Teraz jest 14 kwi 2025, 14:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 20:52 

Luki napisał(a):
Tutaj wychodzi postawa polskiego (chorego) społeczeństwa. Sponsoring nasz jest oficjalny, wszystko jest na podstawach prawnych. Co do banerku zmienilismy na mniejszy tak zeby forum bylo bardziej czytelne. Za wszelkie niedogodnienia przepraszamy.

To co zastosowali panowie z urazami (Bulldog, Gore) po odejściu z WILD_A to się nazywa ANTYREKLAMA. Prosimy o zdjecie tych banerków. Myślałem że wasza postawa bedzie bardziej dojrzała - szczególnie Twoja Bulldog.

Z szacuneczkiem Luki ale jak sami powiedzieliście możemy mieć w opisie to co chcemy!!! więc mamy!!! :)

A z drugiej strony kto ci powiedział że to jest antyreklama??? póki co nie widzę na naszym banerku żadnych zastrzeżonych znaków towarowych :)
A to że przypominają ten wasz no cóż przypadek :)

Luki napisał(a):
dragon i ekipa - dobrze się bawicie? Zazdrość zżera co nie? Powiem tylko tyle że nasz sponsor jest oficjalny - a Wy musicie się w pewien sposób dowartościować. Żałosna postawa "dorosłych" ludzi. Wcale nie lepszy jest też wielki moderator forum - Pan Okota

Luki owszem wszyscy wam zazdrościmy i teraz ubolewamy że wy macie oficjalnego sponsora, normalnie czuję się źle bo wasz jest oficjalny.... :twisted:

A to że się po mnie tego nie spodziewałeś...no cóż ja po was tego co było też nie ..... :twisted:

a teraz troszku z innej strony, nie wiem ale nie wydaje mi się żeby umieszczanie reklam jakiegokolwiek towaru na forum czy to stronie WWW bez zgody właściciela było dokońca zgodne z prawem(chyba że macie zgodę), no ale prawnikiem nie jestem i mam prawo się mylić :)

Ostatnio edytowano 5 mar 2004, 20:59 przez Bulldog, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 20:55 

Hmmm - pancho - myslalem ze jestes powaznym czlowiekiem ale to co tu wypisujesz jest zalosne !!!!!!!!!! - zawisc wychodzi ci taksamo jak sloma z botow . Ty jestes cl spqr ??????? :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 20:55 

Bulldog po prostu zżera Cię zazdrość. Nie spodziewałem się po Tobie tak żałosnej postawy - po naszej rozmowie myślałem że jednak jesteś spoko koleś i bardzo żałowałem pewnych decyzji - ale widze że niesłusznie.

Myśmy zmienili nasze banerki - na waszą prośbę. Więc ja Was też proszę o zmianę.

Ostatnio edytowano 5 mar 2004, 20:57 przez Luki, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 20:57 

chce powiedzieć że to już jest kłotnia i może zróbcie coś z tym bezsensownym tematem zanim dojdzie do poważniejszych słów a nawet rękoczynów!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 21:00 

FranticPL napisał(a):
Hmmm - pancho - myslalem ze jestes powaznym czlowiekiem ale to co tu wypisujesz jest zalosne !!!!!!!!!! - zawisc wychodzi ci taksamo jak sloma z botow . Ty jestes cl spqr ??????? :lol: :lol: :lol:

No ty byłeś :) :) :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 21:03 

Bulldog jesteś niedoinformowany.
Przede wszystkim Frantic nie był żadnym CL-em tylko vCL-em i odszedł na własną prośbę więc proszę bez żadnych aluzji.

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 21:05 

Jak tak dalej pójdzie to ilośc przybywających postów wyrówna znany z niedalekiej przeszłości temat kłotni pomiedzy dwoma klanami. Jak tak samo będzie na LAN Party to ja współczuje....

