewiedzy . Nie wiem dlaczego polskie klany nosza takie dziwne-niezrozumiale (dla mnie )nazwy. SPQR widzialem ostatnio na jakims filmie o cesarswie rzymskim, ale nie wiem co to oznacza.PRGK i WA to chyba jakies skroty, czy tak?

SPQR

Senatus Populusque Romanus - co oznacza senat i lud rzymski. Chyba najbardziej pamiętany z herbu, noszonego przez rzymskie legiony. Występował też w dokumentach itp.

PRGK

To zapewne skrót od listy dyskusyjnej pl.rec.gry.komputerowe

WA

Skrót WILD ACES.

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2003, 16:36 

massca napisał(a):
SPQRWA? :)

Nie bluzgaj! :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2003, 18:12 

SPQRWAPRGK-42 skoro tak, no to moze taki tag ;]

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2003, 21:44 

dobra, najświeższy szalony styl wolny mial miejsce na filipinach:
wjechalem na lotnisko, zobaczylem jak przeciwnik śmiecił na końcu pasa startowego minami. bez namysłu docisnąłem gaz do dechy i postanowiłem staranować skurczybyka. rozpedziłem sie na maksa, koleś akurat stał tyłem. w ostatniej chwili wyskoczyłem, jeep cudem ominął minę, rozjechał gościa i zniknął za horyzontem - jak pewnie wiekszosc juz wie, lotnisko konczy sie dosyć gwałtownym uskokiem.

w całej akcji zdziwił mnie jednak brak eksplozji - w koncu zaraz po kąpieli w wodzie jeepy mają to do siebie ze wybuchają (no comment, tak bajdełej...) . podbiegłem do krawedzi i co sie okazało? że ziom który podkładał miny przypłynął amfibią, na której wylądował mój wózek, po czym oboje odpłyneli w podróż poślubną ....

wiiiiiicked, aaay ?

Obrazek

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 286 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2