Luki napisał(a):
Tutaj wychodzi postawa polskiego (chorego) społeczeństwa. Sponsoring nasz jest oficjalny, wszystko jest na podstawach prawnych. Co do banerku zmienilismy na mniejszy tak zeby forum bylo bardziej czytelne. Za wszelkie niedogodnienia przepraszamy.
To co zastosowali panowie z urazami (Bulldog, Gore) po odejściu z WILD_A to się nazywa ANTYREKLAMA. Prosimy o zdjecie tych banerków. Myślałem że wasza postawa bedzie bardziej dojrzała - szczególnie Twoja Bulldog.
Z szacuneczkiem Luki ale jak sami powiedzieliście możemy mieć w opisie to co chcemy!!! więc mamy!!!

A z drugiej strony kto ci powiedział że to jest antyreklama??? póki co nie widzę na naszym banerku żadnych zastrzeżonych znaków towarowych

A to że przypominają ten wasz no cóż przypadek

Luki napisał(a):
dragon i ekipa - dobrze się bawicie? Zazdrość zżera co nie? Powiem tylko tyle że nasz sponsor jest oficjalny - a Wy musicie się w pewien sposób dowartościować. Żałosna postawa "dorosłych" ludzi. Wcale nie lepszy jest też wielki moderator forum - Pan Okota
Luki owszem wszyscy wam zazdrościmy i teraz ubolewamy że wy macie oficjalnego sponsora, normalnie czuję się źle bo wasz jest oficjalny....
A to że się po mnie tego nie spodziewałeś...no cóż ja po was tego co było też nie .....
a teraz troszku z innej strony, nie wiem ale nie wydaje mi się żeby umieszczanie reklam jakiegokolwiek towaru na forum czy to stronie WWW bez zgody właściciela było dokońca zgodne z prawem(chyba że macie zgodę), no ale prawnikiem nie jestem i mam prawo się mylić