Teraz jest 6 kwi 2025, 01:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2004, 20:50 
Oldboy Battlefield.pl

LameBoy napisał(a):
co do samego jeźdzenia snajperem czołgiem to tam powiem ze zawsze to bezpieczniej sie takiemu dostać do miejsca skąd ma snajpić a nie ze przez pół mapy przedyma a tu nagle ktos wyskoczy z mp40 i go skosi po dupie a ten nawet reloada nie zdazy zrobic po pierwszym niecelnym strzale ;)

wszystko ma swoje uzasadnienie

taaa
uzasadnienie:
jestes dupa nie sniper...

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2004, 00:28 
Moderator forum

sqandal.. w biauy dzien.. 8)

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2004, 21:54 

Okota napisał(a):
LameBoy napisał(a):
co do samego jeźdzenia snajperem czołgiem to tam powiem ze zawsze to bezpieczniej sie takiemu dostać do miejsca skąd ma snajpić a nie ze przez pół mapy przedyma a tu nagle ktos wyskoczy z mp40 i go skosi po dupie a ten nawet reloada nie zdazy zrobic po pierwszym niecelnym strzale ;)

wszystko ma swoje uzasadnienie

taaa
uzasadnienie:
jestes dupa nie sniper...

a kto powiedział ze to ja jestem? wez tam wiesz, forum "wszystkowiedzący okota" sobie jebnij i będzie git :D

co do dupy nie snajpera czy cos naprawde warto zwrócic uwagę ze grę kupują, i w grę grają nie tylko super-uber-master wymiatacze pokroju okoty tylko normalni ludzie którzy sobie chca pograc, i nie zawsze trzeba im od razu wytykac ze mają złe intencje, ze chca lamic, oni sie po prostu uczą - i rozumiem poirytowanie wielkich mistrzów ale kazdy kiedyś zaczynał, a jak taki master tego nie rozumie i nie jest w stanie dostrzec takiego naturalnego porzadku rzeczy ze ktos po prostu jak kupuje gre to rzadko kiedy spędza miesiąc czasu na przeczytanie wszystkich postów na forum zeby wiedziec co jest be a co jest miodzio, po prostu ktos włacza gre i gra, jednym wychodzi to lepiej, innym gorzej, bywa. I takie wytykanie przesadzone tego i mówienie jak cie irytuje to że ktoś jest nowicjuszem to jest po prostu buractwo, inaczej sie nie da nazwac czegoś jak komuś słoma z butów wyłazi gdy jego rozum staje sie mniejszy od ego :) proste.

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2004, 22:05 
Oldboy Battlefield.pl

ano nikt nie powiedzial... ja mowilem o tym ktosiu :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2004, 01:02 
Maskotka BF.pl

LameBoy napisał(a):

czołg to nie taxi...

Cytuj:
jedno co mnie bardzo wqrwia na polskich serwach to to jak sie woła "medic" to każdy ma cie w dupie.... ale to już inna bajka bo chyba wszędzie tak na swiecie jest, nie tylko u nas ;)
czuje ze jestem jedynym medykiem który przebiegnie pod ostrzałem przed czołgiem z apteczką na dłoniach zeby podreperować zdrowie jakiemuś dzielnemu panzergrenadierowi albo mimo ciezkiego bombardowania bohatersko polegnie niosąc pomoc rannym kolegom snajperom :D

Nie jesteś jedynym medykiem, który leczy innych... fakt faktem rzadko spotyka się medyków, którzy leczą ludzi, gdy Ci nawet nie zdąrzyli zawołać o medyka, ale jeśli na serwie zawołasz 'medic', to raczej znajdzie się ktoś, kto Cię uzdrowi... Jeśli jednak wołasz i nikt nie przybywa na ratunek, to nie znaczy od razu, że medycy w Twoim teamie są chamscy albo myślą tylko o sobie - czasami ktoś nie zdąrzy przybyć na ratunek, albo jest za daleko, żeby Ci pomóc, albo sam ma problemy - bo aktualnie walczy z wrogiem i nie może powiedzieć przeciwnikowi: "Poczekaj chwilę, mój mnie wzywa, zaraz wracam" :P ... Pamiętaj, to jest wojna, a Ty nie jesteś jedyną osobą w teamie - każdy tutaj walczy i musi przede wszystkim zatroszczyć się o swoją skórę, a poza tym... jeśli Ty potrzebujesz w danej chwili medyka, nie znaczy, że ktoś w tym samym czasie też go nie potrzebuje - i wtedy jakiś medyk ma 2 soby do wyleczenia i musi wybrać, której osobie ma najpierw pomóc i nie zawsze to Ty będziesz tą pierwszą osobą...

Dobra rada: jeśli grasz medykiem, to rób tak jak do tej pory robiłeś - staraj się pomagać innym gdy tylko możesz, w ten sposób Ci, którym pomogłeś w przyszłości pomogą Tobie i innym - z wdzięczości za Twą wcześniejszą pomoc... a inni medycy będą mieli przykład, jak należy grać tą profesją...

