bcj napisał(a):
bAd napisał(a):
W takim razie ustalenia typu bazooka only, czy M1, czy noze tez nie maja sensu?
jasne, ze maja sens - umilaja rozgrywke i podnosza skilla, ale wszystko na rozsadnych zasadach

tj. trzeba sie spodziewac, ze na otwartym serwie moga dolaczyc ludzie, ktorzy po pierwsze nie wiedza, ze byly wczesniej jakies ustalenia a po drugie maja zawsze prawo do nie zastosowania sie... i co nie jest powodem do wyzywania ich od najgorszych i kickowania... nie wiem dlaczego we wszystkich jest tyle nienawisci...
Po pierwsze nie twierdze, ze pierwsza reakcja na kogos, kto sie nie podporzadkowuje zasadom to kick plus ban. Oczywiscie, ze trzeba walic na czacie `no tanks` do skutku. Kick wtedy, gdy spotkamy sie z odpowiedzia negujaca

bcj napisał(a):
gralem sobie kiedys na serwerku puppy no tanks - umowilismy, sie ze gramy tylko na bazooki... ale po 10 min dolaczyla sie juz masa ludzi nic nie robiaca sobie z tych ustalen... na naszym serwie polecialy by juz kicki i zwyzywano by polowe graczy... tam jakos podeszli wszyscy na luzie.. czesc grala bazookami a czesc assaultami i mimowszysko nadal zabawa byla swietna !
Po drugie jezeli wiekszosci odpowiadala taka sytuacja to nie widze powodow, zeby ja zmieniac. Podkreslam, ze caly czas chodzi tutaj o glos wiekszosci, a nie o glos wszechmogacego admina (ktory niestey czasami musi wziasc spawy w swoje rece). Dolaczyla mas aludzi no i git. Ciezko zrobic w sumie akcje bazukas only gdy na serwie sa 32 osoby roznych narodowosci. Dodam, ze no tanks w powyzszej sytuacji rowniez mija sie z celem.
SzAq napisał(a):
bAd napisał(a):
Sory chlopaki ale spedzajac 95% naszego zycia
Idz sie leczyc ;p bo jezeli to prawda to jest z toba zle ...;o
Heheh.. postulat ten powinienes skierowac do wiekszosci tu obecnych

Z soba wlacznie

[mam nadzieje, ze czujemy pismo nosem

]
Podsumowujac:
Tak naprawde
it IS simple. Nie wiem czemu tak to wszystko komplikujecie. Whatever..