Teraz jest 9 kwi 2025, 09:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 104 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2003, 14:32 

Railman napisał(a):
hmm nie wiem kto tlumaczyl te logi (btw. skad wytrzasneliscie kogos kto zna slowenski? :))ale powinniscie zwrocic uwage na olbrzymia ilosc bledow :)

dobrym krokiem przed zapostowaniem tej wiadomosci byloby skorygowanie tych bykow bo nas wysmieja :)

eh wiem, i tak poprawilem sporo. Kaserek zdobyl jakiegos Slowenca :), coz to za problem? ale fakt, moglismy to lepiej zrobic. shit.

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2003, 14:37 

Okota napisał(a):
odgryzli sie...
a teraz prosze o male wyjasnienie....
czy w logu ktory wy tlumaczyliscie bylo tak jak wy opisaliscie?? czy cos innego???
dawac tu caly nieedytowany log!!!! :!: :!: :!:
a nie nagle sie pojawia cos takiego:
[16:36] <|515|Stipe> this is only for DEMONSTRATION :)
wiec????????????
:?:

eh tak, skad ma wiedziec ze prikaz to nie "apear" tylko "demonstration". nasz tlumacz byl nie w temacie, wiec tlumaczyl jak leci.

2003-08-14 16:36 @<|515|Stipe> to je samo za prikaz :)
2003-08-14 16:36 @<|515|Stipe> spilam z 200:)
co nasz tlumacz wzial za:
that is only for apear
i play with 200

ciezko jest naprawde zgadnac niektore wyrazenia. niestety, nie znam slowenskiego. poza tym liczylem sie, ze moze byc mowione gwara, specyficznym slangiem ircowo-bfowym czy cos takiego.

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2003, 15:04 

wersja pol-poprawiona:

do you need some !!! to chyba tak powinno byc...
cheat
i'm interested in something
ok
i will just change one map on baxe
ok come on
AcA_ESL!jirc@p50816d43.dip0.t-ipconnect.de has joined: #515team 2003-08-14 16:21 --- AcA_ESL!jirc@p50816d43.dip0.t-ipconnect.de has quit: Read error: EOF from client 2003-08-14 16:21 --- bG|Seem!Seem@193.95.217.76 has joined: #515team 2003-08-14 16:21 --- bG|Seem!Seem@193.95.217.76 has left #515team: 2003-08-14 16:23 * peewo is playing Battlefield 1942 (conquest) on 515TEM-BF1.4-Server (193.77.237.35:14567:23000) (Password none)
no fog is good for flyiers
omg that will probably give you an 500 i have only 200 and i see you because on 500 percents??? my computer is to slow
that is only to demonstrate you
i play with 200
i need a new computer on which this will work
yeap one 3ghz and radeon 9800
or what is the best graphic card
and it will
1gb ram
yes that will be ok
but i have celeron 1 ghz 265 ram ge force 2
that is ownage
wait i will go check on one pure
do you have
DrKennethsMULTIHACK1
yes
but that one doesen't has norecoil !!!! cio to norecoil???
but those people had an aim bot
crazy
damn xppack
what is wrong
link.for.lots.of.bf.cheats.com (censored)
all works
that will be the same as cs,but there is no anti cheat tool !!!!tu bylo jakies beterbecous ale to chyba pomylka ???
and you also can't record demo so you can't request demo
by the time it won't be able to record a demo it will be a shit
shit is this
bed
yeap
that everywhere it will be quatinable !!! o co to chodzi nie mam pojecia
by now i know that polish people cheat
itaq
that one from yesterday
yes that you feel on war
polish aaa
that guy from arty hit too much and was aceurus !!! moze accuracy?
yes really
and he really knew where our arty was
just like sniper
chill down untill polish peoples are here
on channel
sniper was spot something to him !!! keee?
fuck this
i told him today that it would be necesary to burn all poles durning Second World War
6 milion was not enought
wtg 4 president
i will kick the polish guy so he wont see any cheats
ups
fuck this
look_ was kicked from #515team by geniuss: look

poprawcie i po mnie bo mam troje z angola :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2003, 15:12 

Railman napisał(a):
wersja pol-poprawiona:

would nead something to !!! nie kapuje :/
cheat

pisane w dwoch wersach - i need sth to cheat

Railman napisał(a):
but that one doesen't have norecoil !!!! cio to norecoil???

z tego co wiem - nie ma odrzutu po strzale.

