Teraz jest 17 kwi 2025, 20:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 10:47 

to pawda niedosyt jest :( bylo zbyt duzo nowych geb i z byt malo czasu, aby wszystkich zapoznac - a w kazdym razie zapoznac tak, aby zapamietac ich geby :D Z gory przepraszam wszystkich z ktorymi zapoznawalem sie po raz drugi i tych, ktorych nie poznam na ulicy :D Poprostu za duzo nowych twarzy, aby po zwyklym czesc zapamietac czyjs wyglad :/ :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 11:23 

bcj napisał(a):
to pawda niedosyt jest :( bylo zbyt duzo nowych geb i z byt malo czasu, aby wszystkich zapoznac - a w kazdym razie zapoznac tak, aby zapamietac ich geby :D Z gory przepraszam wszystkich z ktorymi zapoznawalem sie po raz drugi i tych, ktorych nie poznam na ulicy :D Poprostu za duzo nowych twarzy, aby po zwyklym czesc zapamietac czyjs wyglad :/ :D

A ja pamietam, Warsawa, siedzial kolo mnie caly czas i lamil. No i Colara, biedny nie byl wesoly, a jeszcze pizze mu zezarli :lol: .

Spoko zapamietalem (staralem sie) jak najwiecej ludzi, ale faktycznie moze byc, ze sie nie poznamy na ulicy, ale jeszcze ze 2-3 takie imprezy i bedzie kul :D .

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 12:09 

hehehe ja pamietam wszystkich :D
A szczegolnie Kaspara i Torga :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 12:13 

KasereK napisał(a):

ojej.. cos ci musieli zrobic zlego.. traumatyczne przezycia beda, co? ;]

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 12:17 

Pan Szmata napisał(a):
KasereK napisał(a):

ojej.. cos ci musieli zrobic zlego.. traumatyczne przezycia beda, co? ;]

Lol :)
To jeszcze nic... ciesze sie tylko ze nie pojechalem z Krizem i chlopakami z Czech na farme :)
hehe... juz sie zapisalem do psychologa :>

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 12:19 

Imprezka zajebista :) super było poznać ludzi z którymi się grało.
Jedyna co było zchrzanione to system rozgrywek: masa ludzi przyjechała z bardzo daleka, a tu rozgrywki pucharowe.... :( .... czyli niektórzy zagali tylko 40 minut i tyle (dobrze że nie ja ;) ).... lipa... Najpierw powinny być rozgrywki grupowe, bo w koncu o to tu chodzi zeby pograć. Ktoś powie za mało czasu? A niech impreza trwa 2 dni ;) Zresztą uważam że i tak byśmy sie wyrobili. Było sporo opuźnien a i tak finał był na kilka godzin przed planowanym czasem.
Z innych nie dociagnięć:
-było sporo zagubionych osób z których stworzyło by sie jeszcze z 2, 3 teamy, trzeba tylko bylo poprostu nad tym trochę zapanowac, ogłosić przez radio że są skłądana zespoły z bezklanowców.... a tak część ludzi się szwendała
-niby drobnostka, śmietnika się niedoświadczyło....
-jakiś automat z napojami też by się przydał

Ale pozatym było SUPER!!! Pozdrawiam wszystkich których poznałem twarz w twarz i tych których nie :)

PS. Nieżle sie zlamiłem w 1/8 z ejw.r :oops: Która menda ;) podchrzaniła mi M-10? bo tak się na siebie wk...em że nawet nie zauważyłem kto mnie zabił i zawinął czołg :evil: Taki lamerski numer na lanie - MAX. shit happens....

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 12:39 

MataDor napisał(a):
Imprezka zajebista :) super było poznać ludzi z którymi się grało.
Jedyna co było zchrzanione to system rozgrywek: masa ludzi przyjechała z bardzo daleka, a tu rozgrywki pucharowe.... :( .... czyli niektórzy zagali tylko 40 minut i tyle (dobrze że nie ja ;) ).... lipa... Najpierw powinny być rozgrywki grupowe, bo w koncu o to tu chodzi zeby pograć. Ktoś powie za mało czasu? A niech impreza trwa 2 dni ;) Zresztą uważam że i tak byśmy sie wyrobili. Było sporo opuźnien a i tak finał był na kilka godzin przed planowanym czasem.
Z innych nie dociagnięć:
-było sporo zagubionych osób z których stworzyło by sie jeszcze z 2, 3 teamy, trzeba tylko bylo poprostu nad tym trochę zapanowac, ogłosić przez radio że są skłądana zespoły z bezklanowców.... a tak część ludzi się szwendała
-niby drobnostka, śmietnika się niedoświadczyło....
-jakiś automat z napojami też by się przydał

Ale pozatym było SUPER!!! Pozdrawiam wszystkich których poznałem twarz w twarz i tych których nie :)