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 21:06 

Luki napisał(a):
Bulldog jesteś niedoinformowany.
Przede wszystkim Frantic nie był żadnym CL-em tylko vCL-em i odszedł na własną prośbę więc proszę bez żadnych aluzji.

no i ?? alesz gafa przepraszam wszystkich bo popełniłem gafę !!!! :oops: HAHA

Ostatnio edytowano 5 mar 2004, 23:54 przez Bulldog, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 21:07 

Dziękuję Bulldog :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 21:07 

Ethan napisał(a):
Niestety Pancho twoja robotka jest slabej jakosci

Cóż, zrobiona w 10 sekund i za friko. Cudów nie oczekuj :D

Ethan napisał(a):
i powiem ci jedno przestan wtykac nos w nie swoje sprawy. Znajdz sobie jakies konkretne zajecie.
Pancho to co ja sobie zamieszcze na obrazku to jest moja prywatna sprawa a Tobie nic do tego.

Szanuję poczucie dumy, choć muszę powiedzieć zabawnie wygląda - "idź sobie Pancho! Gówno mnie obchodzi Twoje zdanie! Będę robił co mi się podoba", po czym banner zmienia się z gigantycznego, kłującego w oczy neonu w spokojny, stonowany, do zaakceptowania podpis. Choć pewnie nigdy się do tego nie przyznasz, ja sobie mówię, że to też zasługa moich wylanych piseli, powyżej :D Powiedzmy, że nadal nie akceptuję reklam na publicznym forum, ale jak są w takiej formie jak teraz, to was chociaż nie roztrzelam :wink: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 21:08 

Wojt_PL napisał(a):

Ehh Wojt ...

Jak byłeś w SPQR vCL to mówiłeś piękne rzeczy o Wild_A a teraz co?? ehh :lol: :lol: :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 21:11 

pancho wiele osób prosiło o zmniejszenie tego banera to nie jest wcale twoja zasługa..........

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 21:12 

Cytuj:
Ehh Wojt ...

Jak byłeś w SPQR vCL to mówiłeś piękne rzeczy o Wild_A a teraz co?? ehh
UUUU jaki lodzik :twisted: ale sie zadyma szykuje

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 21:13 

[SPQR]Titus napisał(a):
Wojt_PL napisał(a):

Ehh Wojt ...

Jak byłeś w SPQR vCL to mówiłeś piękne rzeczy o Wild_A a teraz co?? ehh :lol: :lol: :roll:

a teraz pstro :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 21:14 

Pancho napisał(a):
Ethan napisał(a):
Niestety Pancho twoja robotka jest slabej jakosci

Cóż, zrobiona w 10 sekund i za friko. Cudów nie oczekuj :D

Ethan napisał(a):
i powiem ci jedno przestan wtykac nos w nie swoje sprawy. Znajdz sobie jakies konkretne zajecie.
Pancho to co ja sobie zamieszcze na obrazku to jest moja prywatna sprawa a Tobie nic do tego.

Szanuję poczucie dumy, choć muszę powiedzieć zabawnie wygląda - "idź sobie Pancho! Gówno mnie obchodzi Twoje zdanie! Będę robił co mi się podoba", po czym banner zmienia się z gigantycznego, kłującego w oczy neonu w spokojny, stonowany, do zaakceptowania podpis. Choć pewnie nigdy się do tego nie przyznasz, ja sobie mówię, że to też zasługa moich wylanych piseli, powyżej :D Powiedzmy, że nadal nie akceptuję reklam na publicznym forum, ale jak są w takiej formie jak teraz, to was chociaż nie roztrzelam :wink: :lol:

No widzisz Pancho kompromis jest wszedzie mozliwy, ja Ci pisalem ze zmienimy banerki i tak tez zrobilismy no coz szkoda ze kazdy musial napisac pare ostrych slow od siebie.

Titus lepiej nie poruszaj tego co bylo w przeszlosci chyba ze chcesz dalej prowadzisz jakies dziwne spory. Najgorsze jest Titus gdyz przeszlosc poprzez terazniejszosc ma wplyw na przyszlosc wtedy nigdy nie bedzie normalnosci.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2