Railman napisał(a):
that will be the same as cs,but there will be no anti cheat tool !!!!tu bylo jakies beterbecous ale to chyba pomylka ???

tak, ten betercostam w ogole czynil zdanie niezrozumialym - chodzi jednak chodzi ze nie ma anty czita i nic tego nie wykryje. tak mniemam przynajmniej.

Railman napisał(a):
that everywhere it will be quatinable !!! o co to chodzi nie mam pojecia

tak, przewalone. ja jednak zrozumialem to jako (po kontekscie) jako wykrywalne. moze komus sie pomylilo wykrywalne z policzanlnym (quantity).

Railman napisał(a):
that guy from arty hit too much and was aceurus !!! moze accuracy?

chodzi o accurate - celny

Railman napisał(a):
poprawcie i po mnie bo mam troje z angola :D

tez mam na maturze, nikt nie wie czemu. dobra pani od angola, ktora mnie nie cierpiala tez nie potrafila mi powiedziec co powiedzialem zle na egzamie. nevermind ;)

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2003, 17:59 

Czytalem czytalem i pomyslalem ze cos dopisze nasz klan tez gral z 515 i wszyscy odnieslismy wrazenie ze wszystko robia za dobrze(przyklad wespy ktora nas trafiali nawet gdy stalismy za murkami i karabinkow no4 ktorymi nas trafiali z drugiego brzegu dodam ze mozna bylo nawet skakac na wszystkie strony a i tak nas zabijali).
Spodobal mi sie pomysl zeby wyzwac ich jako WA z podstawionymi ludzmi z innych kalnow i probowac zlapac ich na goracym uczynku.
Mozna by tez na ten mecz zapriosic admina z cb tylko tak zeby druga strona (515) nie wiedziala co wy na to :?:

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2003, 18:11 

Nie Pawel, to nic nie da. wyczuja podstep (zwlaszcza teraz) i nie beda czitowac. admin nic nie da. tak naprawde w walce z czitami jestesmy bez szans. nawet dem nie mozna nagrywac. pozostaja screenshoty. i domysly, ktore dowodami nie sa. dlatego tez postanowilem tak to naglosnic. nie mam dowodow 100%, moze mowia prawde. ale dla mnie dziwnym wytlumaczeniem jest to, ze oni znalezli czity tylko dlatego ze posadzali nas o ich uzywanie. co to zmienia? to zaden dowod. bez sensu.

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2003, 18:13 

ja na to , ze nie ma sensu paweł, bo jesli czitowali, to teraz wiedzac ze są pod obserwcja na pół roku minimum przestaną czitować...
Osobiscie wydaje mi sie ze nie czitowali , przynajmniej sklad który grał z PRGK-42 nie czitował wg mnie. Nie lubie jak jakis burak opowiada o spaleniu 6 milionów polaków czy zydów , obojetne,.. po prostu nie luibe buraków. Dlatego dopoki sie CL 515 nie wypowie w imieniu klanu , ze przeprasza za Stipa, Peewo i innych to niech spadają. Nie gram z nimi, nei gadam , kikuje z PRGK itp. Mam nadzieje , ze cos sie popierdzieli chłopakom z CB i ich zbanuja w CB przez przypadek albo cos.