PS. Nieżle sie zlamiłem w 1/8 z ejw.r :oops: Która menda ;) podchrzaniła mi M-10? bo tak się na siebie wk...em że nawet nie zauważyłem kto mnie zabił i zawinął czołg :evil: Taki lamerski numer na lanie - MAX. shit happens....
Dobrze ze sie odezwałes w tej sprawie bo tez nie zauważyłem komu go zabieram :wink:

p.s stałem za Toba i czekałem w spokoju jak go naprawisz a potem juz wiesz co było

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 12:54 

Pawel SS napisał(a):
Dobrze ze sie odezwałes w tej sprawie bo tez nie zauważyłem komu go zabieram :wink:

p.s stałem za Toba i czekałem w spokoju jak go naprawisz a potem juz wiesz co było

:? MAX. Jeszcze niby sprawdziłem teren czy mogę naprawiać...
nie mówiąc że ci go jeszcze trochę naprawiłem.... Makabra :wink:
niechciało mi się tracić czasu na podłożenie miny na czas naprawy i wyszło... Dobrze że cię szybko zdjęli. Ten numer rozwalił mi trochę nastruj na lanie... :oops: och, to lolkowanie :lol:
Ale generalnie to gratulacje :)

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

Ostatnio edytowano 15 mar 2004, 13:08 przez MataDor, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 13:03 

Ja tez zauwazylem ze locki na lanie byly szybko zalozone, jakies czity czy co :lol: .

A nie zapomne jak Coug przejal czolg (na Satlinie), a Pepsee chcial dobrze i biedny Cougar dostal z parowy :D . Ale takie humorystyczne wstawki byly jak najbardziej na miejscu, super extra, fajnie, powtorze sie kolejny raz, chcemy wiecej :) .

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 13:05 

MataDor napisał(a):
Było sporo opuźnien a i tak finał był na kilka godzin przed planowanym czasem.

Final byl zaplanowany na 20:30 i odbyl sie mniejwiecej w poblizu tej godziny). Generalnie mimo wielu opoznien (rekordem byl mecz Gather kontra Enclave SE, gdzie z powodu padu kompa opoznienie siegnelo ponad 40 min.) wszystko szlo mniejwiecej wg. planu. To co powiedzmy wypadlo - to rozgrywki TP kontra wszyscy chetni - no ale... hmm, pod koniec wlasciwie nikt juz nie mial sily grac.

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 13:17 

Zabrakło także pokazu przedpremierowego Battlefield Vietnam.
Chyba organizatorzy zrozumieli że na tym sprzęcie niezbyt dobrze wypadlaby taka prezentacja - z powitalnym skrinem typu "Wykryto sterowniki Nvidia 52.03 (czy jakie tam były zainstalowane) które są niekompatybilne z Battlefield Vietnam :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 13:29 

Niezly byl tez numer na Battleaxe. Preto zdjął ze snajperki czołgiste strzelającego z mg do samolotów. Snajperka na plecy i biegiem w dół po czołg. Biegnie ile sił w nogach, już 50 metrów, już 40 metrów, pot się leje, już 30 metrów, już 20 metrów, piach w butach, już 10 metrów... przelecial jerry i zbombardowal pojazd. Cóż... Preto pokręcił głową i potruchtał spowrotem na pozycję strzelecką :D

I małe zdjęcie części SPQR podczas zabawy u Yrka :lol:

Obrazek
Od lewej do prawej
Gora - jerry, DRU, Ewelkaaaa (tam z tyłu jest schowany Yrek), Anj, Carlos, Pancho, Preto
Dol - Titus, Kal-El, Marcin, Strzelec

Ostatnio edytowano 15 mar 2004, 16:05 przez Pancho, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 15:01 

Piasecznik napisał(a):
Zabrakło także pokazu przedpremierowego Battlefield Vietnam.
Chyba organizatorzy zrozumieli że na tym sprzęcie niezbyt dobrze wypadlaby taka prezentacja - z powitalnym skrinem typu "Wykryto sterowniki Nvidia 52.03 (czy jakie tam były zainstalowane) które są niekompatybilne z Battlefield Vietnam :)

Piasek, przeciez w salce pierwszej po lewo od wejscia wszyscy caly czas grali w Vietnama :D I chodzila nawet opinia, ze Vietnam chodzil lepiej na tamtych kompach niz BF1942

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 15:07 

bcj napisał(a):
I chodzila nawet opinia, ze Vietnam chodzil lepiej na tamtych kompach niz BF1942

E tam, nie umieli wycisnac 7 potow z tego co bylo, jak sie poprzestawialo tu i tam to bylo calkiem znosnie :wink: .

A z tego co ja slyszalem to ustawienia graficzne i dzwiek bylo zjechane do minimum.

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 15:27 

BCJ grali wszyscy Ci którzy nie mieli innego zajęcia. My cały czas mieliśmy zajęcie.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2