mcmt napisał(a):
Wszystko co napisalem w prywatnej wiadomosci, bylo kierowane do ciebie a nie do sceny, ale skoro chciales aby sprawa ujrzala swiatlo dzienne, prosze bardzo (oczywiscie o zgode rowniez mnie nie zapytales).
Do wiadomosci, ktora ci napisalem dodam tylko, ze bardzo pokrzyzowales mi plany co uwazam za bardzo niegrzeczne, poniewaz nie znales moich zamiarow na te wiosne dotyczacych tego typu imprez.
Inna sprawa, tak jak zreszta pisales, organizujesz to w identyczny sposob jak ja tobie pokazalem i nawet nie zapytales lub chocby poinformowales mnie, ze cos takiego planujesz.
Ponadto uwazam, ze przeniesienie tej notki, ktora napisalem tobie w privie bylo tym bardziej nietaktowne i niesmaczne, poniewaz tak jak z jej sensu wynika nie mam zamiaru psuc scenie zabawy i w jakikolwiek sposob niedopuscic do odbycia sie imprezy a oczywiscie mam takie mozliwosci jesli chodzi o klub E24.
Generalnie korzystasz z moich znajomosci oraz uzywasz mojego imienia w wielu sprawach, ktore zalatwiasz.
Powtorze zatem:
Milej zabawy.
Prosze o nie interpretowanie mojej wypowiedzi tylko o odczytanie zawartej tresci, poniewaz to co napisalem jest odpowiedzia na wiekszosc pytan i watpliwosci zawartych w poprzednich postach.
Poniewaz sprawa jest powazna prosze tez o nie wypowiadanie sie osob postronnych w sposob "abstrakcyjny".
Jedyna rzecz ktora dodam do mojej wypowiedzi to wytlumaczenie, dlaczego moje plany zostaly tak brzydko i bez pytania pokrzyzowane; Mianowicie mialem zamiar niedlugo w podobny sposob zorganizowac impreze multiBattlefieldowa (BF1942 + BFV + BF2) a znajac siebie najprawdopodobniej udaloby mi sie to. Nie przewidzialem i nie spodziewalem sie natomiast tego co zrobil Kobra i mam sluszne pretensje o to, ze mnie o tym nie poinformowal.
Odpowiedz na pozniejsze pytania:
? Dlaczego nic o tym nie mowilem i dlaczego to mowie teraz?
? Dlaczego psuje wszystkim zabawe piszac teraz o tym?
? Dlaczego robie balagan na forum?
- Poniewaz to nie ja te prywatna notke wkleilem na forum.battlefield.pl. Wolalem to zalatwic prywatnie. Za zamieszanie przepraszam, chcialem mimo wszystko zyczyc wam dobrej zabawy i emocji zwiazanych tylko z Battlefieldem 1942 oraz podkreslic jeszcze raz, ze nie bede podejmowal dzialan przeciwko LanParty - nie o to mi chodzi.
? Dlaczego nie moge zorganizowac tego kiedy indziej?
Tak jak wszyscy zdajemy sobie sprawe ani gracze ani EA nie lubi jezdzic na Lanparty czesciej niz raz na miesiac, a ja z kolei mam okreslony czas kiedy przylatuje i wylatuje, wiaze sie to z urlopem i wieloma przeciwnosciami, ktore dzieki Kobrze niestety napotkalem.
Tak wiec Kobrze radze, aby najpierw myslal, poniewaz moze napotkac wiele przeszkod, ktore daloby sie uniknac, oraz narobic duzo problemow innym.
PS. Moj poprzedni post o podobnej tresci zostal wykasowany.