Teraz jest 27 lis 2024, 14:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 43  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2006, 23:53 

No to ja spróbuję. Mam nadzieję że obiektywnie.. To że na CC można spotkać adminów-ksenofobów to prawda. Ale to że sam niejednokrotnie byłem świadkiem szczeniackich zachowań polaków, to też prawda :? Na ogół były to: kampienie czołgami w bazach, tk dla samolotu itp. ale przede wszystkim wulgarne obrzucanie mięsem w języku polskim!! :oops: . Byli to na ogół gówniarze których nicki pierwszy raz na oczy widziałem. Zabij takiego 2-3 razy z rzędu i leci Ci po całości sądząc że poza nimi nikt nie zna polskiego. No cóż chyba sie przeliczyli a przez takich leszczy smród się ciągnie za pozostałymi.. Odnośnie sytuacji Konewy to chyba obie strony mogły "odpuścić" i po paru dniach byłby spokój... :?
P.S. Tondrom dzieciaku, obejrzyj się, chyba wbiłeś sobie nóż w plecy..

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2006, 09:00 

Jak ktoś kiedys powiedział na tym forum BANÓıW ZA DARMO NIKT NIE DOSTAJE. cały czas przybijacie do sytuacji z konewą ze został wykopany za darmoche a tak nie było.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2006, 12:39 
Moderator forum

Tondrom na forum conclave napisał(a):
With polish guys on our serwer is all the time problem ... Blush They think that are master's in battlefield etc ... ehh shame ...

Teraz to raczej chłopaki piją do twoich słów powyżej, które głupio nawet komentować - bo tym daje się pożywkę dla piszącego je trola.

Tak jak odpisałem ci na gg (zanim cię zablokowałem) - żal mi ciebie i wiedz, że nie wszyscy polacy mają tyle kompleksów co ty.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2006, 13:54 

Tondrom napisał(a):
Jak ktoś kiedys powiedział na tym forum BANÓıW ZA DARMO NIKT NIE DOSTAJE. cały czas przybijacie do sytuacji z konewą ze został wykopany za darmoche a tak nie było.

To moze mi powiesz jak bylo ??, bo ja uwazam, ze dostalem 4 bany za nic. W moim przekonaniu do czasu pierwszego bana nie zlamalem zadnej zasady obowiazujacej na tym serwerze.
Powod bana basecamping - teraz wnioskuje ze jest to zblizenie sie do bazy przeciwnego teamu, nikogo nie zabilem
To tak jak bys mnie ukaral za morderstwo, ktorego nie popelnilem.

Dobra ale nie o to chodzi bo ta sprawe juz wyjasnilem z Zulusem.

Jezeli chodzi o to, co napisales na forum CC. Ja tez czasami wstydze sie za graczy z dopiskiem PL, ale uwierz mi nikt z nich nawet nie wie o istnieniu tego forum, a ty wrzuciles nas wszystkich do jednego worka, wiec nie dziwie sie oburzeniu wiekszosci graczy.

Wczoraj grajac wieczorkiem zauwazylem, ze ta dyskusja zrobila waszemu serwerowi niezla reklame :), pojawili sie dawno niewidziani gracze :)

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2006, 18:26 
Moderator forum

Miło się grało, atmosfera ok, żadnych problemów. Tylko musze się troszke rozruszać bo zardzewiałem na tych Battleboxach ;)

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2006, 23:10 

Lepiej powiedz mi kiedy bedziesz gral to sie przylacze ;)

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2006, 23:15 
Redaktor Battlefield.pl

KonewA napisał(a):
pojawili sie dawno niewidziani gracze ;)

Masz na myśli Colara?:)
On nie grał a statsił, co wyszedł z metalowego pudełka ginął marnie :P
I zabierał mi złotka :P

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2006, 00:26 
Moderator forum

JaRule napisał(a):
Lepiej powiedz mi kiedy bedziesz gral to sie przylacze ;)

FromElblag :) Wieczorkiem koło 21.00 gram sobie. Daj znać gdzie siedzisz na TSie or vent.

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2006, 01:40 

Hynol napisał(a):
Daj znać gdzie siedzisz na TSie or vent.

Nie, nie takich rzeczy to ja już nie mam i nie używam ;)

Hynol napisał(a):
Miło się grało, atmosfera ok, żadnych problemów. Tylko musze się troszke rozruszać bo zardzewiałem na tych Battleboxach ;)

Zauważyłem ten post i jednak ktoś ze starych UKF’ów gra jeszcze w staruszka BF’a. Więc trzeba będzie się spotkać na jakimś serwerze i skopać kilka tyłków ;).

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2006, 20:30 
Moderator forum

Server CC lubie, mozna pograć zwłaszcza jak jest troche dobrych graczy. Z Konewa grałem kilka dni temu prawie cały dzień - spokojne było - wręcz wzorowo. Co do adminów to są różni niestety i kilku to "dzieciaki" bez obeznania z zachowaniem i obiektywizmem - przykład - na Baxie pilot allies ( jakic VIP-er) lokował lotnisko dostał z aa i wyskoczył - zabił mnie i jeszcze jednedo gosci na lotnisku , ale zamiast uciec samolotem przyczaił się na spownie i rozwalił z 5 osób(granaty) zamin go zdjelismy - pisze do amnina ---> zero reakcji , tylko smiech że jednemu nie dalismy rady.
Wnerwił mnie wiec do zalokowałm - najpier rozwaliłem w aa a potem przy starcie - ostrzezenie od admina i grozenie kickiem za BC.

Szkoda bo z wiekszoscia adminów gra sie dobrze i pilnuja pożądku, ale jeden czy dwóch nieobiektywnych moze zepsuć całą zabawę.

Recepta : grać - nie dyskutować - robic swoje.

P.S. A moze by tam Polski server postawic na nogi bo i ping niski i towarzystwo powinno być odpowiednie :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2006, 20:46 
Moderator forum

Od kilku dni na 3C WAR ZONE można pograć w kilka osób ... mam nadzieję, że to dłuższa reaktywacja :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2006, 22:16 

To Warzony jeszcze stoi :?: :D Trzeba będzie wpaść kiedyś :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2006, 23:14 

Cytuj:
Od kilku dni na 3C WAR ZONE można pograć w kilka osób ... mam nadzieję, że to dłuższa reaktywacja

właśnie miałem pisać że zamiast płakać nad serwerem CC bo admini są be i kickują za bycie lepszym od nich to byście wbili na WAR ZONA bo od środy pojawiło sie znowu na nim życie :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2006, 00:30 

Tondrom napisał(a):

Tondrom , a więc za co Konewa dostał tego bana , bo czytał ten temat i nic ciekawego w nim nie ma. Napisz za co dostał Konewa bana ( Konewa zapewne się uśmieje z uzasadnienia bana ) . Wiele osób pisze , że admini są "beee" może i to prawda ale jest 10 dobrych serwerów ja osobiście nie gram tam już od około 8 miechów (CC i nie narzekam , że nie mam gdzie grać .

I proszę nie pisz , że Polacy są bee bo to nie Polacy kickują za dopisek PL na niemieckich serwerach (tylko nie pisz , że tu Polacy są też "bee")

Nie będę już wspominał o LSSAH bo to już przesada :roll:

@Konewa jak poruszasz sprawę na forum to wyniki tego oto topicu przedstaw czytelnikom... (za co ten ban) będzie ciekawiej 8)

Tytuł:
PostNapisane: 5 lis 2006, 00:56 

A już było tak spokojnie... :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 43  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2