Ejjj loodzie.... podejdzcie do tego z dystansem - gdy PB sie nie moze updatowc wtedy kickuje z komunikatem "losing packiet looss" ( co sie dzialo podczas ostatniego spara 3C z FS ) .
Gdy PB kickuje za "GAMEHACK" dla mnie sprawa jest oczywista - dla CB tez i za to sie leci z CB , dostaje sie globalnego bana itd .
Prosze wiec nie mowic ze znowu Frantic robi "burde" na forum .
Jestem na cziterow bardzo uczulony i kazdy cziter jest dla mnie PIE#####YM cziterem .
Wy natomiast podchodzicie do tego tak : Koalas jest za cienki na czitera wiec to na pewno blad PB
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
..... a moze Koalas jest tak slaby ze postanowil troche poexperymetowac ze swoim skillem
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
- nie mi to rozstrzygac .
Screen ktory zrobilem jest dla mnie dowodem na uzywanie przez Koalasia czitow i to on teraz powinien nam udowodnic ze jest inaczej .
Koalas - mysle ze powinienes podziekowac loodzia ktorzy w Ciebie wierza i czekaja na oficjalne stanowisko loodzi od PB . Samo Twoje tlumaczenie ze to jakas pomylka jest dla mnie strasznie dziecinne . W takim wypadku to Mayek powinien sobie pluc w brode ze sie przyznal ze posiadal takie "gowno" na dysku , gosc z rizla powinien podac CB do sadu o pomowienie i cala reszta cziterow ktorym PB dal globalnego bana powinne zadac od PB nowej gry i "zadosc-uczynienia" .
Bardzo sie dziwie loodza ktorzy bardziej wierza czlowiekowi u ktorego PB wykryl czita niz samemu PB .
PB to jedyny sposob na wykrycie czitera w bf'ie i jest on dla mnie wyznacznikiem. Jesli na servie gra 30 osob i nikogo PB nie kopie za czity to wierze ze gram z uczciwymi loodzmi , jesli natomiast jest kick/ban za "GAMEHACK'a" to znak ze na servoie byl cziter.
I powtorze po raz ostatni - albo bedziemy wierzyli loodzia ktorych kopnol PB za czity a oni mowia ze to blad PB albo bedziemy wierzyli ze jesli PB kopie za czity to kopnol czitera .
Jesli zostajemy przy pierwszej opcji to "chulaj dusza - piekla nie ma" - wszystkie lamy teraz instaluja czity i jazda - przeciez PB jest omylny
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
.