Teraz jest 16 kwi 2025, 04:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2003, 15:34 

Niemam nic do Ciebie jacobs-pl ale jak bym Ci mówił że mój sąsiad to Peter Parker alias SpiderMan i podrzuca mnie za pomocą swych pajęczych sieci codzień do pracy, to też byś na mnie krzywo patrzył. Nikt tu nikomu w prywatne życie nie zagląda wazne jest jak grasz na serwerach. Więc zacznij oddzielać te dwie rzeczy.

Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2003, 15:52 
Moderator forum

Jacobs-pl napisał(a):
P.S. Holmann ty juz tutaj nie masz nic do powiedzenia. Nie TONY SOPRANO NIE ISTNIEJE! To tylko serial, wiesz moze serial sa krecone bo takie rzeczy ktore sie dzieja w serialu naprawde sie dzieja w rzeczywistosci! Pomyslales o tym?? Tony Soprano nie istnieje ale jest duzo takich JAK Tony Soprano

dlaczego nie mam nic do powiedzenia ? zabronisz mi bo uwazasz sie za lepszego goscia bo mieszkasz na jackowie ? czy uwazasz ze skoro TWIERDZISZ (sporo rzeczy wskazuje ze to nie jest prawda ale nie bede wnikal w sczegoly) ze mieszkasz w NY a twoj wujo podobno sprzata basen protoplastom Tonyego Soprano to mozesz wyrokowac kto moze sie odzywac a kto nie ? fajnie tam w stanach? ciezko sie pracuje przy sprzataniu domow amerykanom?

nic mnie tak ne wpienia jak kolesie ktorzy pisza lub mowia (w skrocie): "kumpel mojego kumpla zna matke panny ktora zmienia kaczke Fidelowi Castro" i uwazaja ze sa dzieki temu super, to sa pytania retoryczne, nie musisz na nie odpowiadac

Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2003, 16:11 

Nie zrozumialem w pelnii twojej odpowiedzim ale tylko wiecie chcialbym poinformowac was ze nie mysle ze ja jestem lepszy niz wy albo cos takiego bo z tego jak Holmann odpisal mi tak przyszlo do glowy to powiedziez :)..Gdybym nie powiedzial byscie mysleli ze ja sie chwale itp.

Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2003, 16:44 
Moderator forum

dobra ta dyskusja do niczego juz nie prowadzi, jak dla mnie EOT

jacobs graj graj i jeszcze raz graj, moze ktos bedzie chcial sie toba zajac

Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2003, 16:48 

prosze Jacobs nie mow juz nic bo ja juz niemoge :) Olej temat bo bede jeszcze wieksze z Cciebie polewy a przeciez chyba tego nie lubisz ;) Wroc do tematu...... albo lepiej PANIE ADMIN WYKAZ PAN SIE BO PO PREMI POLECIMY KLODKA !! :P

Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2003, 16:49 
Moderator forum

Obra gosciu...nie wiem czy bujasz czy nie ale mnie to nie obchodzizbytnio...
koniec topicu bo przerodzil sie w jakis paszkwil...
E.O.T :!:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6

Strefa czasowa: UTC + 2