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2003, 18:26 

Mysle tak samo dokladnie jak Pepsee. wiemy dwie rzeczy na pewno - ze probowali czitow (nie wiemy z jakim zamiarem), ale to dla mnie juz jest podejrzane (jeden z klanow w match reporcie napisal im ze czitowali, do tego pamietamy afere z nL - wtedy ONZ - pozniej z WA) oraz to, duzo zreszta gorsze jak dla mnie, ze na publicznym kanale mowia rzeczy, ktore nie przystoja normalnym ludziom, grajacym w tak otwartej spolecznosci jak Clanbase. buractwu i zacofaniu mowimy nie. dziekuje.

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2003, 18:27 

Tak jak juz pisalem, wszystko mozna odkrecic kota ogonem i tak napisali w CB. A nasz oczywiscie obwinia za nieuzasadnione pomowienia. Za chwile przylaczy sie kolejny klan poza 515 (broniac ich) i zmieszaja nas z blotem. Niestety...

Ale nic to, moze przynajmniej za to "spalenie" innaczej beda na nich patrzyc.

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2003, 18:34 

CloneTrooper - thx, troche mnie pocieszyles, choc nie do konca. mozliwe, jest taka szansa, ze ich wkopujemy, ze nie jest tak, ze zrobili to tylko "ot tak sobie zeby pokazac ze prgk-42 to cziterzy" (co jest troche bez sensu). jakby fakty ich troche przytlaczaja. ale ciagle jest to cos co mi mowi, ze moze robie (robiimy) im krzywde. no ale z jeszcze innej strony - ten slogan nazistowski (i to, ze w ogole sie nie kryja z tymi przekonaniami - patrz ich forum) to jednak pozbywa mnie mnie wyrzutow sumienia. choc z jeszcze innej strony.... ehhh. :(

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2003, 21:10 
Moderator forum

Poczekajcie - dowody mamy naprawde mocne - najbliższe 2-3 dni pokażą co dokładnie z 515 się stanie.

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2003, 21:50 

A moglismy miec dowody niezbite tylko trzeba bylo zareagowac w ulamku sek, juz wam wyjasniam o co chodzi
na stalinie zabilem goscia ktory walił granaty, gdy podbieglem na jego miejsce oniemialem,w miejscu gdzie zostal zabity lezal cal7y arsenal dostepny w bf tzn stg44, bazooka, no4, granaty, expaki, miny snaujperka noz(sprzet na kazda pogode) :D
niestety pech chcial ze nie zdazylem wcisnac printa tzn nadusilem go ale juz ewipunek rozplynal sie.
Szkoda ze nie dalo sie im wtedy udowodnic chitowania przynajmniej inne klany by nie mialy podobnej sytuacji.
Aha z tego co wywnioskowalem z waszych wypowiedzi dochodze do przekonania ze wladze cb to jedna wielka zgnilizna cos podobnego do PZPN(zeby nie mozna bylo uruchomic pewnych procedur majacych na celu walke z chiterami smiech)

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2003, 23:36 

No nie wiem Pawel - admin CB szybko mnie zlapal na ircu i sobie pogadalismy. byl bardzo mily i konkretny. bedzie wnioskowal o zbanowanie 515 z laddera,a le nie wiem czy przejdzie. decyzja pewnie jakos wkrotce...

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2003, 23:51 

claa sprawe przedstawilem na kanale ircowym #lcd (skad DvO uslyszal o sprawie i wpadl na nasz kanal ircow - #prgk-42) i o dziwo nagle kanal, na ktorym nikt sie nie odzywa zacza byc glosnym... Graczy byli poprostu oburzeni tym a nawet na chwile bodajze zmienili temat potepiajac 515Team.
Dla niewiedzacych - LCD to w tej chwili najlepszy klan na swiecie w BF`a.

Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2003, 00:16 

KasereK napisał(a):
Dla niewiedzacych - LCD to w tej chwili najlepszy klan na swiecie w BF`a.

Pewnie tez czituja, najciemniej pod latarnia :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 104 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2