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2004, 02:24 

Cytuj:
ale jeśli na serwie zawołasz 'medic', to raczej znajdzie się ktoś, kto Cię uzdrowi... Jeśli jednak wołasz i nikt nie przybywa na ratunek, to nie znaczy od razu, że medycy w Twoim teamie są chamscy albo myślą tylko o sobie

hehe propo myslenia o sobie ostatnio gralem na serwie,stalem obok medyka i wolalem zeby mnie uleczyl to mi napisal ze NIE BO TO JEST JEGO APTECZKA.Co za burak.Chcialem tego kola serdecznie pozdrowic ty zas!@$#y buraku <sałuski> ;p

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2004, 02:33 
Moderator forum

PRO_BuBu napisał(a):
hehe propo myslenia o sobie ostatnio gralem na serwie,stalem obok medyka i wolalem zeby mnie uleczyl to mi napisal ze NIE BO TO JEST JEGO APTECZKA.Co za burak.Chcialem tego kola serdecznie pozdrowic ty zas!@$#y buraku <sałuski> ;p

Fajnie, jeśli podałbyś ksywkę, bo to naciągane jest IMO :P Jeśli stoisz obok medyka, a on się leczy, to najpierw uzdrowi Ciebie...

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2004, 02:49 

Cytuj:
hehe propo myslenia o sobie ostatnio gralem na serwie,stalem obok medyka i wolalem zeby mnie uleczyl to mi napisal ze NIE BO TO JEST JEGO APTECZKA.

hehe zacznij grac w FH tam nie ma medykow to sie przyzywczaisz :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2004, 02:52 

koles mial 100%energii i powiedzial ze mi jej nieda a ksywy niestety niepamietam,zaczalem lac na kolesia i tyle :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2004, 03:37 

lady vicky napisał(a):
fakt faktem rzadko spotyka się medyków, którzy leczą ludzi, gdy Ci nawet nie zdąrzyli zawołać o medyka, ale jeśli na serwie zawołasz 'medic', to raczej znajdzie się ktoś, kto Cię uzdrowi...

3a po prostu zwiększyć nakłady na Służbę Zdrowia. ;)
W zasadzie to i tak lepiej niż w realu, bo gdy zadzwoni się po karetkę ("MEDIC!") to przyjeżdża czasami nawet po 45 minutach :P... Więc co tu narzekać? Virtualna rzeczywistość zawsze jest lepsza ;).

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2004, 11:14 
Maskotka BF.pl

PRO_BuBu napisał(a):
koles mial 100%energii i powiedzial ze mi jej nieda a ksywy niestety niepamietam,zaczalem lac na kolesia i tyle :D

No wiesz... buraki wszędzie się znajdą, ale fakt, że jeden tak się do Ciebie odezwał, nie znaczy, że wszyscy medycy to świnie. Ja zawsze staram się pomagać - jak ktoś zawoła 'medic', to czasami biegnę przez pół mapy, żeby kolesia uzdrowić, tak samo jeśli widzę że jest tank i jakiś z moich jest antytankiem i z nim walczy, to biegam naokoło niego i go leczę... to samo jeśli jakiś asflat/medyk ostrzeliwuje się z wrogiem, to stoję gdzieś obok ukryta i go leczę... I wiem, że nie tylko ja tak robię, bo wiele razy jak potrzebowałam medyka, to mnie jakiś uleczył - i nie to nie tylko wtedy, gdy go wołałam (chociaż takie sytuacje zdarzają się rzadko).
A poza tym... nie tylko medycy powinni nieść pomoc swoim - także inżynierowie - i sytuacja z inż. jest taka sama jak z medykami - czasami się woła inż. kilka razy i żaden nie przyjdzie na pomoc, czasami od razu jakiś się znajdzie gdzieś blisko i przybiegnie naprawić mojego tanka, a zdarzają się sytuacje, że jakiś inżynier sam z własnej woli, niewołany, nareperuje mi sprzęt...
Jeśli chcesz żeby na serwerach ludzie grali teamowo i sobie wzajemnie pomagali, to sam tak graj - inni (nie wszyscy, ale przynajmniej część) zobaczą, że tak robisz i zaczną brać z Ciebie przykład...

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2004, 11:28 

Lady vicky napisala:

Cytuj:
No wiesz... buraki wszędzie się znajdą, ale fakt, że jeden tak się do Ciebie odezwał, nie znaczy, że wszyscy medycy to świnie

Ja niemowie ze wszyscy inż.i medycy to swinie ja podalem tylko przyklad,co mi sie zdarzylo na serwie.Lady Vicky ja robie podobnie jak ty bo to jest gra zespolowa a nie jakas chamówa,jak moge to staram sie pomoc

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2004, 12:59 

a mnie podku***a jak Czterech Pancernych (+ pies) czeka na tanka, a tymczasem przeciwnik zajmuje flagi...

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2004, 16:58 

heh ja tam jako inzymiare zazwyczaj gram i pojazdy naprawiam jak sa zepsute ale podczas akcji czasami sie zdaza ze jak sie ostrzeliwuja koncze z pociskiem w pysku albo czolgista mnie przejedzie :lol: a raz inny inzymier wpakowal mi kulke bo naprawial tanka chcialem pomoc a on myslal ze mu tanka ukrade...
takrze na medykow inzymierow nie ma co nazekac latwego zycia nie maja :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2004, 17:18 

To ja raz niedawno grałem medykiem , patrze że koleś ma 33% no to go leczę a ,że na stojąco go nie będe leczył bo pełno snajperów to skaczę wkoło niego...koleś lekko zdezorientowany ,chyba nie wiedział o co chodzi i co się dzieje zaczął do mnie strzelać :shock: . Niestety koleś jakoś mnie trafił i poległem lecząc go :?

Heh...mogłem zapytać: "Czy mogę Cię uleczyć?" :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2