Teraz jest 27 lip 2025, 12:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 01:15 

Mohamed ale bez jaj... poziom tej dyskusji staje się żenujący. W drugiej wojnie nikt też nie przechodził do drugiego teamu bo tam byli jego koledzy i nie dało się zalockować lotniska bo nikt się na nim nie odgrażał.

W sumie to doszedłem do wniosku że nie lubię map z niezajmowalnymi flagami... jak porażka to porażka, trudno, wytłukli nas... a nie takie czekanie na spawn... idiotyzm troche...

Leim

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 01:20 

ooo jak milo uslyszec cos takiego... dobrawek uaktualnij swojego informatora...bo te informacje niestety ale sa stare...sory ale co ty mozesz wiedziec o tym jak Ja gram :?: kiedy ja Cie ostatnio widzialem na serverze :?: hmm... niepamietam... :?:
Wybacz ale nie wiesz jak ja teraz gram a wiec prosze...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 01:23 

Leim a czy kiedys zauwazyles zebym zmienil team :?: bo ten w ktorym aktualnie jestem przegrywa ...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 02:34 

MohammedZaherSzah napisał(a):
ooo jak milo uslyszec cos takiego... dobrawek uaktualnij swojego informatora...bo te informacje niestety ale sa stare...sory ale co ty mozesz wiedziec o tym jak Ja gram :?: kiedy ja Cie ostatnio widzialem na serverze :?: hmm... niepamietam... :?:
Wybacz ale nie wiesz jak ja teraz gram a wiec prosze...

No wiesz - czasu najbardziej zalagowanego serwera Widmo nie pamiętasz - a jak widzę pinga > 100 nie wchodzę. Natomiast pamiętaj Mohammed, że w scenie uczestniczę czynnie... A nie kampiąc.. Więc swoje wiem...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 08:20 
Moderator forum

Mi tam kampienie nie przeszkadza - uważam wrecz, że jest wskazane (na przykład jak sie flagi broni). Jedynie nie kubie kampienia czołgiem w bazie - reszta IMO jest O.K. To nie Quake.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 10:07 

Dobrawek o co ci qwa chodzi :?: czlowieku :!: co ty wogule do mnie mowisz :?: zrozumiales to co napisalem wczesniej :?: Jesli nie to bardzo mi przykro... Czy ja ci gdzies zazucam ze nieudzielasz sie w scenie :?:
Nie bede wjezdzal na twoj poziom intelektoalny ale choc by z tego zdania powinienes zrozumiec "Wybacz ale nie wiesz jak ja teraz gram a wiec prosze..."

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 14:22 

Widocznie wie jak tak pisze...dlaczego mnie nikt nie posadza o kampienie...Raz tak grales to bedziesz juz chlopie z taka metka...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 15:20 

Kłódka sie prosi...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 20:05 

A ja sie ostatnio wkurzylem i chyba zaczne kampic czolgiem w bazie ;). Co za roznica czy w bazie jest czolg czy tez lata nad nia samolot. (oczywiscie z b. dobrym pilotem). Czolg rozwalic latwiej niz samolot ;).

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2003, 20:49 
Moderator forum

MohammedZaherSzah napisał(a):
Dobrawek o co ci qwa chodzi :?: czlowieku :!: co ty wogule do mnie mowisz :?: zrozumiales to co napisalem wczesniej :?: Jesli nie to bardzo mi przykro... Czy ja ci gdzies zazucam ze nieudzielasz sie w scenie :?:
Nie bede wjezdzal na twoj poziom intelektoalny ale choc by z tego zdania powinienes zrozumiec "Wybacz ale nie wiesz jak ja teraz gram a wiec prosze..."

Ale ja widzialem jak ten pan gra...Camper maxymalny na fragi łasy jak Kubus Puchatek na miodek...stal na moscie niedaleko tej flagi kolo mlyna na BOTB i zamiast ja przejac czekal az sie ludzie beda respawnowac i ich zabijal...hehe niezla gra i jaki Team play zero lamowatego grania dla fragow... :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2003, 22:42 

I dlatego ja gram na zachodnich serwerach. Panowie jak chcecie urzadzac sobie "trening" to grajcie na swoich serwerach z amknietych a jak gracie na otwartym to pomyślcie tez o tym , że nie jesteście sami i nie psujcie innym przyjemności z gry. Co to za przyjemność co chwile ginąć na respie.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2003, 00:48 
Moderator forum

Wielce żałosna dyskusja o dupie maryni - sprawa jest prosta jak drut Wojtas nie narzucisz nikomu TWOICH zasad, żeby grali tak jak ty chcesz ... tylko o to chodzi więc cały ten wątek to bezsensowne bicie piany. I nie traktuj tego jako przytyk tylko tak już niestety jest w grach sieciowych.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2003, 01:06 
Oldboy Battlefield.pl

zacytuje stara maxyme....
ekchm...
"Sie nie podoba? To wypad!!! 8) :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2003, 20:32 

Akurat na ciebie Mohammed i innych kilku to się wkurzyłem. Grałem se na PRGK-42 na mapie Tobruk i ja byłem w Allies a w axis ty i jeszcze kilku klanowiczów mianowicie Vegeta i Cattani42. w teamie allies były dwie osoby ja i ktoś jeszcze, a w axis 4, wołałem TEAMS! ale nikt nie reagował na moje prośby, inaczej mówiąc mieli to wszystko w d****. Jedyną reakcją Vegety było zwrócenie mi uwagi: "kaser nie klnij" bowiem użyłem wulgarnego słowa czego może nie powinienem był robić ale po prostu się wkurzyłem

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2003, 00:18 
Oldboy Battlefield.pl

no i? co z tego? nie dales im rady? z pozycji obronnej? cenki jestes... :wink:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2